5 REACTIES

 1. Trouwens een heel interessant punt: Als de waarde van BTC steeds toeneemt, zijn schuldenaren in het nadeel. Dat zou betekenen dat BTC de beste investering zou zijn en zou daarmee alle andere investeringen weg concurreren. Dat kan volgens mij niet (zonder geweldsinterventie). Net zoals 1 sector nooit beter kan presteren dan een andere over de lange termijn. Kapitaal en arbeid vloeien weg uit de slechtlopende sector tot dat die weer gezond is en produktie in de goedlopende sector neemt toe, totdat de marges flinterdun zijn.
  Ik denk ook niet dat de prijs sky high gaat als het aantal van 21 miljoen is bereikt. Het zou best wel eens kunnen dat de waarde juist gaat dalen. Veel mensen die aan de enorme inflatieverstoring van fiat zijn geweld, denken dat als je daar eenmaal van af bent, je een lot in de loterij hebt op het moment dat de kraan dicht gaat. Als dat niet zo is, zouden de speculatieve houders wel eens kunnen verkopen. Iets wat altijd al het andere uitstijgt, kan denk ik niet, dat werd ook altijd van vastgoed gezegd. Produktie neemt toe, al is het van BTC concurrenten.

 2. Ik vraag me af of de schrijver zelf ook bitcoins heeft.
  Indien dit wel zo is, hoe objectief zijn deze artikelen dan nog?

  Kritische punten kunnen de waarde laten dalen en de positieve
  juist laten stijgen.

  Je ziet dat ook wel bij een beursgoeroe die zijn eigen aandelen aanprijst.
  (Harry Mens, Geert Schaaij, promotieparaatje, aandeel Dico)

  pcrs [4] reageerde op deze reactie.

 3. @pcrs [4]:
  Als je met negatieve punten komt dan reageert men niet.
  Bij andere artikelen doet de schrijver wel eens mee in een discussie. Deze niet.

  Als je gewoon een (objectief) artikel schrijft hoef je niet telkens
  weer een afbeelding te tonen met jouw website adres.

Comments are closed.