facebook-twitter-persoonlijkMooi dat binnen enkele dagen na vermelding de grenzen 1300 en 1600 werder overschreden. *****Hoe belangrijk is het om boven de 1300 “likes” te zitten? Nou, maar een heel klein beetje, maar het is wel leuk!

 

Alle nieuwe contacten hartelijk welkom. We doen ons best om hier de FEITEN objectief en rationeel te verkondigen en daarna wegen te zoeken hoe de slechte dingen in de maatschappij te verbeteren. Daarvoor is nodig over de echte feiten te beschikken en de leugen van de politici te doorzien.

DENK ZELF en reageer als u verbeteringen weet.

2 REACTIES

  1. Ik zal wel ouderwetsch zijn maar dat Facebook en Twitter vind ik echt treurig. Podium voor aandachtsjunkies en hun publiek. “Kzit nu op de plee te sgijten, stinken man!!11!”
    Al lijken beide mij dan wel weer handig als medium voor activisten. Maar dat gebruik delegeer ik graag aan anderen.

Comments are closed.