donderdag, 6 maart 2014
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

LP Rotterdam als Robin Hood (Persbericht)

Robin_HoodRobin Hood: hij stal van de rijken om het aan de armen terug te geven. Hoewel linkse partijen graag dit beeld in stand houden, is het werkelijke verhaal iets anders. Robin Hood stal niet zozeer van de rijken, maar van de Prins en zijn belastingheffers die het volk uitzogen met torenhoge belastingen.
De Libertarische Partij Rotterdam vindt dat de huidige overheid precies hetzelfde doet als de prins uit het verhaal en komt met een ludieke actie.
De lijsttrekker van de partij in Rotterdam belooft dat hij, als hij gekozen wordt, zijn raadsvergoeding (die over 4 jaar op kan lopen tot meer dan €100.000) zal gebruiken om mensen een deel van hun geld terug te geven.

“Het liefste zouden wij alles teruggeven door alle gemeentelijke belastingen af te schaffen, maar dit is alvast een stap in de goede richting” aldus Corné van Straten, lijsttrekker van de partij.

Rotterdammers kunnen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart aangeven dat zij graag in aanmerking willen komen voor deze ‘Robin Hood-clausule’. Dit kan door een formulier in te vullen op de website van de libertariërs: lprotterdam.nl.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Belastingen, Economie, Politiek, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. jhon schreef op : 3

    Robin toet stal van de rijken en stak het onder zijn eigen armen !

    Jhon