Person_Rompuy_EUDe handelsmissie naar Rusland wil ,o.a. Groen Links in een gesprek voor de radio met Mevr. van Tongeren, verbieden. Vanuit haar standpunt als voormalig dir van Greenpeace en 2e Kamerlid is het belangrijker nu te investeren in groene energie, en als Rusland geen gas meer wil leveren kunnen wij ons zelf wel voorzien.

 

Voor landen als Duitsland zou dat anders liggen, daar loopt de economie dan grotendeels stuk, en daar zit GL waarschijnlijk niet zo mee. Maar ze vergeet dat onze economie grotendeels van Duitsland afhankelijk is, en dat ons land daar veel schade van zal ondervinden.

Het ander punt is dat ze vóór EU zijn, en nu als het er op aankomst houden ze met andere landen geen rekening.
Als alle landen zo zouden denken, dan blijft het als er op aankomt niet veel van EU eenheid over.

Ingezonden door Reiny

———————————
Red: Wel dat is prima. Het is precies wat op de Vrijspreker al vele malen is voorspeld. Iets dat voorspelbaar was, en hoe eerder het gebeurt, hoe eerder Nederland weer een vrijer land kan worden.