Wederom een aantal bijdrages die kijkens- en lezenswaardig zijn maar wellicht een bovengemiddelde inspanning vergen van de lezer. Zelf vind ik de laatste video het interessantste.

Gisteren ging Nigel Farage in debat met de eurofiele Nick Clegg:

https://www.youtube.com/watch?v=INfOMHXwRPI

 

The Red Pill heeft de volgende variant geschreven op “vriendschap” van het goede doel:

Overheid is een illusie

Als kind moest ik naar school zo’n beetje elke week
Juf kwam met propaganda en ik herhaalde gedwee
En als mijn ouders niet betaalden kwam FIOD erachteraan
Een mooiere overheid, kon er m’n ogen niet bestaan

Totdat ik op mezelf ging wonen in een andere stad
‘K heb als ik het goed heb veel blauwe brieven gehad

Refrein (1x)
Een keer trek je de conclusie,
overheid is een illusie,
overheid is een droom,
Een pakketje schroot met een dun laagje chroom

Toen kreeg ik een eigen zaak waarvoor ik alles deed
Als zij kwam met subsidie, dan dee ik met ‘r mee
En moest ik janken bij het tanken kwam ze met wegen aan
Een mooiere overheid kon ‘r in m’n ogen niet bestaan

Tot ’t moment dat ze mijn bijdragen vergat
En bleek dat ze al mijn geld had gejat

Refrein (1x)
Een keer trek je de conclusie,
Overheid is een illusie,
Overheid is een droom,
Een pakketje schroot met een dun laagje chroom

(brug)
Geïnstitutionaliseerd geweld, onvermijdelijke fraude
Als ’t gaat om alles wat je lief hebt
Wie kun je dan vertrouwen ?

Leidseglibber heeft een protestfilmpje gemaakt aangaande de NSS:

 

E. heeft het volgende artikel ingezonden dat wellicht niet overal de libertarische toets kan weerstaan maar door zinnen als “Zolang als je leugenachtige politici blijft aaien komen er meer…..:(stemmen)” toch voldoende leesbaar is.

There is no such thing as a dirty book…it’s just the way you read it!

Jaren geleden zong Alex Harvey het al, er is geen vies of verkeerd boek, het is hoe je jij het leest en hoe jij in elkaar zit waar een waarheid ontstaat.

De heisa om een uitspraak van ene Geert Wilders dat er minder criminele Marrokkanen moeten komen is daarom ook maar relatief: tuurlijke moeten er minder criminelen komen, liefst van alle bevolkingsgroepen. Dat hier de Marrokaanse bevolkingsgroep specifiek moet worden genoemd is net als met het vieze boek. Hoe wil je het vertalen, hoe wil je het lezen…..

Ben je Marrokaan en niet crimineel zou je dit soort uitspraken kunnen toe juichen, uiteindelijk word je als welwillende Marokkaan namelijk meer dan een ander aangekeken op het wangedrag van je niet zo welwillende landgenoten. En dat daar een redelijk aantal van rondloopt is wel duidelijk bij bijvoorbeeld opsporing verzocht….

Helaas. als blanke Nederlander in bijvoorbeeld Thailand ben je ook snel als pedofiel gestigmatiseerd, een verdienste van sommige landgenoten. Positief gelezen zou je deze uitspraak als welwillende Marrokaan in Nederland dus kunnen toejuichen. En als Nederlander zou ik het wel fijn vinden om te weten of iemand nu Nederlander was of Marrokaan, dus een enkel paspoort en even kiezen graag. Waarom? Ik ben jaloers, ik wil al jaren Antilliaan worden als tweede nationaliteit maar vergeet het maar…..voor mij dus geen kans om een eventuele celstraf uit te zitten op een tropisch eiland…..afgunst dus.

En natuurlijk kun je het ook anders lezen, bijvoorbeeld zoals het je politiek uitkomt. Het verlies van de PVDA is voor de welwillende PVDA fanaat een nachtmerrie en een uber frustratie, en wat is er fijner als je jezelf dan even kunt afreageren…..op je favoriete blonde pinata!

En wat te denken van een bedrijf zoals RTL? Alle nieuws moet worden ingekocht bij nieuwsbureaus, over de Krim is alles al even gezegd en dan ineens ontspruit er in je eigen achtertuin een kleine rookwolk. Gratis nieuws, iets wat je tot in het kwadraat kunt melken. Een natte droom voor de lagere journalistiek. Dus even vlug rondbellen en wat reacties verzamelen, een linkje naar WO 2 leggen en er is weer voor een week eten op tafel. Johoooo….

Na jaren van het aanzien van de Nederlands politiek is mij het volgende opgevallen: we zijn een volk van bibliotheek denkers: we selecteren op kaft, kleur en lettervolgorde. Iedere politicus, ofwel links of rechts, word gelezen en geplaatst.

Links, en ach, wat is links, een term die iemand in een hoekje drijft en in een hokje plaatst, liefst met de term rood en communist en Rusland erbij. Iemand die werkenden alles wil afnemen, vooral hen die wat meer verdienen dan een ander. Verdienen zelf is ook relatief, maar goed, men heeft het aan het eind van de maand toch maar op de bank.

Zoiets ook met rechts, snel even Duits en Adolf bij iemands persoon gooien en liefst nog wat dode Joden ( sorry Oma) erbij gooien. Alles om te stigmatiseren en daarmee vijandigheid te laten ontstaan. En daarmee verdeeldheid. Toekomstgericht denken en sociaal zijn worden daarmee uitgesloten. Zolang als je leugenachtige politici blijft aaien komen er meer…..

Nederlandse politiek is gebaseerd op machtsspelletjes van een middengroep, hen die eigenlijk nergens thuis horen, die ook geen enkele interesse hebben in politiek of democratie. Enkel in macht en het behoud ervan. Lieden die niet eens op een kieslijst voorkomen maar wel het parlement en de ministeries vrij kunnen in en uit lopen naar believen. En die situatie is sinds 1944 al in balans, met een paar kleine schommelingen zoals de opkomst van de CD en de lijst Fortuyn, maar hen die het stuur werkelijk vasthouden hebben dat opgelost.

Wie de geschiedenis bekijkt en ziet hoe het communistisch en socialistisch verzet vanaf 1944 vanuit Londen is verkocht aan de Duitsers, met het oog op inspraak van deze groepen in de politiek na de oorlog. Dan zijn er nog de methoden waarmee staatsveiligheid dienst BVD de Centrum Democraten via staats betaalde agenten bij oa het antifactistisch front heeft aangepakt en opgeruimd na hun monsterzege in de gemeenteraads verkiezingen van 1994. Dat de grondwet totaal aan de kant werd geschoven was geen probleem. Vervolgens een paar jaar later hoe ene P Fortuyn de balans even liet wankelen en weer werd een probleem ineens opgelost vanuit niets….daarna werd de nieuwe kieswet snel ontworpen zodat nooit meer een nieuwkomer in Nederland nog politiek iets kan betekenen. Weer een deur dicht.

En nu onze Geert……hij vult de niche op het uiterste van rechts, net als Roemer die op links vult. Perfecte spelers, de een zal nooit groeien of zichzelf kort houden, de ander houd zichzelf kort door strak in de leer te blijven en niet te kijken naar hoe de wereld vandaag is. Beiden begrensd door hun eigen leeswijze. Eigenlijk de gedroomde spelers voor hen die het stuur echt vasthouden. En dus zijn zowel Geert als Emiel nuttig als stootwilgen voor ons V.O.C. schip. En dat van dat V.O.C. Schip is geen ode aan een vergeten prutser die zelfs het vak economie niet begreep maar er wel les in gaf, nee, dat V.O.C. Slaat erop dat dit land een bedrijf is, gericht op het hebben van een boekhouding, een bibliotheek, en dat de essentie van leven, het ontwikkelen en gelukkig zijn terug te vinden is in rij 52, schap A onder de titel ” nieuwe Bijbel”.

En daarmee is eigenlijk alles over Nederlandse politiek gezegd: bekrompen, angst voor de toekomst en onder het schild van godsdienst plunderen bij de eigen bevolking.

Darwin zou ons als Nederlanders uniek hebben gevonden, elkaar opetend en geen greintje zelfbehoud en zelfrespect als bevolking. Zelfs de Mexicaanse bladluis die zorgt voor de rode kleur in snoepgoed eet zijn eigen soortgenoten niet op, ze paren er enkel mee…

Nee, ik wil eigenlijk wel meer criminele Marrokanen in Nederland, want het schept enorm veel duidelijkheid als je iedereen over een kam kunt scheren. Leuke anekdote trouwens voor wie geschiedenis interessant vind. Aan de kust van wat ooit Barbarije was leefden eens piraten. Die roofden vooral vrouwen uit het noorden, Engels, Iers, etc. Daar kwamen kindertjes uit. Nederlandse schepen werkte lang samen met de Barbarijse piraten, en er werd ook getrouwd. Als de genetische lijn van de Barbarijers word uitgeplozen blijkt dat ze erg veel Engels en Nederlands genetisch materiaal hebben. Rood haar is er een heel duidelijk bewijs van. Laat die Barbarijse piraten tegenwoordig nu eens een andere naam hebben: Marrokanen en Algerijnen.

Er is geen verkeerde uitspraak, hoogstens een die niet begrepen word of waarbij er een voordeel kan worden gekregen om het verkeerd uit te leggen…..

Schrijver is ooit verkozen geweest voor de Centrum Democraten, ook nog het product van Joodse, Spaanse, Ierse, Deense , Duitse, Franse en andere voorouders (net als 15 miljoen Nederlanders trouwens, Urk telt niet) en is er trots op een vuilnisbak te zijn. verder heeft hij uit eerste hand mogen ervaren hoe democratie in Nederland werkt en in hoeverre politie ook daadwerkelijk bescherming bied bij geweld tegen personen. Schrijver denkt dat ieder mens gelijk is tot het tegendeel is bewezen. Schrijver heeft absoluut geen nationalistische sympathieeen of ook maar iets met het koningshuis, maar wil wel vermelden dat als Willem Alexander mensen zou kunnen genezen van allerlei ziekten hij zijn auto’s wel komt wassen en oranje sokken zal kopen. Schrijver is groot voorstander van het Keltische huwelijk en dito rechtspraak, het zou dit land echt een stuk prettiger maken.

 

De volgende Libanese video neemt het verachtelijke menstype zelfmoordterrorist op de korrel:

https://www.youtube.com/watch?v=KGvdR1RLA28

Dit zie ik als eye opener. Dit soort cultuuruitingen zijn een teken aan de wand dat men zich in islamitische staten aan het ontworstelen is aan de verstikkende dogmatiek. Dat de vooraf bepaalde onvermijdelijke uitkomst een islamitisch kalifaat is wordt door deze video’s en de geschiedenis ontkracht. Eigenlijk zou ik deze video een keer als apart artikel moeten brengen met een beter uitgewerkte bespiegeling. Kalifaten kunnen opnieuw tot stand komen maar het is ook mogelijk zich hier tegen te verzetten.

UPDATE: Kim Winkelaar van de LP heeft een prima analyse geschreven aangaande de SP. U vindt het artikel alhier.

1 REACTIE

  1. Farage snijdt een goed punt aan. De beste mensen om een land te besturen (zolang Libertopia nog niet bestaat) zijn de families die er al generaties wonen. Al valt op de kwaliteit van deze ook het nodige af te dingen. Je zal maar een familie als Zur Lippe of Amsberg als staatshoofd krijgen…

    Volgens verhalen op internet kregen bij de gemeenteraadsverkiezingen vorige week, ook buitenlanders die net in NL wonen een stembrief. Zo wanhopig zijn de gevestigde partijen blijkbaar om nog een paar extra stemmen te krijgen.

    De Libanees bekijk ik later.

Comments are closed.