Well doneVandaag stemmen voor gemeenteraden. *****Er zal niets veranderen, net zoals er door dit soort verkiezingen nooit iets veranderd is. ******Bedenk echt wat er verandert als u stemt of thuis blijft!. *****NIETS.*****

Alleen vandaag heb je een kansje dat je een signaal overbrengt.
Als je niet stemt, zal het opkomstpercentage lager worden.  En dat betekent dat dan veel mensen laten blijken geen vertrouwen in de huidige politici te hebben.

Geef dat signaal, of er iets mee bereikt wordt, blijft de vraag. Daar zullen we vanaf donderdag wel over discussiëren.

P.S. Als je thuis blijft heb je minder kans op een verkeersongeluk!! 🙂

 

 

 

 

 

 

10 REACTIES

 1. Het is een dilemma; de LP een kans geven (waar het kan) en/of de ZZP’ers aan een nieuwe baan helpen? http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/special/zzpers-uit-geldnood-gemeenteraad

  Of je stem in eigen beheer houden en lekker op het terras gaan zitten?

  De 020-centrum bewoners kunnen ook stemmen voor behoud van parkeerplaatsen en Sjonnie in de Jordaan. Maar het is niet helder of dat referendum nou bindend is. Wie weet er meer over?

  Met de EU verkiezingen doe ik zeker niet mee.

 2. P.S. Ik kan de info zo snel niet terug vinden, maar er staat mij bij dat de meeste ongevallen binnenshuis plaats vinden.

  En dat van die ZZP’ers in de gemeenteraad vind ik toch wel een heel slecht idee. Stel je voor: zo’n vergaderzaak vol kansloze (want geen omzet) Twitterconsultants, Hipsterkledingontwerpers en NLPcoaches die 4 jaar lang los gaan op je straat, je kinderen, de belastingaanslagen en je favoriete cafeetje… brrrr

  Naam * [3] reageerde op deze reactie.

 3. Nou, gefeliciflapstaart @ de lijstduwer van LP 020. Ik heb er met de nodige tegenzin op gestempt. Maar als je (geen idee wie je bent) de kiesdeler haalt, veel geluk met je carriere als subsidiespons!

  Het referendum was overigens niet bindend. Dus in de papierversnipperaar ermee…

 4. 1,1% na de eerste telling voor de gemeente Oegstgeest.
  Niet genoeg voor een zetel (0,2 zetel) maar we houden de stijgende lijn nog even vast.

 5. @Lukas Teijema [7]:
  Onbekend maakt onbemind. Je zal nog aardig wat campagne moeten voeren voor de volgende keer, vandaag te beginnen.

  Ik ben benieuwd of de Piratenpartij ergens een zetel heeft gehaald, met behulp van Geenstijl en Playmate als lijsttrekker.

  Nu lijken CDA en D66 te profiteren van verlies van PvdA en VVD. Als of dat iets gaat uitmaken. Deze vier (en nog een paar) partijen zijn de bestuurlijke kanker van dit land.

  Einstein had groot gelijk met zijn quote over krankzinnigheid. En gisteren opnieuw gekregen.

Comments are closed.