LAND_OekraïneWie heeft ons in die situatie gebracht? Lees artikel op Lew Rockwell van
Andrew Napolitano en oordeel dan!

Het artikel is te vinden onder:
http://www.lewrockwell.com/2014/03/andrew-p-napolitano/us-machinations-in-the-ukraine/

Misschien wilt u dan ook uit die EU?

VERTALING: Het monster Poetin

Wat gebeurt er als de overheid van de Verenigde Staten participeert in het omverwerpen van buitenlandse regeringen in naam van de verspreiding van de democratie? Dat gedrag leidt meestal tot onbedoelde gevolgen en rampen.

Toen de Verenigde Staten Irak binnenvielen in 2003, in eerste instantie om te zoeken naar massavernietigingswapens waarvan we nu weten dat de regering-Bush wist dat die er niet waren, slaagde de VS er wel in de Iraakse regering grondig te veranderen. Maar in dat proces verloren 4.500 Amerikaanse militairen hun leven, leden 45.000 aanzienlijke verwondingen, hebben de Amerikanen 2 biljoen dollar(2.000 miljard!) geleend, uitgegeven en niet terugbetaald, veroorzaakte de dood van 650.000 Irakezen, zijn er 2,5 miljoen Irakezen ontheemd. Onze publieke vijand, al-Qaida kwam goed opgang in Irak terwijl al-Qaida niet in Irak was voordat de VS daar binnenvielen. Tegenwoordig wordt een derde van dit nu instabiele land gecontroleerd door al-Qaida.

In 2010 besloot president Obama dat hij de tot dan toe favoriete dictator van het midden oosten, Hosni Mubarak van Egypte, niet langer leuk vond. Dit terwijl Obama en zijn vier voorgangers tot dan toe Mubarak steunden met 4 miljard dollar per jaar. Dus Amerikaanse agenten wakkerden de revolutie aan in de straten terwijl Obama openlijk suggereerde dat het tijd was voor Mubarak om op te stappen. Toen vonden de gehoopte en beloofde verkiezingen plaats en de gezworen vijand van het Westen, de islamitische fanaat Mohammed Morsi werd de eerste democratisch gekozen president in de Egyptische geschiedenis. Toen besloot de VS dat ze hem eigenlijk niet aan de macht wilden hebben ongeacht de morele legitimiteit en rechtmatigheid en dus moedigde de regering Obama een militaire staatsgreep aan.

Morsi werd gearresteerd door zijn eigen militaire commandanten en wordt nu berecht omdat hij zijn soldaten, onder dezelfde commandanten, toestond negen mensen te vermoorden die zich tegen de coup hadden verzet. Dit ondanks dat de door Amerika gesteunde militaire machthebbers duizenden burgers die probeerden de verwijdering van Morsi te voorkomen hebben vermoord. Het resultaat is een militaire dictatuur veel afschuwelijker en met veel meer moorddadige weerstand dan in de tijd van Mubarak.

Dan Oekraïne. In 2004 wakkerde de regering Bush de oranje revolutie aan. Amerikaanse inlichtingendiensten en diplomaten prikkelden de demonstraten en deelde royaal dollars uit. Dit resulteerde in opeenvolgende vrije verkiezingen waarvan de laatste werden gewonnen door Janoekovitsj die als ex-communist meer naar Rusland dan naar het westen trok.

Toen de Oekraïense regering geld nodig had, bood Rusland meer dan de EU. Dit tot verbijstering van de keizerlijke diplomaten en de wetteloze intelligentie goeroes. Dus de VS wakkerden opnieuw een revolutie aan, in de straten van Kiev ditmaal. Een van de VS diplomaten, Victoria Nuland, gaf dat (compleet met krachttermen) toe in een afgeluisterd telefoongesprek. Toen werd Victor Janoekovitsj, de populaire en rechtmatig gekozen Oekraïense president afgezet en vluchtte naar Rusland. De nieuwe ongekozen president is door de VS erkend en heeft hulp gekregen. Eerder deze week boden ze hem per direct 1 miljard dollar cash aan.

Dan Vladimir Poetin. Hij is de democratisch gekozen president van Rusland die de nieuwe samentelling van de oude Sovjet-Unie heeft ontworpen. Poetin is ook een ex KGB agent, hij is folteraar, moordenaar, tiran en een monster. Hij betreurde de ondergang van de voormalige Sovjet-Unie. Oekraïne was lid van die Unie van het kwaad tot deze in 1991 uiteen viel. Het was economisch het meest productieve deel van de Unie. Hoewel het een verzorgingsstaat is, heeft het ook een overwegend vrije markt en is zeer ondernemend. Ongeveer twee derde van de bevolking richt zich op het Europa en één derde op Rusland.

Nadat Janoekovitsj in Moskou bij Poetin op de stoep stond liet deze zijn spierballen zien. Hij stuurde 16.000 Russische manschappen zonder insignes en met zwarte maskers (je verzint het niet) naar de Krim, een provincie van Oekraïne. Tot 1954 behoorde de Krim bij Rusland en de Sovjet-Unie.

Poetins invasie is zeer onrechtmatig want je kunt niet zomaar troepen een soeverein grondgebied opsturen zonder uitnodiging of toestemming. Bovendien zet de afwezigheid van identificerende insignes de invasie buiten de bescherming van de Conventie van Genève. In feite zouden de Oekraïense troepen vrij spel hebben maar verwacht dat maar niet. De Russen hebben twee maal zoveel tanks, 10 maal zoveel manschappen en een 12 maal grotere luchtmacht.

Maar verwacht ook niet dat de Russen weer vertrekken. De meeste bewoners van de Krim spreken Russisch en verwelkomen hun indringers in feite (opnieuw, je verzint het niet). Poetins staat van dienst toont aan dat hij veroverde gebieden behoudt. Toen hij in 2008 Georgië binnenviel hield hij 2 provincies waar nu nog altijd 40.000 dure Russische manschappen niks zitten te doen.

De VS en Europa zijn niet in staat iets aan de Russische invasie te doen en dat is maar beter ook. Europa betrekt ruwweg 30% van zijn olie, gas en kolen van Rusland. Als de VS de economische duimschroeven aandraait, lijden de Amerikaanse banken daaronder alsook de Russische oligarchen en het Russische volk. Maar niemand zal meer lijden dan het de Europeanen die zichzelf afhankelijk hebben gemaakt van de Russische brandstoffen. En Poetin kent geen schaamte en is ongevoelig voor menselijk lijden.

Het doel van de Russische invasie is de overwegend etnische Russen op de Krim te beschermen tegen het door de maffia veroorzaakte lot van Janoekovitsj. Op het eerste gezicht lijkt dit onzin maar bekijk het eens van de kant van Moskou. De Amerikanen veroorzaakten de uitzetting van de democratisch gekozen en Russisch georiënteerde Oekraïense president. En overweeg dit ook eens: wat zou de VS doen als er in Mexico een revolutie door de Chinezen zou worden aangewakkerd en dat de Chinezen er een Chinees georiënteerde regering zouden installeren, zouden helpen met leningen en regeren? Zou de VS de Engels sprekende en Amerikaans georiënteerde bevolking langs de grens beschermen?

En hoe kan iemand in de VS worden geschaad door Poetins wetteloosheid? Moet de Amerikaanse overheid de wereld over zwerven op zoek naar monsters om af te slachten of zou het moeten leren van zijn recente ernstige fouten? Bijna twee eeuwen geleden al waarschuwde president John Quincy Adams zijn opvolgers al tegen het buitenlands beleid dat zich nu onder Bush en Obama manifesteert. “Amerikanen moeten niet naar het buitenland gaan om monsters die ze niet begrijpen af te slachten uit naam van de democratie.”

Maar wat de overheid eenmaal in zijn kop heeft, heeft hij niet in zijn kont.

NB: dank aan Onbezoldigd ruifvuller voor deze vertaling.

30 REACTIES

 1. @dave [1]:

  Onderzoek de achtergrond van die club en dan denk ik dat je je antwoord hebt. Ik heb het vermoeden dat ze geliëerd zijn aan de zgn. Beltway-“libertarians” (Reason etc.). Begin te zoeken op lewrockwell.com

 2. Met één woord: Hypocrisie.

  Trouwens Nederland is ook per decreet bij de Eu ingevoegd.
  Dit is ook illegaal.

  Oekraine gaat ook per decreet ingevoegd worden bij de Eu.
  Voor de Krim was net iemand anders de EU voor.

  Een pro-democratische Eu met niet gekozen
  leiders steunen een niet gekozen regering om
  een democratisch gekozen corrupte president
  weg te krijgen.

  Begrijpt U het nog?
  Hoeveel spiegeltjes moet ik bestellen
  voor de ijdele Eu-lijders?

 3. Walgelijke situatie, het EU en USA gaan hard op een failliete plek worden gezet.
  Het meeste aardgas zo niet alle komt uit het oosten, de EU zou niet durven.
  De EU en USA steunen neo nazis en corrupte en veroordeelde fraudeurs om een ongekozen “democratische” regering te beginnen, EU en USA steunen sectarische al qaida rebellen in Syrie je weet wel diezelfde al qaida waar we een paar jaar terug nog oorlog tegen voerden en veel van onze soldaten verlorwn hebben.
  De EU en USA spelen een heel erg vies spelletje en ze gaan ook keihard op hun bankroete plaats worden gezet, Europa gaat helemaal naar de kanker dat is een garantie. Weimar 1930 iemand? Vast niet de meeste achterlijken hier snappen en leren helemaal niets van geschiedenis, schaap achtige nutteloze schuldslaven niets meer en niets minder.
  Wat wil EU en USA tegen rusland en china gaan doen dan, ze worden met hun achterbakse leugenachtige ruggegraatloze huid en haar opgegeten door het oosten.
  Je kunt je misplaatste westerse exceptionalisme maar better heel rap in de prullemand gaan don schuld slaaf of neem anders nog maar een hypotheek op de overwaarde van je zwaar overgewaardeerde huis dat niet van jou maar van de bank is met je papieren welvaarts illusie.

  ib3x [5] reageerde op deze reactie.

 4. @ib3x [4]: reken uzelf maar lekker rijk omdat u in tegenstelling tot het oosten wel twee telefoon abbonementen zes tvs en een huis op krediet kan krijgen, hoe dom en naief een mens kan zijn vooral achterlijke goedgelovige westerlingen die alles metbde paplepel ingegoten moeten krijgen kent geen grenzen.

 5. Ik heb het stukje even vlug en vrij vertaald:

  Het monster Poetin

  Wat gebeurt er als de overheid van de Verenigde Staten participeert in het omverwerpen van buitenlandse regeringen in naam van de verspreiding van de democratie? Dat gedrag leidt meestal tot onbedoelde gevolgen en rampen.

  Toen de Verenigde Staten Irak binnenvielen in 2003, in eerste instantie om te zoeken naar massavernietigingswapens waarvan we nu weten dat de regering-Bush wist dat die er niet waren, slaagde de VS er wel in de Iraakse regering grondig te veranderen. Maar in dat proces verloren 4.500 Amerikaanse militairen hun leven, leden 45.000 aanzienlijke verwondingen, hebben de Amerikanen 2 biljoen dollar(2.000 miljard!) geleend, uitgegeven en niet terugbetaald, veroorzaakte de dood van 650.000 Irakezen, zijn er 2,5 miljoen Irakezen ontheemd. Onze publieke vijand, al-Qaida kwam goed op gang in Irak terwijl al-Qaida niet in Irak was voordat de VS daar binnenvielen. Tegenwoordig wordt een derde van dit nu instabiele land gecontroleerd door al-Qaida.

  In 2010 besloot president Obama dat hij de tot dan toe favoriete dictator van het midden oosten, Hosni Mubarak van Egypte, niet langer leuk vond. Dit terwijl Obama en zijn vier voorgangers tot dan toe Mubarak steunden met 4 miljard dollar per jaar. Dus Amerikaanse agenten wakkerden de revolutie aan in de straten terwijl Obama openlijk suggereerde dat het tijd was voor Mubarak om op te stappen. Toen vonden de gehoopte en beloofde verkiezingen plaats en de gezworen vijand van het Westen, de islamitische fanaat Mohammed Morsi werd de eerste democratisch gekozen president in de Egyptische geschiedenis. Toen besloot de VS dat ze hem eigenlijk niet aan de macht wilden hebben ongeacht de morele legitimiteit en rechtmatigheid en dus moedigde de regering Obama een militaire staatsgreep aan.

  Morsi werd gearresteerd door zijn eigen militaire commandanten en wordt nu berecht omdat hij zijn soldaten, onder dezelfde commandanten, toestond negen mensen te vermoorden die zich tegen de coup hadden verzet. Dit ondanks dat de door Amerika gesteunde militaire machthebbers duizenden burgers die probeerden de verwijdering van Morsi te voorkomen hebben vermoord. Het resultaat is een militaire dictatuur veel afschuwelijker en met veel meer moorddadige weerstand dan in de tijd van Mubarak.

  Dan Oekraïne. In 2004 wakkerde de regering Bush de oranje revolutie aan. Amerikaanse inlichtingendiensten en diplomaten prikkelden de demonstraten en deelde royaal dollars uit. Dit resulteerde in opeenvolgende vrije verkiezingen waarvan de laatste werden gewonnen door Janoekovitsj die als ex-communist meer naar Rusland dan naar het westen trok.

  Toen de Oekraïense regering geld nodig had, bood Rusland meer dan de EU. Dit tot verbijstering van de keizerlijke diplomaten en de wetteloze intelligentie goeroes. Dus de VS wakkerden opnieuw een revolutie aan, in de straten van Kiev ditmaal. Een van de VS diplomaten, Victoria Nuland, gaf dat (compleet met krachttermen) toe in een afgeluisterd telefoongesprek. Toen werd Victor Janoekovitsj, de populaire en rechtmatig gekozen Oekraïense president afgezet en vluchtte naar Rusland. De nieuwe ongekozen president is door de VS erkent en heeft hulp gekregen. Eerder deze week boden ze hem per direct 1 miljard dollar cash aan.

  Dan Vladimir Poetin. Hij is de democratisch gekozen president van Rusland die de nieuwe samentelling van de oude Sovjet-Unie heeft ontworpen. Poetin is ook een ex KGB agent, hij is folteraar, moordenaar, tiran en een monster. Hij betreurde de ondergang van de voormalige Sovjet-Unie. Oekraïne was lid van die Unie van het kwaad tot deze in 1991 uiteen viel. Het was economisch het meest productieve deel van de Unie. Hoewel het een verzorgingsstaat is, heeft het ook een overwegend vrije markt en is zeer ondernemend. Ongeveer twee derde van de bevolking richt zich op het Europa en één derde op Rusland.

  Nadat Janoekovitsj in Moskou bij Poetin op de stoep stond liet deze zijn spierballen zien. Hij stuurde 16.000 Russische manschappen zonder insignes en met zwarte maskers (je verzint het niet) naar de Krim, een provincie van Oekraïne. Tot 1954 behoorde de Krim bij Rusland en de Sovjet-Unie.

  Poetins invasie is zeer onrechtmatig want je kunt niet zomaar troepen een soeverein grondgebied opsturen zonder uitnodiging of toestemming. Bovendien zet de afwezigheid van identificerende insignes de invasie buiten de bescherming van de Conventie van Genève. In feite zouden de Oekraïense troepen vrij spel hebben maar verwacht dat maar niet. De Russen hebben twee maal zoveel tanks, 10 maal zoveel manschappen en een 12 maal grotere luchtmacht.

  Maar verwacht ook niet dat de Russen weer vertrekken. De meeste bewoners van de Krim spreken Russisch en verwelkomen hun indringers in feite (opnieuw, je verzint het niet). Poetins staat van dienst toont aan dat hij veroverde gebieden behoudt. Toen hij in 2008 Georgië binnenviel hield hij 2 provincies waar nu nog altijd 40.000 dure Russische manschappen niks zitten te doen.

  De VS en Europa zijn niet in staat iets aan de Russische invasie te doen en dat is maar beter ook. Europa betrekt ruwweg 30% van zijn olie, gas en kolen van Rusland. Als de VS de economische duimschroeven aandraait, lijden de Amerikaanse banken daaronder alsook de Russische oligarchen en het Russische volk. Maar niemand zal meer lijden dan het de Europeanen die zichzelf afhankelijk hebben gemaakt van de Russische brandstoffen. En Poetin kent geen schaamte en is ongevoelig voor menselijk lijden.

  Het doel van de Russische invasie is de overwegend etnische Russen op de Krim te beschermen tegen het door de maffia veroorzaakte lot van Janoekovitsj. Op het eerste gezicht lijkt dit onzin maar bekijk het eens van de kant van Moskou. De Amerikanen veroorzaakten de uitzetting van de democratisch gekozen en Russisch georiënteerde Oekraïense president. En overweeg dit ook eens: wat zou de VS doen als er in Mexico een revolutie door de Chinezen zou worden aangewakkerd en dat de Chinezen er een Chinees georiënteerde regering zouden installeren, zouden helpen met leningen en regeren? Zou de VS de Engels sprekende en Amerikaans georiënteerde bevolking langs de grens beschermen?

  En hoe kan iemand in de VS worden geschaad door Poetins wetteloosheid? Moet de Amerikaanse overheid de wereld over zwerven op zoek naar monsters om af te slachten of zou het moeten leren van zijn recente ernstige fouten? Bijna twee eeuwen geleden al waarschuwde president John Quincy Adams zijn opvolgers al tegen het buitenlands beleid dat zich nu onder Bush en Obama manifesteert. “Amerikanen moeten niet naar het buitenland gaan om monsters die ze niet begrijpen af te slachten uit naam van de democratie.”

  Maar wat de overheid eenmaal in zijn kop heeft, heeft hij niet in zijn kont.

  ib3x [8] reageerde op deze reactie.
  ib3x [9] reageerde op deze reactie.
  reiny [13] reageerde op deze reactie.

 6. Toch leuk om zo’n verhaal eens redelijk objectief belicht te zien. Moet je eens bij het staatsjournaal hier in Nederland om komen.

 7. En het parlement van de Krim vroeg ook om Russische steun. Plus ze krijgen een referendum, dat is meer dan wat Nederland kreeg.

  Voort, Putin viel Georgië niet binnen, nee, Georgië had ook een nep revolutie, waar een in Amerika opgeleide man de macht greep, lid werd van de Navo, en in zijn grote overmoedigheid dacht dat hij wel even twee de facto onafhankelijke gebieden (sinds 1991) binnen kon vallen – waar nota bene een kleine Russische legerenheid was. Ja dat pakte natuurlijk verkeerd uit. Was trouwens tijdens de Olympische Spelen van Peking.

  Dus ook die oorlog was door het westen veroorzaakt. De VS proberen overal basis te openen op de grens met Rusland. Niet Putin heeft aspiraties naar de oude Soviet Unie, nee de VS proberen juist de koude oorlog opnieuw te beginnen.

  Nog een fout in het artikel: in de Oekraine is nauwelijks sprake van een vrije markt. Daardoor is het zo arm. Rusland doet het stukken beter.

  Nee, slecht artikel

 8. @ib3x [8]:

  Doe niet zo dom.

  De schrijver van dat artikel weet donders goed wat voor iemand Obama is. Judge Andrew Napolitano is een libertarier die een hekel heeft aan zowel de Democraten als de neoconservatieven. Hij is een tegenstander van Amerikaans oorlogsbeleid. De website waarop dit artikel staat hebben pure haat voor Amerikaans imperialistische buitenlands beleid. Het heeft meer dan genoeg geschreven over Republikeinen, Democraten, Guantanamo Bay, martelen, oorlog, TSA, NSA, CIA, Patriot act, NSAA, Snowden, Manning, Assange en ga zo maar door.

  Dat hij Poetin niet beschrijft als een engel (wat hij ook niet IS) wil niet zeggen dat hij Obama wel een engel vindt. Maar dit artikel gaat over Poetin en de situatie in Oekraine, NIET over de hele verrotte geschiedenis van Obama of Amerika. Het is onzinnig om ieder artikel over Poetin of Oekraine te vullen met “maar Amerika heeft dit gedaan, dus”.

  Voortaan misschien even wat meer achtergrond informatie opzoeken over mensen, of je niet bedienen van het “tu quoque” drogargument.

  ib3x [15] reageerde op deze reactie.

 9. @dave [1]:

  Students for Liberty lijkt op het eerste gezicht een “soft” libertarische clubje te zijn, die meer heeft met organisaties als Reason en CATO, die gefinancierd worden door de steenrijke Koch broers.

  Dit is belangrijk, want alhoewel de Koch broers vaak libertariers genoemd worden, doneren zij altijd aan overheids liefhebbende Republikeinen als Mitt Romney terwijl zij geen cent hebben gedoneerd aan Ron Paul. De Koch broers hebben historisch gezien een hekel aan mensen gelieerd aan het Mises Instituut, waar behalve Ron Paul ook Judge Andrew Napolitano ook aan gelieerd is. Dit komt omdat harde en compromisloze mensen als Murray Rothbard ze in het verleden bekritiseerd heeft.
  De Koch broers willen het libertarisme vooral als het gaat om de zakenwereld omdat ze hier hun economische voordelen uit kunnen halen, en zien daarom meer in compromissen dan principes. Geld is voor hun belangrijker dan vrijheid en vrede.

  Past guest speakers include Jeffrey Miron of Harvard University, Bob Ewing of the Institute for Justice, John Hasnas of Georgetown University, Lawrence Reed of the Foundation for Economic Education, Jim Lark of the University of Virginia, Radley Balko of The Huffington Post, David Friedman of Santa Clara University, LGBTQ activist Zach Wahls, Tyler Cowen, Bryan Caplan, Peter Boettke, and Chris Coyne of George Mason University.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Students_for_Liberty

  Deze mensen die waren uitgenodigd door SOL zijn bijna zonder uitzondering ofwel nep-libertariers, of libertariers gelieerd aan Reason of de George Mason universiteit die vaak een rol zien voor de overheid in de economie.

  Het weghalen van de link lijkt dus vooral een gevalletje te zijn van rancune. Men wil waarschijnlijk zo weinig mogelijk te maken hebben met het Mises instituut en daaraan gelieerde mensen. Bovendien zijn de artikelen daar meestal keihard terwijl “softe” libertariers altijd toenadering zoeken tot de mainstream.

  ib3x [16] reageerde op deze reactie.

 10. @Onbezoldigd ruifvuller [6]: Kijk even op WUZ daar heb ik het anders omschreven wel geplaatst;
  Even wat uitleggen!.

  Het parlement van de Krim vroeg om Russische steun, en ze krijgen een referendum, dat is meer dan wat Nederland kreeg. Want het advies gevend referendum destijds was duidelijk genoeg, 2/3 was tegen een Europese grondwet. Echter Balkenende gooide de uitslag in de prullenbak, daarbij plotseling internationale verdragen naar boven halende, waaraan de Nederlandse Grondwet ondergeschikt zou zijn, echter gemakshalve “vergetende”, dat ook voor het ondergeschikt maken van de nationale grondwet aan internationale verdragen toestemming van de bevolking nodig was geweest, welke nooit gevaagd is. NSB Het parlement van de Krim vroeg om Russische steun, en ze krijgen een referendum, dat is meer dan wat Nederland kreeg. Want het advies gevend referendum destijds was duidelijk genoeg, 2/3 was tegen een Europese grondwet. Echter Balkenende gooide de uitslag in de prullenbak, daarbij plotseling internationale verdragen naar boven halende, waaraan de Nederlandse Grondwet ondergeschikt zou zijn, echter gemakshalve “vergetende”, dat ook voor het ondergeschikt maken van de nationale grondwet aan internationale verdragen toestemming van de bevolking nodig was geweest, welke nooit gevaagd is. NSB leider Anton Mussert is destijds op grond van het overhevelen van de soevereiniteit van Nederland aan een vreemde macht ter dood veroordeeld. Daarenboven erkent het UNO handvest het zelfbeschikkingsrecht van een bevolking. Derhalve is het moeilijk vol te houden dat Nederland een democratische rechtsorde heeft. Er is gewoon een dictatuur van corrupte politici, die kennelijk van mening zijn, dat de bevolking eigenlijk onder curatele staat. Opmerking; In de Oekraïne is nauwelijks sprake van een vrije markt. Daardoor is het zo arm. Rusland doet het stukken beter.

  bedankt voor de tekst !!

  ib3x [14] reageerde op deze reactie.

 11. @reiny [13]: Amen, gelukkig zijn meer Nederlanders wakker aan het worden.
  We moeten eens naar onze eigen asocialistische dictatuur kijken in plaats die van China of Rusland.
  Het Nederlandse volk heeft het hoogste petje van zichzelf op in de hele wereld maar bakt er verder niets van en we doen het tegenovergestelde van wat we preken.
  we zij gedegradeerd tot een stelletje nutteloze schuldslaven dat ver boven onze stand leeft tot onze oogkassen in de prive en nationale schulden zit vele malen ons BBP en pedofielen als Demmink decennia de hand boven het hoofd houd.

 12. @Individualist [11]: Doe niet zo achterlijk man en lees eens wat beter, dit artikel gaat niet over Putin maar over het lot van Ukraine en de rol van Rusland Europa en Amerika daar in, met nog een mooie verwijzing naar het westerse imperialisme.
  Wanneer ga jij zelf eens wat meer achtergrond informatie opzoeken individualist.

 13. Ik wilde even dit met jullie delen wat er werkelijk achter de schermen zich afspeelt. De VS en de EU hebben hun hand overspeeld en zijn eigenlijk nu schaakmat gezet.

  Zie de analyse van Jim Willie:

  Ukraine as the USDollar Waterloo

  Jim Willie for The Hat Trick Letter

  March 6, 2014

  The desperation of the Anglo-American leadership, guided by the steady corrupt banker hands, has never been more acutely high, nor obvious in full view. The entire Ukraine situation is a travesty. It includes Langley agents killing police and street demonstrators from rooftops, the confirmation coming from the Estonian Embassy (translation of scripts). It includes thefts of official Ukrainian Govt funds, again sent to the Swiss hill sanctuary. It includes sanctions delivered by a US Paper Tiger, sure to cause horrific backlash. It involves the last gasp attempt to obstruct the Gazprom energy pipelines, which will inevitably corner the European market in monopoly. It involves subterfuge with the NATO card (aka Narcotics And Treachery Outlaws) with missiles placed on the Russian borders. Look for NATO members to find a back door to exit the spurious treaty. It involves playing with nitro-glycerine in the Petro-Dollar room. It involves putting tremendous risk for much more clear isolation of the United States. The more the USGovt pushes, the more the US will be isolated. Remember that Nazis steal from their enemy states, de-fraud from their allied states, and force themselves into an isolated state. In Ukraine, the United States has over-played its weak hand. Already, a secret document was leaked in London that the UKGovt would not support the US-led sanctions against Russia.

  History repeats itself from the Kremlin phone calls made during the Syrian conflict just a few months ago, when the UKGovt withdrew its support and left the US isolated, looking very weak. Already, Putin has threatened to dump USTreasury Bonds. Putin aptly calls the Anglo-Americans as Mutants. Imagine the lunacy of trying to cut off the only Russian warm water military naval port in the Crimea. Just as stupid as the Trans Pacific Partnership faux pas, trying to cut off China from its Asian neighbors and partners in trade. The intelligence level of the USGovt has never been more stupid, destructive, and in full view. The lost ground for the United States is obvious and glaring in the Persian Gulf, the Mediterranean Sea, and the Caucasus region.

  IMMEDIATE PETRO-DOLLAR RISK

  If the Kremlin demands Gold bullion (or even Russian Rubles) for oil payments, then the interventions to subvert the Ruble currency by the London and Wall Street houses will backfire and blow up in the bankster faces. Expect any surplus Rubles would be converted quickly to Gold bullion. If the Chinese demand that they are permitted to pay for oil shipments in Yuan currency, then the entire Petro-Dollar platform will be subjected to sledge hammers and wrecking balls. The new Petro-Yuan defacto standard will have been launched from the Shanghai outpost. If the Saudis curry favor to the Russians and Chinese by accepting non-USDollar payments for oil shipments, then the Petro-Dollar is dead and buried. The rise of the Nat Gas Coop run by Gazprom is in progress, its gas pipelines to strangle the OPEC and its bastard Petro-Dollar child. The entire USDollar foundation with the USTreasury Bond bank reserve structure is at risk is collapsing, as consequence to the desperate adventure and criminal activity conducted in Ukraine.Just like with Syria, a hidden giant energy deposit is concealed under the table. Off the Lebanese and Syrian coast, a massive off-shore energy deposit was recently discovered. The US and UK and Israeli oligarchs wish to take it all. Confusion is their game. In the western plains of Ukraine, a massive gas deposit was recently discovered. The US and European oligarchs wish to take it all. Confusion is their game.

  The danger level has never been higher. No resolution to the Global Monetary War can come, which we have been seeking, without a climax. It is hardly just a financial crisis amidst a stubborn economic recovery. The nature of the currencies and their underlying sovereign bond foundation is highly toxic, which requires a strong replacement as solution, using an alternative to the USDollar alongside its reserve ledger item the USTreasury Bond. A return to the Gold Standard is coming, but the birth will have loud pangs and possibly broad damage suffered. The Global Currency Reset is better named the Return to the Gold Standard. The United States and London will not give up their control of the Weimar Printing Press easily, used for elite self-dole of extreme wealth. It has served well as the Elite credit card. They will not go quietly, and assume their place in the backwater without taking the world to the brink. No climax can occur without enormous risk and loss. The Global Paradigm Shift is in full gear, with attendant risk huge here and now. My Jackass firm belief is that the US/UK fascist team face a Waterloo event in Ukraine, the victim to be the Imperial Dollar. This bulletin will not be a comprehensive note, as the situation is too vast. The information in the Hat Trick Letter is used to interweave a story of the impending removal of the USDollar from its corrupt throne.

  UNITED STATES TRAPPED AND CORNERED

  The Anglo Americans have fallen into a carefully designed trap by the Russians and Chinese in a clever designed sequence. More Sun Tzu tactics have been put into practice, which utilize the momentum from the enemy to be thrust back on them. Planning for final steps must have taken place during high level Putin meetings with Xi from the elite Sochi viewing box. The unfolding of events has been more carefully engineered and orchestrated than what appears. The US/UK team has been caught in a vise for months, as the rejection of the USDollar as global reserve currency is in high gear, the refusal of the USTBond a recognized trend in diversifications. The death process is slow and grueling. Much of the American Hemisphere is surrounded and controlled by Russia and China, whether the canal, the port facilities, the oil supply, the mineral deposits, even Yuan Swap facilities. Africa has largely gone under Chinese control, with Russia playing a hidden role as well.

  The Persian Gulf is in transition, with the critical protectorate role shifting to China. The Qatar royals have just ordered a dismissal of USGovt ambassadors from their nation. Note that Qatar is the site of a giant USNaval base. To be sure, the Sochi Olympic Games are over, a successful event. The gloves have thus come off. The risks have reached acute levels. The US leadership seems cavalier to the risks that over half the USGovt debt is in foreign hands, over 30% of it in Russian and Chinese hands. A severe backlash cometh. The most vulnerable player in the room is the most aggressive, arrogant, vile, and obnoxious. The instability of the situation is far beyond acute. The victim will be the USDollar and its sidekick the USTreasury Bond. The USTBonds will be kicked out of the global banking system. The Third World awaits the United States, for its domestic betrayals, its financial failures, its criminal deeds, and its war aggression.

  THE RUSSIAN BACKLASH TO BE SUDDEN

  Russian President Vladimir Putin will slam the West, and very soon. The initial salvo might be a natural gas cutoff by Gazprom, the Russian giant which has fast moved into the global monopoly position. Eventually, Putin might demand gold payment for the natgas in the captured pipelines, that being the plan according to The Voice. Russia supplies one quarter of Western European gas needs. It will be the opening salvo for Gold Trade Settlement, for which the Iran workarounds to the sanctions provided the critical prototype. Combined with a formal announcement of USTreasury Bond sales in volume by Russia and China, the impact would be tremendous, even devastating. The reverberation will be soon seen as the pending demise of the defacto Petro-Dollar Standard, dictated by crude oil sales in USD terms. It will also be soon seen as the end of the USTBond as the global reserve standard in banking systems. Notice for over two years, the primary buyer of USGovt debt (and its refunded rollover) has been the US Federal Reserve via bond monetization, an absolute heresy to central banking. Hyper monetary inflation cannot stand as fixed policy. The world has responded by constructing an alternative to trade settlement. The forum has been the BRICS conferences and the G-20 Meetings of finance ministers. The US and UK will gradually be excluded from both forums, a process well along. Even traditional allies like Japan are buying gold in high volume, with suppressed lowball data so far. This is game over for the USDollar, the direct victim of Ukraine backlash. The war against Russia has been veiled, but the Jackass has exposed it.

  VEILED ATTACKS AGAINST RUSSIAN GAZPROM

  First was the attack against Russian Gazprom in Cyprus. It was a hidden attack made to look like a bank confiscation event. Notice no bank account confiscations outside the small but important island nation. The entire Russian banking clearance system had been done through Cyprus. Also, Russia was making significant transactions to purchase Gold bullion using Cyprus as clearing house for the purchases. Second was the attack against Russian Gazprom in Syria, another complicated event. The US had used the Libyan Embassy as a weapons running facility (major diplomatic violation), after which the US lost Egypt as a transfer station on the weapons running. The false flag attack in Syria was made to look like a chemical weapons event. However, the Saudis were the guilty party. The motive by the US was to block the advance of Russian Gazprom pipelines, which are to connect to the vast Iran supply centers. Iran has far more oil and gas than Iraq. In fact, Iran is the linchpin nation, which will throw its support toward Russia. Iran will push the Nat Gas Coop certain to eclipse Saudi Arabia and the loud gaggle of OPEC members. With the Russian Gazprom, together Iran and the Nat Gas Coop will usher in the Petro-Yuan Standard and bury the Petro-Dollar, the price set by Russia, the contracts set in Shanghai. Thus the Saudis will be expendable, and their Gold in London to be totally stolen.

  Move to the present. Third was the attack against Russia Gazprom in Ukraine, done by the CIA and its partner security agents from the small ally nation on the SouthEast Med corner. The old game of destabilization, popular uprising, bank thefts, and now data files stolen has been put into action. The theft of significant funds in Ukraine has only started, funds gone to Swiss banks. The full betrayal will be seen soon. The US and UK have a lunatic plan to corral the Ukraine pipelines and possibly the vast farmlands of Ukraine. The wrong-footed plan will backfire, when Putin cuts off the natgas supply to Europe, when Putin demands a new type of energy supply payment structure, and when Putin engineers certain other steps. They might execute a Nat Gas Coop double in price, much like the OPEC event in 1973. Witness the upcoming Birth of the Eurasian Trade Zone, the birth pangs heard in Ukraine. The United States and Great Britain will not be included. The Eurasian Trade Zone will span 14 time zones and will settle in gold.

  IRAN WORKAROUND AS KEY PROTOTYPE SOLUTION

  The Anglo Americans have disrupted a key nation with longstanding historical and religious ties to Russia. The land of Ukraine also contains Russia’s only warm water naval port in the Crimea, the site of a recent suspicious earthquake. The response will be swift and firm. The Eastern nations (led by China and Russia) have been making detailed preparations in the last couple years to launch the alternative trade system founded in Gold Settlement. Its launch lacks a potential open door trigger, possibly offered by the Ukraine situation. The Gold Standard could return in a baptism by fire. The open door trigger appears to be the Western interventions into Ukraine, since the Western banking structures will not be permitted to collapse, the ugly reality. The abuse of the central bank monetary expansion and fraudulent bond redemption has gone totally out of control, forcing an endless cycle of alternative preparations and motivated reactions, including the Iran workaround with Turkey as intermediary in gold provision. Other attacks have taken place in the last few months against the Russian Ruble by Wall Street firms. The reaction will possibly be the launch of what could eventually be understood to be a gold-backed Ruble currency, combined with natgas cutoffs to Europe and USTBond dumps. At first it could be perceived as the oil-backed Ruble, but its quick hidden conversion to Gold bullion could be revealed later on. The USDollar will be discarded as obsolete, even toxic. The USDollar debt basis might be widely accepted to be the cause of the global financial crisis, and the USFed Quantitative Easing be widely understood to be the cause of the global financial collapse.

  EUROPE AS KEY REGION TO TIP EASTWARD

  Events inside Western Europe could unfold rapidly. Behind the scenes, much is happening. The important German-French Axis is breaking down, weakened by each passing month and bailout exercise. The motive for much of the German support of bailouts and rescue plans, as faulty as they have been, is the oversized German ownership of both French Govt debt and big French banks. They will fail, both the French sovereign debt and the big French banks. Germany must undergo a split, with a restructure from the devastating damage due to Southern European sovereign debt and related big bank losses. At the same time, Germany is on the verge of turning East to Russia. Already Russia is a large energy and mineral supplier to Germany, the heavy railway facilities in place. The core of Nordic Europe is firm. Austria and Finland are aligned with the pragmatic forces in Germany and the Netherlands. Italy is being transformed, but Spain might be lost to chaos. Turkey is also undergoing change during chaotic reform. The entire NATO Alliance has never been weaker. The military action in Ukraine is framed as a supposed NATO exercise to honor a treaty. Watch the loose end like Turkey fall off the NATO wagon, while Finland falls off the Euro currency wagon. The Jackass is eager to see the Snowden NSA files reveal key data on the illicit usage of NATO bases for narcotics distribution, the origin being Afghanistan. What a bombshell it would be if Turkey announced that their government would no longer permit heroin shipments from USMilitary aircraft on their Incirlik Airbase.

  A key player in the mix is Israel. They have a Tamar floating platform, whose natgas has been pledged under contract to Russian Gazprom. The tiny nation is possibly changing its alliances out of pragmatism, seeing its drained weakened host that has duly served its purpose. The next big step is for Western Ukraine to suffer the drain of remaining resources (financial and agricultural) to the West, using all the diplomatic tools the Euro Elite can muster. The people in the East will realize that they have been betrayed once more by the Western powers. This is the critical final step. Several swing nations will consequently align with Germany, if only to make being integrated by Russia less painful. During all the transitions, China will take care of Asia in this game. The remaining overriding question is whether the US and Britain will go quietly in the night of faded empires, or else to wreck the world with nukes and viruses. The main exports out of the United States and its royal handlers have been fraudulent bonds, military hardware, genetically modified food, fast food with diabetes, pharmaceuticals, surveillance software, computer viruses, and jamming software technology. Such is the nature of the fascist transformation.

  RUSSIA CANNOT BE ISOLATED

  The West is in for a gigantic surprise in the sequence of events to unfold. They have placed criminal oligarchs into top government positions in Ukraine. Doing so might suit the West but not the Ukrainian people. The political brain trust in Berlin shows extremely errant strategy, still kowtowing to the USGovt and London Elite in an incomprehensible manner. The West cannot isolate Russia, which is the latest absurd bone-headed strategy. They need Russia in vital ways that will become apparent when the West faces energy supply cutoff or forced Gold payments during an open global USDollar rejection. The US will quickly feel the lost Petro-Dollar gear mechanisms. China has already aligned itself beside Russia, which makes isolation impossible. Consider the Russian commodity supply and Chinese industrial power, the new axis to the Eurasian Trade Zone.

  The West cannot continue to bully Russia and China. Poking a stick in the bear’s face will not work for long. Disrespecting the Chinese creditor is deep folly. The risk that coincides is for the two Asian superpowers to threaten or actually execute a dumping initiative of USTreasury Bonds, and force the United States to use its last card in a grotesque display of hugely amplified monetary expansion. The US would collapse by falling on its own sword, the event occurring in the Weimar chamber. A super high volume bond monetization machine to cover globally dumped USTBonds is a strong likelihood as climax event, with a broken derivative mechanism that is revealed during its fracture. The London banker murders (another Jackass correct forecast, made in mid-2011) indicate a motive to keep covered up the extreme $100 billion JPMorgan derivative losses at the hands of the London Whale Bruno Iksil, first sighted in May 2012. The accelerated hyper monetary inflation in response to Russian and Chinese joint retaliation would finally kill the USDollar. The echo event, born from failure, would be for the USGovt to launch the new split Scheiss Dollar. Then the USGovt could have its domestic currency finally, and then wreck it with an assured painful sequence of devaluations. The fundamentals for the US domestic only currency are truly horrible, typical of a Third World nation. Ukraine is about the last gasp of the USDollar. It has no viable defense.

  UKRAINE AS WATERLOO FOR THE US DOLLAR

  Ukraine is the Waterloo event for Team Obama and the Wall Street handlers, the true controllers of the White House puppet. Ukraine will lead to wreckage to the USDollar and its USTBond partner in crime. Witness the death of the USDollar and the Birth of both the Gold Trade Standard, on the new Eurasian Trade Zone landscape. Neither Russia nor China will cooperate on the IMF super sovereign reformed currency basket at this point, not during extreme hostility and conflict. Hope and pray for cooler heads to prevail, since already many serious military attacks have occurred with advanced weapons off the Syrian coast. The Western Press prefers to frame the Ukraine situation as one more curious Orange Revolution event staged in Eastern Europe, akin to the other deceptive Arab Spring events. The old Soviet Union was trapped years ago, forced to use hyper monetary inflation in defense, as the nation imploded financially. The United States is now trapped in an ironic parallel manner, and will be exposed for its heretic inflationary response that ramps up to obscene volumes, followed by financial implosion. In fact, the events from here onward are the final hurrah for the USDollar regime and the criminal cabal.

  Now has never been a better time to own a big stack of gold and silver coins and bars, stored in a secure place outside the United States, outside England, outside Switzerland, even outside Canada. The people must defend against a climax of systemic failure, led by arrogance, stupidity, desperation, and delusion, even armed aggression. It remains to be seen whether the Kremlin has some secret allies who might emerge in time, from other worlds. But that is an entire other story to be told someday maybe. We earthlings will all find out soon enough.

  Times are changing fast, and better to be alert than to get hurt. The Global Currency Reset lies directly ahead, complete with its doubled Gold price and doubled Silver price. The Russians and Chinese are motivated to respond to a military prod, poke, and nudge by delivering a financial response. The rejection of the USDollar is near. The rapid diversification away from the USTreasury Bond is near. The arrival of the new Global Gold Standard is imminent.

  Andre [21] reageerde op deze reactie.

 14. De Krim is door communist Chroestsjov aan Oekraïne gegeven, tegen alle etnische samenstellingen van de bevolking aldaar in. Dat komt omdat Chroestsjov zelf uit de Oekraïne kwam, het is dus persoonlijke willekeur van een leider die aan het hoofd stond van een volksdemocratie (=schijndemocratie).
  Het is dus vrij logisch dat Rusland die diefstal door communisten niet erkent. Het feit dat de Krim formeel bij Oekraïne hoort kent absoluut géén democratisch proces als basis, en daarvoor was het gewoon van Rusland, eeuwenlang. Het Russische optreden is dus geheel begrijpelijk, en de bemoeienis van welk westers land dan ook geheel niet want ze hebben met deze zaken absoluut niets te maken. Amerika, Europa, bemoei je er niet mee. Zo simpel is het.
  De Amerikanen hebben verder totaal geen bezwaar tegen Chinese geldschieterij. Amerika heeft zich zelf ongelooflijk afhankelijk gemaakt van Chinese leningen en een negatieve handelsbalans met China, nog erger dan dat het Westen dat met Rusland zou hebben qua grondstoffen. De Amerkanen hebben waarschijnlijk niets te willen als het er op aankomt vs China.

 15. Zwaar interessant leesvoer: http://sherriequestioningall.blogspot.nl/2014/03/hacked-email-from-us-army-attache-in.html

  Hattip zerohedge.com: http://www.zerohedge.com/news/2014-03-13/where-russian-troops-are-full-pre-takeover-infographic

  “A GoogleNSA search of the term

  “Jason P. Gresh”

  (with the quotes) turns up a lot of very recent hits on sites which use the Cyrillic alphabet, so the Russians know what’s going on.”

  http://www.zerohedge.com/news/2014-03-13/where-russian-troops-are-full-pre-takeover-infographic#comment-4543279

 16. @Albert S. [17]:

  Ter overweging: Jim Willie is wellicht niet zo’n relevante bron.

  “It is important that analysts who say that something huge is coming provide coherent evidence for such an event. Let me offer a recent example of an analyst who failed to do this.”

  “Jim Willie doesn’t know what he is talking about at this most basic level. He has the economics of the bond market upside-down. He has the economics of the Federal Reserve literally upside-down: regional FED banks making national monetary policy.”

  http://www.garynorth.com/public/11593.cfm

  http://www.garynorth.com/public/11623.cfm

 17. “One wonders how deep a hole the United States and the EU are going to dig for themselves in Ukraine. It was, of course, U.S. and EU leaders — and their media acolytes — who caused the problem we face today by intervening on behalf of self-styled “democrats” in Kiev who without foreign intervention could not have overthrown the Ukrainian president.”

  http://www.lewrockwell.com/2014/03/michael-scheuer/russia-annexing-crimea/

  Andre [24] reageerde op deze reactie.

 18. @Andre [23]:

  “The U.S. and the EU commitment to endless intervention for unobtainable abstract ideals that have nothing to do with their legitimate national security concerns are today the greatest motivation for much of hatred and violence directed by non-Westerners at American and European citizens and interests.”

  Amen.

 19. @ib3x [9]: ik zou ook niets met internationaal recht te maken willen hebben, ik kies voor een vrij leven zonder gezag van boven, welk land, of op de wetten die anderen mij willen opleggen. Daar kan ik ook geen rekening mee houden.!!!

 20. Wetten worden gemaakt door mensen die macht willen hebben en denken ook nog dat te hebben, maar wetten worden door Advocaten onderuit geschoffeld, en ik accepteer overheersing niet en laat het zover komen dat een rechter het mij maar moet proberen te verbieden of straffen. met geld kun je dus vrijwel alles afkopenen zo een stukje vrijheid houden.

 21. ‘Merkel hoer van Washington verantwoordelijk voor Derde Wereldoorlog’

  Duitsland was verantwoordelijk voor de Eerste Wereldoorlog, de Tweede, en nu ook voor de Derde Wereldoorlog. De VS is bang het wereldleiderschap kwijt te raken aan de BRICS-landen, en vreest voor een BRICS-munt en ziet geen andere oplossing dan tegen Iran, Rusland of China ten strijde te trekken. Washington eist sancties tegen Rusland en als Merkel ‘nee’ had gezegd was het Amerikaanse plan in duigen gevallen. Natuurlijk gaat Rusland niet weg van de Krim. Natuurlijk komt Rusland het oosten van Oekraïne – dat tot de jaren ’50 deel uitmaakte van Rusland – te hulp. De beer wordt in het nauw gedreven en de beer is niet van plan zich over te geven.

  Lees meer in het Engels: http://english.pravda.ru/opinion/columnists/16-03-2014/127113-failure_germany-0/

 22. Joden massaal verdreven uit Oekraïne:

  http://www.youtube.com/watch?v=ZrzQqY-Up2g

  VS betrapt bij plannen aanslagen Oekraïne

  Uit een groot aantal onderschepte e-mails blijkt dat Pentagon-medewerkers samenwerken met extremisten in Oekraïne en dat aanvallen en aanslagen in opdracht van de VS zijn uitgevoerd en nog gepland staan. Ook is duidelijk dat het de bedoeling is dat Rusland de schuld van het geweld in de schoenen geschoven krijgt. Uit de onderschepte e-mails blijkt dat een aanslag op vliegtuigen op een luchthaven staan gepland, en mogelijk aanslagen waarbij massaal burgerslachtoffers vallen.

  Meer: http://www.presstv.ir/detail/2014/03/14/354594/us-planning-terror-attacks-in-ukraine/

 23. @ velen; diverse beweringen, en Nico de geit – Duitsland verantwoordelijk voor WOI, II en(z) ….
  Zoals wij zijn gehersenspoeld, onmogelijk steekhoudende conclusies te trekken. Hierbij slechts enkele verifieerbare feiten en waarnemingen die ons een spiegel voorhouden:

  1963- The Year That Changed America
  Congressional Record, Vol. 109 88th Congress, 1st Session Appendix Pages A1-A2842 Jan. 9-May 7, 1963 Reel 12:
  Op 10 jan. 1963 besprak het Huis van Afgevaardigden en later de Senaat een plan met titel:
  “Communist Goals for Taking Over America.”
  Een 45 punten plan dat, in retrospect, schokkend was, en nu nog even schokkend.
  (nb. anno nu, vrijwel alle punten zijn inmiddels doorgevoerd)

  Tijdens Operation Sunrise, Operation Blowback, Operation Odessa en anderen, duizenden Nazi wetenschappers, onderzoekers en bureaucraten werden na WO II naar de VS gebracht.
  Velen van hen werden clandestien binnen gesmokkeld tegen directe, schriftelijke, orders van president Harry S. Truman.

  Project Monarch was de voortzetting van een project om de bevolking te hersenspoelen, genaamd Project Marionette Programming, dat was opgezet in Nazi Germany. zie hfdst. 8, link hieronder.
  #
  In 1798, publiceerde hij “Proofs Of A Conspiracy”:
  “Een vereniging is gevormd met vooropgezet doel om alle religieuze stromingen uit te bannen en alle bestaande regeringen omver te werpen … de leiders zullen de wereld leiden met oncontroleerbare macht, terwijl de rest zal worden gebruikt als middel tbv. de ambities van hun opperbazen die zich verscholen houden.” http://bilderberg.org/skulbone.htm#6 hfdst. 9

  “They” sent their ambassador there. I even know his name: it was one of the Warburgs. the upkeep of the S.A. and S.S. and also the financing of the elections which took place, which gave Hitler power, are done on the Dollars and Marks sent by “Them.” ‘<

  Lev Bronstein en Vladimir Ilyich Ulianov – beter bekend door hun aliassen Trotski en Lenin-die de werkelijke beginselen van de communistische partij ontwikkeld, werden gefinancierd in hun atheïstische revolutionaire activiteiten door sommige zeer rijke buitenlandse bankiers.

  In zijn boek de strijd voor de wereld kracht (’Struggle for World Power’), Rusland historicus George Knupffer, was "het belangrijkste punt dat deze revolutie werd gesteund door kringen voor wie nationale grenzen van geen belang waren en die dacht dat en gehandeld internationaal te allen tijden."
  http://www.savethemales.ca/redsymphony2.pdf

  Trek uw conclusies en laten we elkaar niet voor de gek houden.

  Aaron Russo's Documentary ''America: Freedom To Fascism'' bekroonde docu.
  http://www.youtube.com/watch?v=ZKeaw7HPG04
  CIA killed Aaron Russo:
  http://www.youtube.com/watch?v=Axz6xkWowZk

  ´he really wanted the “Drug Trade”, which the Taliban hated with a religious passion.´
  http://truedemocracyparty.net/2012/05/opium-war-reason-afghan-war-cia-killing-soldiers/

  De bekende ´Useful Idiots´ bestempelen bovenstaande openbaringen vaak als ´complot-denken´, gemakshalve zonder veel kennis van de geschiedenis, noch steekhoudende inhoudelijke argumenten. Niet toevallig varen zij, die achter iedere kritiek complot-denkers menen te zien, persoonlijk zeer wel bij het pleiten voor de fascistische, globalistische agenda.

  Begint het te dagen? Trek uw conclusies. Laten we elkaar niet voor de gek houden.

Comments are closed.