we are changeIn dit artikeltje wil ik een iets andere benadering toepassen. Ik presenteer een paar video’s die soms wat langer duren dan de gemiddelde attentiecurve toestaat. En wat andere zaken die niet genoeg zijn voor een apart artikel maar samen wellicht toch lezenswaardig zijn.

Truckloos truckersprotest

De eerste is van “we are change Rotterdam” en geeft een vrij langdradig beeld van degenen die afgelopen week de snelwegen van Nederland hoopten plat te gooien, de laatste helft van deze video vind ik zelf wat minder interessant. De mensen in deze video krijgen wel mijn respect, ze zijn geen bukkende burgers maar proberen op hun manier rechtop te staan. Een zeldzaam type Nederlander dus. Bestuderingswaardig en navolgingswaardig.

Big brother

De overheden gaan steeds schaamtelozer te werk, onderstaande illustratie is geen libertarisch activisme om de UK als big brother staat neer te zetten maar lijkt daadwerkelijk een staatsinitiatief te zijn:

BigBrother1

(bewijs) (met dank aan inzender Henk)

Handelsaccoord

De tweede video is veel belangrijker. Achter de schermen wordt een zogenaamd vrijhandelsaccoord tussen de EU en de VS voorbereid. Dat juist de handel zal reguleren. De besprekingen zijn geheim. De uitkomst belooft volgens de geruchten niet veel goeds. De politici beloven ons bergen goud en werkgelegenheid, de aangehaalde studie geeft echter aan dat de beoogde voordelen slechts een minieme groei van 0,049 procent per jaar bedragen. (Duitse taal alert)

Video ons ter kennis gebracht door Toon via info@vrijspreker.nl

De roestige spijker, Demmink

De roestige spijker is een luis in de pels van Demmink. Terecht of onterecht? Op Vrijspreker hebben we hierover nog niet zoveel bericht, vandaar dat ik onderstaande video plaats. De video duurt 20 minuten en geeft volgens mij een redelijk beeld:

Vrijstaten

Er zijn periodiek initiatieven om een Vrijstaat te stichten. U kunt naar de Veluwe gaan:

Vrijstaat Veluwe

Een apart artikel waardig is de strijd om Eurostaete, mensen die weigeren te bukken

link Eurostate

Nigel Farage trok gisteren weer van leer

Niet zijn meest epische betoog maar toch vele malen interessanter dan het geblaat der Nederlandse politici:

 

 

 

1 REACTIE

  1. Misschien is dit nog wel een aardige video. The Difference Between Putin and Obama. http://www.youtube.com/watch?v=rjqJ3cDzReA

    EDGAR CAYCE
    DID CAYCE FORESEE THE AC & “WORLD CHURCH” RISE FROM RUSSIA?

    “Through Russia comes the hope of the world. Not in respect to what sometimes is called Communism or Bolshevism. No! � The principle has been born there. It will take years for it to be crystallized. Yet out of Russia comes again the hope of the world! On Russia�s religious development will come the greater hope of the world. Then that one, or group, that is the closer in its relationship, may fare better in gradual changes and final settlement of conditions to the rule of the world.

Comments are closed.