Euro_Stop NonsensUit de EU. Duidelijk bewijs in rapport Capitalistic Economics dat Wilders heeft  laten maken.
Dit rapport dat op 6 feb. 2014 gepresenteerd werd, toont overduidelijk een voordeel voor “Nederland” van vele miljarden, en per gezin veel duizenden.

De politici eurofielen zijn onmiddellijk begonnen met twijfel te zaaien.
Dijsselbloem zei al direct dat het gebaseerd was op AANNAMEN.

 

En,voor zover nu te zien, was dat raak bij velen die niet nadenken. Bij verschillende personen waar ik me sprak, werd dit “argument” gebruikt, dat het maar op aannamen was gebaseerd.

Natuurlijk is het dat! Ieder rapport, en ieder beleidsstuk, en iedere begroting is gebaseerd op aannamen!!
Niemand WEET immers wat de toekomst brengt:

Leven we dan nog? Komt er oorlog? Gaat de dollar kapot? Welk EU-land eist nu weer miljarden hulp? Welke natuurramp komt er?  Of is Duitsland ons straks voor met uittreden? En nog veel meer.

Dijsselbloem en consorten weten verdraaid goed dat al hun rapporten en plannen op aannamen gebaseerd zijn.
Het slimme, sluwe is dat zij een dergelijk woord gebruiken om hun onderdanen aan het twijfelen te brengen of bang te maken.

Een persoon noemde zelfs dat hij het niet gelezen had omdat het toch maar op aannamen was gebaseerd!!!

Het is een goed rapport waarin de aannamen goed onderbouwd zijn.
Lees het rapport zelf, al is het alleen maar de samenvatting.
Verspreid het zoveel mogelijk.

Wek de discussies op en bespreek ze ook hier op de Vrijspreker. Laten we samen de objectieve feiten ontwarren en er van leren. en eventueel omzetten in acties.
Als deze enorme kans de doofpot ingaat, moeten we weer jarenlang (misschien tevergeefs)  wachten op een volgende kans.

5 REACTIES

 1. De EU hangt uiteraard zelf volledig van aannamen aan elkaar. En de Euro ook. Verder is het beleid aan alle kanten op aannamen gebaseerd (zeg je hierboven al) en op halve waarheden, hele leugens en verdraaide feiten.

  Mensen willen liever geloven in de praatjes van politieke partijen, want ‘democrate’ want anders vies bah eng. Men heeft liever de zekerheid van deze bende oplichters dan de onzekerheid van meer vrijheid, meer kansen en een leuker leven.

 2. Goeiesmorgens; Woensdag Typodag:
  “want ‘democrate’ want anders vies bah eng” moet zijn:
  want ‘democratIe’ en anders vies bah eng

 3. Al verschijnen er 100 rapporten dat de euro slecht is, dan nog houden politici het in stand. Zolang deze mensen de macht blijven houden blijft alles bij hetzelfde. Het probleem is dat het Nederlandse volk heel erg verdeeld is en geen eenheid kan scheppen in deze steeds moeilijkere tijden is het toch afwachten op wat er komen gaat.

  We zitten op dit moment in de oorlogscyclus binnen de winterperiode van de Kondratiev cyclus, dus de tijd voor grote conflicten is aangebroken. Het begint altijd langzaam op stoom te komen, maar gaandeweg zal het steeds meer momentum opdoen tot een grote opstand, revolutie of (burger)oorlog.

  Straks zullen politici met alle plezier de euro, EU of Brussel de schuld geven, zolang zij maar niet de toorn van het volk moeten ondergaan.

  Plus ca change, plus c’est la meme chose.

 4. Als je bang zou moeten zijn om uit de EU te gaan, dan betekent dat toch niets anders dan dat er in feite een heel negatief beeld is bij aanhangers van de EU zelf, alsof de EU nadelig is voor omringende landen? Dan zou het niets anders betekenen dan dat de EU een soort ongezonde etterbuil is binnen Europa.

 5. Er zijn onzinnige opmerkingen genoeg, zelfs een die zegt, wij hebben geen idee hoe we terug zouden moeten gaan naar b.v.b de gulden.
  En hoe zat het dan met het draaiboek van de gulden naar de EU?
  Waar zóveel fouten in zitten en die te duur is omgewisseld?
  De euro én de EU is een molensteen om de nek van de bevolking.

Comments are closed.