Vandaag wil ik het hebben over de enorme voortdurende propaganda in het westen en met name onze reguliere en vaak staatsgecontroleerde media. We weten allemaal de leugens op te noemen die de NOS, RTL, NRC en Telegraaf ons dagelijks opserveren. Deze leugens worden verkocht alszijnde waarheden die onomstotelijk zijn vastgesteld.Propaganda

Een voorbeeld was afgelopen jaar het debacle in Syrië, waarbij de Amerikanen het land wilde platbombarderen met als voorwendsel de gasaanval die door de jihadisten werd gepleegd. Deze jihadisten werden getraind en bewapend door Amerika en de Saoedi´s. Hetzelfde zien we nu weer gebeuren in de Oekraïne, waar een democratisch gekozen regering wordt bestookt door een duizendtal demonstranten die het niet eens waren dat ze niet bij de EU konden aansluiten. Buiten het feit dat de EU zelf een dictatoriale entiteit is, die zich niets gelegen laat aan de opinies van de Europese volkeren, is het naïef om te denken dat de EU een land zou willen hebben dat bankroet is, door en door corrupt (alhoewel het dan wel weer in goed gezelschap zou zijn bij onze Eurocratie) en met een sterk verdeelde bevolking.

Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat er een continu oorlog gaande is tussen aan de ene kant de VS, EU en aan de andere kant Rusland. De ´demonstranten´ zijn in feite betaald door de Amerikanen en hun NGO´s. De ambassadrice Victoria Nuland, die zich negatief had uitgelaten over de EU was bijna dagelijks aanwezig bij de protesten tegen de Oekraiense regering en hen van eten voorzag. Een absurde situatie als je bedenkt dat wanneer een Russische ambassadeur de Occupy Beweging de VS de demonstranten te eten zou geven er een enorme rel was losgebroken. Maa rniets gaat het Obamaregime te ver. Deze president wordt natuurlijk volledig gesteund door het militair-industrieel complex en als marionet wordt gebruikt voor de uitvoering van hun geopolitieke agenda. Aan deze film is te zien hoe de propaganda in zijn werk gaat.

Iemand die ook een duit in het zakje deed was onze minister van buitenlandse zaken, de Bilderberger Frans Timmermans. Het is grappig dat deze persoon tot een partij behoort, die het Nederlandse volk zelf geen enkele inspraak wil geven over welke verdragswijziging dan ook in de EU. Zo ziet men maar hoe men de aandacht wil afleiden van onze eigen dictatuur. Partijen als PvdA, CDA, VVD, D´66, CU en SGP zijn feitelijk totalitair van aard en wensen geen directe democratie of rechtstreekse inspraak. Frappant is dat D´66 er prat op gaat voor referenda te zijn, maar puntje bij paaltje laat het toch zijn werkelijke totalitaire inslag zien. Het was daarom ook zo stuitend om Hans van Baalen van de VVD (eufemisme voor Volksverlakkerij, Vrijheidsberoving en Demagogie) te zien oreren op het Onafhankelijkheidsplein in Kiev tezamen met de Eurofetisjist Guy Verhofstadt dat de Oekraine ´democratisch´ moest zijn.

Nou jokkebrokken Hans en Guy, even ter informatie, Yanukovich is democratisch gekozen, dus wat Maurice de Hondzwetsen jullie nu? In ieder geval kan men daar de president nog kiezen, hier niet. Wie heeft er nou op Willem Alexander gestemd? En om in de trant van Maurice de Hond verder te gaan, die vertelde dat je in Nederland niet eens een regering kunt kiezen, of een premier, of een burgemeester, of een commissaris van de koning, of zelfs bindende referenda hebt (zie hoe ze onze Grondwetsreferendum hebben ontkracht in 2005). Sterker nog, we hebben zelfs niet eens directe toegang tot politici, wat in andere landen de normaalste zaak ter wereld is. Wie heeft er feitelijk nu een grotere dictatuur?

Het wordt tijd dat we hier eveneens een omwenteling krijgen en we afkomen van dit ancien régime, dat zich al veel te veel macht heeft toegeëigend. Aan de laatste peilingen is te zien dat geen enkele partij meer de meerderheid kan krijgen zonder minimaal drie andere partijen mee te laten doen. Met andere woorden er is een patsstelling gekomen, zodat de politiek zichzelf zou moeten hervormen, maar zoals De Hond aangeeft, politici zullen dat nooit doen. Het pluche is te comfortabel en het geld dat men verdient is ook niet mis, vooral die bijbaantjes zijn toch wel heel erg lucratief, tijdens en na de politiek. Wellicht dat een fluwelen revolutie zoals in Oost-Europa in de laat jaren 80 uitkomst zal brengen. De tijd zal het leren.

Bovendien hebben we kunnen zien dat een Nederlandse vrijheidsstrijder Toine Manders is opgepakt door de staat en eigenlijk nu een politieke gevangene is. Toine Manders wilde met zijn bedrijf HJC ervoor zorgen dat het Nederlandse midden- en kleinbedrijf dezelfde belastingvoordelen zou kunnen krijgen als de systeembanken, multinationals en koninklijke familie (Nederland is namelijk voor veel buitenlandse multinationals een belastingparadijs). Maar u begrijpt dat dat niet kan in ons dictatoriaal landje met zijn torenhoge belastingen, dus heeft de belastingdienst besloten om Manders te laten arresteren in Cyprus en uitgeleverd te krijgen naar Nederland, waar hij nu zonder vorm van proces of aanklacht gevangen zit. Alles wordt in het werk gesteld om de hardwerkende Nederlander en zijn kleine bedrijf in deze dwangbuis te houden.

Wake up fellow Dutchmen and smell the coffee

 

14 REACTIES

 1. Goed verhaal, bedankt daarvoor. Eigenlijk durf ik wel te stellen dat niet alleen de media (t.v., radio, websites) worden (mis)gebruikt om burgers voor te liegen, maar ook het internet via bijvoorbeeld social media. Niet door nieuwsberichten (leugens) te pushen, maar het creëren van passiviteit bij burgers. Overal waar je kijkt zitten mensen met hun gezicht in hun mobieltje, op facebook, twitter, instagram, verschillende fora, enz. Door mensen een (digitale) uitlaatklep te geven, temper je woede en agressie. Ook het continu delen van allerlei klinkklare onzin (foto’s en nietszeggende anekdotes) veroorzaakt passiviteit, men is niet meer bezig met zaken die wel belangrijk zijn. Het is dan ook niet zo gek dat facebook en twitter miljarden waard zijn, zonder enige vorm van tegenwaarde (winst)…

  Hadjememaar [2] reageerde op deze reactie.

 2. @R. Reuvekamp [1]:

  De waarde zit hem in de gratis informatie voor de inlichtingendiensten.Die uitlaatklep is slechts tijdelijk,zodra er door het systeem steeds meer mensen in de problemen geraken,zal het zaad voor de revolutie snel ontkiemen.Overigens is het niet voor niets,dat in Nederland het meeste afgetapt wordt, de nomenclatura is gezien de gedraging van enkelen aan de top behoorlijk nerveus aan het worden.

 3. Het is niet de belastingdienst die laat arresteren, het zijn de krachten achter de belastingdienst die dit verordenen.

  Het zijn ook de krachten, die politieke partijen, de te volgen koers
  voorschrijven, en afdwingen.
  Waardoor het ook zinloos is geworden, om te kiezen.

  Deze krachten maken de wil van de burger dood.
  En degenereren ons tot jaknikkers.

 4. Dit schaakspelletje (wat niet iedereen door heeft) is al zo’n 50 jaar lang aan de gang. Oekraiene is de volgende zet met een pion. Strategisch zitten de bilderbergers erg goed in het spel. Het is wachten totdat Rusland en China de aanval inzetten. Het spel loopt op remise uit maar de pionnen- lopers- torens en paarden zijn van tafel en de koning en koningin zitten ergens diep in een bunker.

 5. @Mario8282 [4]:

  Deze link verwijst naar een belangrijk artikel :

  USA and EU Are Erecting a Nazi Regime on Ukrainian Territory
  Natalia Vitrenko
  February 23, 2014
  Statement of Natalia Vitrenko of The Progressive Socialist Party of Ukraine

  Deze Natalia geeft bewijzen voor de conclusies die ook al hier door meerdere personen getrokken waren.

  Al die NL en EU politici moeten ophouden met hun reizen naar de Oekraïne en hun geschreeuw op kosten van de werkers.

  Lees het artikel van Natalia: http://tarpley.net/
  9Zelfs al komt het van een socialiste ! 🙂

  Mario8282 [12] reageerde op deze reactie.
  Overnight [14] reageerde op deze reactie.

 6. @Hub Jongen [11]:

  Hub,

  Ben helemaal met je eens. Kijk hoe de propaganda maar vooral ook de CENSUUR in het Westen het neonazisme steunt: deze draad is op nujij.nl na 10 uur afgesloten van commentaar

  “Discussie gesloten
  Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie. ”

  http://www.nujij.nl/politiek/neonazi-coup-in-oekraine-krijgt-gestalte.27234608.lynkx

  Dus de EU brengt neonazisme aan de macht in Kiev en dan mogen wij miljarden dokken als “hulp” om deze terreur dictatuur in stand te houden.

  Raymond [13] reageerde op deze reactie.

 7. @Mario8282 [12]: Wow….nu noem je gelijk ook een website jonge , we gaan hier van onze stoel.

  In 2012 is er door HELIOFANT gemaakte animatie verschenen , het is tot op hede den dage vaag wie dit zijn , maar hij heeft nogal wat stof doen opwaaien .
  Ook vanwege het profetische karakter , binnen zekere kringen is het jaar 2014 naar 2015 van groot belang.

  PS. Is er een organisatie nog erger dan de EU(SSR)? ….ja de Verenigde Nazies , een volledig door de vrijmetselarij gecontroleerde entiteit.

  En neem maar rustig aan dat ik weet waarover ik spreek , en laat u niets vertellen , die zijn heus niet zo netjes als zij zich graag willen voordoen.
  En er lopen er meer rond dan jij denkt….

  Kortom…I, Pet Goat II

  http://www.youtube.com/watch?v=y9EH3DvTh10

 8. @Hub Jongen [11]: democratie is er voor het volk, net als wetten. Overheden, het woord zegt het al, staan daar boven. Vandaar dat onwelgevallige democratieën als Egypte, Oekraïne, ‘gewoon’ opgeheven kunnen worden.

Comments are closed.