woensdag, 19 februari 2014
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Trendwatcher Duivestein en ondernemer Savalle over Bitcoin 2.0 en de oorlog tussen systemen

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Cultuur
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Pteranodon schreef op : 1

    Ach ja natuurlijk, je hóeft niet dé bitcoin te accepteren, je kunt ook een bitcoin 2.0 verzinnen. In de hoop dat daar weer een speculatieve boom ontstaat. En ook een bitcoin 3.0 en tot aan astronomische getallen toe. Tot ook daarin de inflatie toeslaat. Waarom kunnen mensen niet eens een keertje gewoon iets produceren wat bestaat, in plaats van zo’n gebakken lucht basis voor valuta. Al die computerkracht om bitcoins te maken, had ook besteed kunnen worden aan iets concreet productiefs.