Oekraine_Waarschuwing AngelaAan het referendum in de Krim heeft 83 % van de bevolking deelgenomen. Op 2.5 % na waren ze voor aansluiting met Rusland.  Westerse media benadrukken dat de Krim-Tataren tegen een aansluiting bij de Russische Federatie waren. Maar aan het stemgedrag te zien, is dat niet geheel correct. Wel zijn deze mensen bang geworden, maar of dat terecht is moet nog blijken.

Een blik op de cijfers maakt dit duidelijk: de Russen vormen 58% van de bevolking van de Krim. In totaal was 97% van de stemmen voor een aansluiting bij Rusland. Wanneer de Oekraïners en Krim-Tataren het referendum geboycot zouden hebben, dan had de verkiezingsdeelname duidelijk lager moeten liggen.

Er waren 135 internationale waarnemers in de Krim en deze hebben niet gemeld dat er onregelmatigheden waren, maar daar heeft EU geen boodschap aan. Opvallend en vreemd want  de leider van de waarnemingsmissie stelt:
” Onze waarnemers hebben geen overtreding van de verkiezingsvoorschriften kunnen herkennen”.
Afgevaardigde van EU: “ Ik heb niets meegemaakt wat je ook maar in het minst druk zou kunnen noemen. De mensen  willen zelf  hun beslissing kenbaar maken”.

Gezien deze informatie en de negatieve informatie elders zullen de lezers zich moeten beraden of alle andere landen, bestuurders en media wel of niet betrouwbaar zijn.

Aanvulling van Reiny:
“De Krim: hier begon het allemaal mee!!”
https://www.youtube.com/watch?v=rQnXo2HMriQ&feature=youtu.be&t=4m18s

Red:Op deze video ziet u duidelijk hoe Hans van Baalen (VVD- EUparlementarier en zijn vriendje Guy Verhofstadt, de Oekraïne staan op te jutten om bij “ons” te komen. Geld ligt klaar.

Is dit nu: Waar “wij net zijn allen voor hebben gekozen”??
En hoe trots moeten we zijn als straks de eerste grote oorlog in de 21ste eeuw is begonnen door Nederlandse/EU politici??

 En waarom laten “volkeren” (mensen)  zich meeslepen door politici die macht willen? Waarom distantiëren ze zich niet gewoon ervan? Ivan wil toch niet vechten met Henk?

Ingezonden door Reiny

Oekraine_Waarschuwing Angela

4 REACTIES

  1. Dus eigenlijk is Rusland een democratie.. daar kan het westen nog wat van leren.

  2. Goed artikel en schetst precies alles wat ik al jarenlang constateer en dat is dat we worden geregeerd door fascisten zowel in Nederland als in de EU. De hoogste tijd voor verandering.

  3. Overigens zijn die krimtataren ook niet echt autochtonen op de krim, net zo min als de russen en oekrainers. De krimtataren vestigden zich pas in de 15de eeuw op De Krim en waren voorheen een nomadisch volk dat op de steppen rond mongolie leefden, nadat ze zich gevestigd hadden op De Krim waren ze een ware plaag voor Rusland en werden miljoenen russen in de loop van de eeuwen gevangen en als slaaf verkocht aan het Ottomaanse Rijk

Comments are closed.