.Er is een nieuwe versie verschenen van de animatie ven “De filosofie van de Vrijheid” die al jaren in de rechterkolom van deze voorpagina staat,*****Deze in een zogenaamde “Whiteboard version”.

.http://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ?

.

Net als de vorige uitvoering is deze geanimeerde inleiding ook geïnspireerd door “The adventures of Jonathan Gullible: A Free Market Odyssey” door Ken Schoolland.

Het boek De avonturen van Jonathan Gullible is enkele maanden geleden ook in een vernieuwde Nederlandse versie verschenen.
Het is een aanrader om op een ontspannen manier de principes van het libertarisme nog beter te begrijpen en ook aan uw kinderen te leren.

Het boek is te bestellen bij   Uitgeverij SUCCESBOEKEN     http://www.succesboeken.nl/?isbn=9789079872626

2 REACTIES

  1. Is wel een goede, meer volwassen, variant op die nu (nog) op de VS staat. Nu nog in het nederlands!

  2. Property is niet ’the fruit of your labour’. Als ik met het hout en de spijkers van mijn buurman een stoel in elkaar timmer, dan wordt dat niet mijn stoel. Integendeel, de buurman heeft dan recht op restitutie, want ik heb zijn spullen gebruikt voor een stoel, terwijl hij het zelf ergens anders voor had willen gebruiken.
    De nadruk had meer moeten liggen op ‘first appropriation’. Dit wordt op zich wel genoemd, maar het wordt niet uitgelegd.

Comments are closed.