10 REACTIES

 1. het lijkt me toch wel relevant om te weten te komen waar de bitcoins naar toe zijn. afgetapt door criminelen of echt kwijtgeraakt. in dat laatste geval zou het een prijsopdrijvend effect moeten hebben.

 2. @Romee [3]: Nee dat kan met bitcoin dus niet. Het geniale van dit systeem is dat het zo in elkaar gezet is dat niemand het beheerd, er kunnen dus geen bitcoins bijgedrukt worden oid kwijt = kwijt net als bijv goud. Niemand kan bitcoin uitzetten of je moet het hele internet kapot weten te maken.

 3. @romee [7]:

  nee het is open source en het kan niet door de maker aangepast worden.

  je weet er werkelijk niets van en je doet niet eens de moeite om je er een beetje in te verdiepen maar toch meen je hier je ongefundeerde mening te moeten ventileren. ongelooflijk. daarom haat ik democratie.

  Romee [10] reageerde op deze reactie.

 4. @Hijseenberg [9]:
  Ik snap er nu helemaal niets meer van.

  “Het is open source. (Iedereen kan de programmeertaal lezen.)

  “Het kan niet door de maker worden aangepast”

  Dus, als er internetprotocollen worden veranderd/vernieuwd, waarop het programma is gebaseerd, dan
  werkt het niet meer en niemand kan het aanpassen.(?)

  Wat is het nut van open source?
  Men kan toch niet met verschillende versie’s werken
  en niemand kan het programma aanpassen.
  Het is één systeem.

  Wat heeft dit met democratie te maken?

Comments are closed.