Een van de o zo vele zaken zaken waar de overheid zich mee bemoeit is de mogelijkheid voor de patient om al dan niet bepaalde medische testen te ondergaan.phs

Voor sommige testen is het nodig naar België te reizen, omdat zij in Nederland niet verricht mogen worden.

Het is de overheid die meent te mogen bepalen wat de patiënt mag aankopen en consumeren en welke testen hij wel en niet mag ondergaan.

Iedere keer wanneer ik in Nederland arriveer, lijkt het land een beetje meer op de Verenigde Staten van Amerika, maar vreemd genoeg ook op Noord-Korea.

De Nederlandse consument is uiterst lethargisch: hij schijnt moeiteloos te accepteren wat de overheid voor hem besloten heeft, besluit en zal besluiten.

De overheid heeft hiermee de plaats bezet die vroeger ingenomen werd door de religie, met dit verschil dat de overheid zich van meer formulieren bedient en meer dwangcollecteert.

De inhoud van de formulieren, netjes gerangschikt door middel van een computer, is met één druk op de knop beschikbaar voor hen die over toegang beschikken tot het systeem.

Ik geef iedere Nederlander in overweging te emigreren naar een land met lagere belastingen en minder bepalingen, want wij zijn aangeland in een stadium waar wij over minder vrijheid van handelen beschikken dan een negentiende-eeuwse plantageslaaf.

Hugo van Reijen

5 REACTIES

 1. Filmtip ‘ Dallas Buyers Club’ .

  Hier zie je hoe Aids patiënten in de US dwars worden gezeten door de overheid. FDA, strak gereguleerde ziekenhuizen/artsen en zelfs de belasting dienst (IRS) als de vrije markt in actie komt om ze toch te voorzien van levensverlengende medicijnen. Met doden tot gevolg uiteraard. De overheid maakt meer kapot dan je lief is.

 2. De grootste schande is dat Big Pharma door onze eigen overheid in een voorkeurspositie wordt en is gemanuvreerd.
  Alternatieve therapiën worden door zorgverzekeraars niet vergoed en bovendien moet er 21% BTW worden betaald en is er geen sprake van vrijstelling zoals bij reguliere geneeskunst.
  Het is een grof schandaal dat er onnodig lijden wordt veroorzaakt door onze overheid.
  De heilzame werking van vitamine C (intraveneus toegediend) en hennepolie helpen tegen kanker. (zie bv Brian Peskin) Bewijs te over. Maar ja daar verdient Big Pharma niks aan, omdat het niet valt te patenteren.

  Hijseenberg [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Hoeder [2]:

  patenteren is ook een overheidsverzinsel. net als beperkte aansprakelijkheid. en licenties voor artsen en ziekenhuizen. niets vrije markt, bureaucratische kaalslag met nul innovatie en lage kwaliteit tegen hoge kosten hetgeen zich vertaalt in doden die het geloof in Statisme op haar geweten heeft. Statisme is geweldsinitiatie en dat leidt altijd en immer tot ellende.

 4. In dit kader aardig te melden dat placebo medicijnen net zo goed werken als de zogenaamde echte. Zelfs in het geval dat de patient te horen krijgt dat hij een placebo slikt, is er nog een genezingsscore van 60 %. Hier een link naar de BBC Horizon docu: http://www.youtube.com/watch?v=oKG1lgI4zIk

 5. Wie zich informeert over medische fouten, de oogkleppen die artsen verplicht zijn te dragen, de werkelijke belangen van de farmaceutische industrie, het werkelijk nut van medische behandelingen en de complicaties die optreden bij o.a. operaties omdat men niet echt weet wat men doet (ja, kom maar op dokter, ik heb meer dan genoeg gezien!), zal zeer terughoudend zijn zich over te leveren aan de huidige praktijken van de officiële “genees”kunde. Ik verzeker je: jouw lichaam, een stuk natuur, is sterker dan je denkt, het kan zichzelf heel goed genezen zolang het in het genezingsproces maar niet gedwarsboomd wordt.

Comments are closed.