8 REACTIES

  1. Aan het eind van de video heeft Paul het even over het Goud&Zilver Event van 29 maart Bij deze de link naar dit event, dat tevens een presentatie op het programma heeft over Bitcoin door Brecht Arnaert: Bitcoin, beter geld dan goud. Verder nog een vraaggesprek met Willem Middelkoop en Koos Jansen en presentaties van Peter Vermeulen en Jan Robert Schutte over mijnbouwaandelen en opties daarop.

    zie http://www.edelmetaal-info.nl/investeren/goud-zilverevent/

  2. @hugo van reijen [4]:

    argumentum ad verecundiam in geval van WB . Greenspan financieel genie noemen is kwestieus, geld printen kan de grootste aap. wellicht is politiek genie en onbetrouwbaar sujet (but i repeat myself) meer op zijn plaats aangezien hij eerst pro goud standaard was maar dat snel liet varen toen er leuke baantjes te scoren waren bij de heersers.

    hugo van reijen [7] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.