we are changeCommentaar zou overbodig moeten zijn. We are change Rotterdam heeft onderstaande rapportage gemaakt. Politie en leger tegen vreedzame demonstranten. Welkom in Nederland anno 2014. Fragmenten: mijn vrouw is net aangehouden —-(vraag) is het echt noodzakelijk om deze mensen af te voeren, ….,dit wordt van bovenhand bepaald (ergo befehl ist befehl argument) —– (opmerking burger) militairen inzetten tegen eigen burgers, ga je schamen man

Tussen 7:06 en 7:36, prima shot.

Helaas wordt nucleaire strategie niet onderwezen. Een kernwapenvrije wereld is schijnveiligheid omdat tijdens conflictsituaties de kennis aanwezig is en het dan een kwestie is wie de eerst bommen kan ontwikkelen en lanceren binnen zo kort mogelijke tijd. Daarnaast. Binnen de nucleaire machten zijn er diverse niveau’s van kernwapen mogendheden te onderscheiden. Ook iets dat niet wordt onderwezen.

Feit blijft dat ik de acties van de politie en marechaussee verwerpelijk vindt,

5 REACTIES

 1. De gene die zich werkelijk moeten schamen zijn de landve…. uh blauwe en bruine landve…. uh mensen die bereid zijn het tuig en de parasieten van deze planet te beschermen tegen hun eerlijke en oprechte buren en familie.

  Je zal maar zo’n landve….. uh schoft wezen.

 2. Het is met name bij dit soort ‘evenementen’ die van belang zijn voor politici (onze heersers, met name wanneer zij samenkomen) dat de politie opdracht kan krijgen om ECHT te laten zien wat hun functie is, namelijk het beschermen van de macht, en daarbij dwangmiddelen ter intimidatie niet hoeft te schuwen.

  Ik zeg het en blijf het herhalen; democratie is een farce ter pacificatie van een bevolking dat anders te veel en te snel aan revoluties zou denken. Een rustig en vredig volkje is veel productiever (= meer belasting)

  Maar soms wordt de sluier eventjes gelicht, zoals bij de nucleaire top. Dan wordt er gezorgd dat je je plaats weet. De politie is niets meer dan de stormtroepen van de elite.

  Vergis je niet; de bevolking heeft schijnmacht. Wij zijn niets meer dan koeien in de weiland, rustig gras vretend, die elke ochtend gemolken worden.

  Richard [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Individualist [3]: Democratie is inderdaad voornamelijk een bescherming voor de machthebbers. Het is immers een systeem om zonder bloedvergieten machthebbers af te zetten en te vervangen door ‘nieuwe’ machthebbers.

 4. Een woord voor SCHANDALIG!!!! Ook het touringcarbedrijf Milot moet zich schamen om zich voor het karretje van de overheid te laten spannen om zijn bussen in te zetten om deze mensen af te voeren naar het politiebureau. Ze hadden bij geen enkel touringcarbedrijf een bus moeten kunnen krijgen!!!! Al deze politiemensen, Marechaussee en militairen maken zich schuldig aan de Neurenberg Procedures die het Befehl ist Befehl onderuit hebben gehaald. Ook als het van hogerhand komt blijf je ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het eventueel opvolgen van orders van hogerhand vooral als dit in strijd is met de UVRM!!

Comments are closed.