Reacties
 1. Hijseenberg schreef op : 1

  This is a change I can believe in.

 2. Long Danger schreef op : 2

  Leuk, een video van een wakker geworden slaaf die een shirt verbrandt en boos is op een nazi-moslim-zionisten marionet. Het is een begin, het ontwaken uit een fantasie en terugkomen in de realiteit en begrijpen dat de mens niet meer is dan een achterlijke gladiool door te geloven dat dergelijke marionetten er zitten voor ons. Het is belangrijk om te stoppen met geloven dat een religie, een ideologie, een politicus, een regering, een centrale bank, een IMF, een NATO, een elitaire club psychopaten het beste met ons voorhebben. Ondanks alle info op het internet en wie alles constant wegveegt als complottheorie (laat eens 10% van alle complotten waar zijn, dat zou dan al een drama zijn) is nog erger dan een koploze struisvogel.

 3. Peter schreef op : 3

  Fantastisch…weer 1 wakker geworden!

 4. Hart schreef op : 4

  Iedereen die denkt, als Barack Obama, geen president meer is, dat amerika’s problemen plotseling voorbij zijn, heeft het goed mis. Het feit is, dat het eigenlijk niet belangrijk is wie er zit, want uiteindelijk ligt het beleid van amerika al jaren vast.
  De problemen waar Amerika mee worstelt, is het resultaat van het leven op pof en de toekomst van haar kinderen. De problemen bestonden al voor BO en zal nog steeds bestaan na BO.

  Ron [7] reageerde op deze reactie.

 5. BSN schreef op : 6

  BTW, ik zou haar doen, echt wel!

 6. Ron schreef op : 7

  @Hart [4]:
  The argument that the two parties should represent opposed ideals and policies, one, perhaps, of the Right and the other of the Left, is a foolish idea acceptable only to the doctrinaire and academic thinkers. Instead, the two parties should be almost identical, so that the American people can “throw the rascals out” at any election without leading to any profound or extreme shifts in policy.

  – Carrol Quigley, Tragedy and Hope

  www.dailypaul.com

 7. Albert S. schreef op : 9

  @BvdB [8]: Natuurlijk en aan het einde van de regenboog ligt een pot goud.

 8. Long Ranger schreef op : 10

  @BvdB [8]:

  Hij heeft als marionet samen met de Fed marionetten een betonnen billion dollar kade gemaakt aan de randen van een gigantisch moeras….”That’s all folks!

 9. ri cardo schreef op : 11

  @BvdB [8]: Sinds Barack president is zijn de zwarten racistischer geworden…… Zo zie je maar weer.. alles kan in Amerika.. zelfs slaven kunnen president worden.

  (btw- geen racist maar gezien dat hele gedoe over zwarte piet denk ik het te mogen zeggen- koekje van eigen deeg))

  H. Clemens [13] reageerde op deze reactie.

 10. Individualist schreef op : 12

  @BvdB [8]:

  Zeker op school gehoord, he jongen?

  Hij is zo goed, dat zijn populariteit tot het dieptepunt is gedaald in Amerika.

 11. H. Clemens schreef op : 13

  @ri cardo [11]:
  Helemaal gelijk!
  Zie Zuid Afrika, vroeger woonden de zwarten in hutten, nu de blanken, in die documentaire laten ze duidelijk zien dat de blanke die solliciteert geweigerd wordt omdát hij of zij blank is!!!
  Het weg met de blanken wordt dan ook gesteund door de hele linkse wereld.