Milieu_aardeMilieu subsidie op energie betekent dat wij met elkaar moeten betalen voor andere mensen en bedrijven, zodat deze goedkope energie op kunnen wekken. Grote maatschappijen kunnen meer stroom verkopen en hogere winsten gaan maken over de rug van mensen die zich blauw betalen aan milieuheffingen en milieubelastingen en andere bijdragen, waar ook nog eens btw over berekend wordt.

Het gaat minimaal over een bedrag van € 8.5 miljard.
Afschaffen van milieubelasting betalen zou goed zijn voor de inwoners, en minder milieu subsidie verstrekken zou terecht zijn gezien dit geld in een bodemloze put terecht komt..

Ingezonden door Reiny

4 REACTIES

 1. Ja, helemaal mee eens.
  Maar nu des poedels kern:
  Hoe komen we van A naar B?
  Wat moet er gebeuren om dat te verwezenlijken?

  Kunnen we het opnemen in de Libertarische Revolutie: De Weg naar Vrijheid?

  Kan bijdrage/plan in vorm geleverd worden zodat het daar in ieder geval in past?
  Wie?
  Reiny?

 2. @reiny [2]:
  “Dus ik heb geen andere mogelijkheid dan een aardbeving veroorzaken. . . . . . ”
  Doe dat dan maar!
  Echter als dit mislukt MOET je met nieuwe oplossing komen. Niets doen kan niet!

 3. Het Noorden trilt en beeft al en staat op springen en zal binnenkort de wereld verrassen.Om te beginnen gaan ze de dijken om den Haag doorsteken zodat de politici zelf ook nattigheid voelen. Onze grenzen gaan dicht en onze oppositie die zich van Nederland en EU wil afscheiden sluit de poorten, dat werkt goed hebben wij gezien in oekrainé!!! Vrijheid wordt je niet gegeven, je moet er tegenwoordig iedere dag voor vechten , dus maak je borst maar nat als je vrij wilt zijn, en doe er in iedergeval iets voor.Maakt niet uit wat !!!! Helaas blijkt vaak dat mensen te laf zijn om op te staan, en daarom zijn wij altijd de klos!

Comments are closed.