.Wie is jouw eigenaar? Josie maakt dit in 4 min. duidelijk.

.

4 REACTIES

 1. Niet echt leuk om zo met je waarheid geconfronteerd te worden. Maar ze heeft wel gelijk!
  Weer die vraag: Wat doen we er tegen?

 2. http://www.stelling.nl/kleintje/
  Werken is misdaad
  Nog steeds neemt in onze samenleving arbeid een overheersende positie in, nog steeds geldt het haast als een goddelijke roeping. God mag dan ondertussen dood zijn, het met de goddelijke roeping samenhangend arbeidsethos is nog springlevend. En daarom zullen we werken, werken en nog meer werken ondanks pogingen om dit telkenmale, eeuw na eeuw ter discussie te stellen. Een korte terugblik op deze eeuw aan de hand van een pamflet “Werken is misdaad”
  door Bert van Wakeren

  Hijseenberg [3] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.