Person_Obama_NiggerAls de president van de Verenigde Staten een toespraak houdt, en aan het eind klapt niemand,  wat is er dan aan de hand?
Zie dit 1,5 min filmpje en laat ons  uw indruk weten::

https://youtube.com/watch?v=mVFrdWIs2LI

12 REACTIES

 1. Hier een reactie die op Facebook kwam:
  Eduard Verwoerd (bevriend met Hendrik Brouwer) heeft gereageerd op een link die Vrijspreker.nl heeft gedeeld.

  Eduard schreef: Die laatste gotspe deed het hem…”I’m also confident that the core values that america has always believed in in terms of : privacy, the rule of law, and individual rights, ……..that…….that has guided………eeeeehhh…….the united states for many years…..and will continue to guide us in the future” De zaal zit vol journalisten die wel eens een krant lezen, en weten het wanneer iemand duidelijk zijn eigen leugen niet eens geloofd. Je hoort ze denken: “PRIVACY” “INDIVIDUAL RIGHTS” Hij zei het echt….. sjonge… (en vergeten te klappen)

 2. Ik krijg bijna medelijden met Obama. Pas schreef iemand dat hij misschien liever lekker afgelegen op een eilandje zou gaan wonen met zijn familie. Ik krijg de indruk dat dat inderdaad zo zou kunnen zijn. Hij moet doen wat zij achter de schermen hem vertellen te doen. Misschien is hij er moe van. Ik vind hem een verslagen, onzekere indruk maken.

 3. Volgens het immer onbetrouwbare Geenstijl deze quote:

  @jamesfraney
  “A handful of Dutch journalists applauded as Obama took to the stage. Pathetic. #NSS2014”

  Maar het zal mij niet verbazen als het waar is. Met al die eikels die doen alsof Obama de verbeterde verzie van de Messias is, waarop ze de hele dag willen fappen.

 4. Hij had niet moeten eindigen met leugens over dat hij een balans gaat vinden over afluisteren. Die journalisten dachten: verrek dat is waar ook, het is een schurk.
  Deed me wel aan Ceaucescu denken en die balkon speech waarbij de onderdanen opeens boe gaan roepen

 5. Obama is moe. Hij is moe van het blijven verkondigen van leugens. Ik geloof namelijk dat de mens Obama rechtschapen is, maar de president Obama is een huichelachtige marionet van talloze graaiers die hij te vriend moet houden om zijn baantje te houden. Hij wil geen JFK worden…. Ik snap best dat hij liever op een rustig eilandje boten wil gaan zitten verven, of een tuintje wieden….

  Respect

  Scrutinizer [6] reageerde op deze reactie.

 6. @Scrutinizer [6]: Tja dat is dan ook wel weer zo… Ach Beste Scrutinizer, ik weet het ook allemaal niet moet je maar denken. Ik ben ook maar een eenvoudige bankzitter met een gedachte…

  Ik blijf erbij dat de mens in de basis van goede wil is, maar dat hij in de loop van zijn leven (verkeerde?) keuzes maakt. Ben je eenmaal het pad van je keuze opgegaan dan blijkt dat er vaak geen kruimeltjes gestrooid zijn om de weg terug te vinden….

  Individualist [8] reageerde op deze reactie.

 7. @Pendragon [7]:

  Misschien dat de mens in de basis van goede wil is, maar gedurende de levensloop zijn pad kwijtraakt. Dat is bij sommigen in hun jeugd; bij anderen op latere leeftijd.

  In het geval van Obama geloof ik er niets van dat hij nog een goed mens was toen hij eenmaal politicus was. 20 jaar rondhangen met die oud-terroristen en haat zaaiende predikers en dan nog steeds een goed mens zijn?

  Bovendien kun je geen goed mens zijn als je politicus bent en macht vergaart. Op dat moment heb je je ziel al verkocht.

  Nee. Er is geen verschil tussen Obama het mens en de president. Zijn zwakte is niet dat hij moe is van het leugens vertellen, maar van het feit dat niemand hem nog echt serieus neemt. Hij zou niets liever willen dan dat mensen zijn gezwam nog steeds voor zoete koek slikken. Maar hij weet dat hij gewoon geen geloofwaardigheid meer heeft.
  Tegelijkertijd kan hij moeilijk zeggen dat Amerika het land van burgerrechtschendingen en spionage is. Dus hij zal toch moeten liegen.

  Pendragon [10] reageerde op deze reactie.

 8. @Individualist [8]: Misschien heb je daar wel een punt… Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald… Of zit je zo diep in de shit dat je niet meer KUNT keren omdat je dan een JFK gaat doen? Zou dat kunnen? In het “land van onbegrensde mogelijkheden”? Mind you, Ik probeer Obama niet goed te praten hoor. Ik probeer alleen wat gedachten te vormen… Wat randen te verkennen….

  Raymond [11] reageerde op deze reactie.

 9. Ze zijn zo begeisterd door Barack dat ze spontaan vergeten te klappen! Complimenten voor de POTUS!!!

Comments are closed.