InbrekersIk heb zo de indruk dat iedere keer als een ongelovige met een vinger richting islam of moslims wijst er direct ergens in de wereld woedende en zwaar beledigde islamitische massa’s de straat op rennen om daar tegen te protesteren.

Die lui hebben kennelijk zeer korte lontjes en zeer lange tenen, lijkt mij want er gaat geen dag voorbij zonder zo’n demonstratie ergens en het schijnt te werken want ze krijgen doorgaans hun zin.

We vinden het intussen normaal dat Rushdie al 20 jaar zwaar bewaakt moet worden omdat hij iets had geschreven wat moslims niet welgevallig was. Eigen schuld, denken we dan net als bij de ondergedoken Wilders die de uitbreiding van de islam hier wil stoppen. En de opgepakte cartoonist.

De geaccepteerde regel is intussen dat je geen dingen moet doen of zeggen die islamieten niet bevallen want dan roep je hun gerechtvaardigde boosheid op je af. islamieten hebben kennelijk het goddelijke recht verworven om zich niet beledigd te voelen zodat alles wat zij als beledigend ervaren een officieel onrecht is.

Ik denk dat al die demonstraties dienen om de ongelovigen op te voeden en er van te doordringen dat islamieten overal waar ze wonen de lakens uitdelen en dat de ongelovigen zich maar moeten schikken en dat lukt vrij aardig met behulp van Nederlandse meelopers en faciliteerders bij het regime hier.

De demonstratie van zo’n dertigtal Marokkanen tegen het niet vervolgen van het juweliersechtpaar wegens het afschieten van de Marokkaanse overvallers is een mooi voorbeeld daarvan.

De demonstranten protesteerden naar mijn mening eigenlijk meer tegen het feit dat de juweliers zich hebben verzet tegen islamieten en dat kan niet want die maken tenslotte hier de dienst uit en als die een ongelovige juwelier willen overvallen dan is dat hun recht en hoort de betrokken juwelier gewoon de spullen over te dragen en zeker niet beginnen met schieten.

En het werkt want meteen haastte de betrokken OvJ te melden dat het echtpaar mogelijk toch vervolgd zal worden zodat er weer een islamitisch piketpaaltje is geslagen.

Het feit dat de demonstraties bij het huis van de juweliers is gehouden is extra intimiderend want dat geeft aan dat men die juweliers wel zal weten te vinden zodat alle juweliers in het vervolg gewaarschuwd zijn en weten wat er van ze wordt verwacht als ze door islamieten worden overvallen.

We hebben de laatste tijd ook wat overvallen op en diefstal bij Nederlandse ouderen gezien door Marokkanen. Het typische is wel dat ze nooit de eigen oudjes bestelen en dat komt omdat in hun ogen onze ongelovige oudjes geen mensen zijn waar rekening mee moet worden gehouden maar rechtelozen waar de ware gelovigen naar believen mee kunnen omgaan.

17 REACTIES

 1. “Ik heb zo de indruk dat iedere keer als een ongelovige met een vinger richting islam of moslims wijst er direct ergens in de wereld woedende en zwaar beledigde islamitische massa’s de straat op rennen om daar tegen te protesteren.”

  En ik heb de indruk dat je daar niet eens ongelovig voor hoeft te zijn.
  En het is inderdaad een schande dat we in een land leven waarbij menigeen de mond vol heeft van Rechtsstaat, maar het inmiddels al meer dan 10 jaar wordt gedoogd (de overheid doet er NIETS aan om die dreiging weg te nemen) dat iemand – een Tweede Kamerlid notabene – moet worden beveiligd. En als jij dan vind dat dit onaanvaardbaar is, dan ben jij de boosdoener!!??

  Tijd dat de mensen hun geboorterecht weer kennen en daar ook naar gaan handelen. #weerbaar

  Philosoof G&R Eigenwijs [4] reageerde op deze reactie.

 2. dat wordt nog leuk als die groeiende groep islamitische kinderen op een gegeven moment belasting moeten betalen om die groeiende groep oude ongelovigen van een AOW te voorzien. gaat niet gebeuren gok ik.

 3. Scherp gezien. Ik denk niet dat dat geteisem had geprotesteerd als er een paar Polen waren doodgeschoten. Het is nu wachten tot de eerste witte meeloper de ‘racisme’ kaart trekt.

  Want de twee lieve schatten kwamen natuurlijk gewoon gezellig bij de juwelier hun rechtmatige zakgeld ophalen. En justitie laat zich kennen als bitches van de profeet.

 4. @Harrie Custers [1]:

  Geloof zou je kunnen zien als een hersendeformatie.
  Voortkomend uit een niet haalbaar verlangen, naar
  een andere wereld.
  Welke door herhaling van dat droombeeld, verwordt tot
  een schijnwerkelijkheid.
  Enzo door manipulatie mensen aanzet, tot politiek gedrag
  dat zij anders niet zouden hebben.
  Ten voordelen van de manipulatoren.

  Harrie Custers [7] reageerde op deze reactie.

 5. Op geenstijl (video) maande de politie de nederlanders weg opdat de mocro’s hun protest konden voortzetten.. Smerige NSB’ers… ze worden GVD ja betaald door de werkende nederlanders. En moet je niet eerst een aanvraag doen bij het gemeentehuis om te mogen protesteren???? Ja ja die mocro’s mogen alles.. de autochtone bevolking mag daarvoor betalen. Ik vind het goed dat de vrouw die twee gasten die hun zakgeld kwamen opeisen dood heeft geschoten. Ik zie uit naar meer van dit soort gebeurtenissen.

  Philosoof G&R Eigenwijs [10] reageerde op deze reactie.

 6. Precies, wat Udo Ulfkotte ook beschrijft in “Vorsicht Bürgerkrieg”, Vladimir. Twee rechtssystemen, een mild voor moslims, diee vanuit hun cultuur daden ‘moeten’ verrichten en een voor de hardwerkende autochtone burger. Het strafste voorbeeld was, dat een clubje cultuurverrijkers een oogstfeest overviel en de media in plaats van het over immigranten te hebben er maar ‘neonazi’s’ van gemaakt had.

  Ooit was Constantinopel een christelijke stad, dus het feit, dat Parijs of Brussen nog (in naam) christelijke steden zijn, biedt geen enkele waarborg. De muzelmannen zijn reeds 1400 jaar bezig met een veroveringstocht; die kijken niet op één generatie. Ook dat ze veelal als gastarbeiders zijn gekomen, is een fabeltje. Velen kwamen als illegaal en er is een briefwisseling tussen de Duitse regering en Tunesië, waarin de Duitsers beloofden Tunesische werklozen op te nemen als ‘gastarbeider’ en Tunesië Duitsland tegemoet kwam in steun aan de staat Israël.

 7. @ri cardo [5]:
  @BSN [6]:

  FOEJ!! FOEJ!! Een ieder heeft het recht zijn mening weer te geven!!!
  Ook al ben je het er niet mee eens!
  Er is ook een hele grote groep die dit gedrag af wijzen.
  De meeste mensen zijn aardig.

 8. Met normale moslims valt meestal heel goed over hun geloof te praten.
  Ik ben er zelfs een aantal keren in geslaagd, een moslim ervan te overtuigen dat Allah waarschijnlijk niet bestaat en zuiver een product is van zijn fantasie.
  Erg snel gaat dat echter niet en naarmate het IQ van de betreffende persoon hoger is en zijn leeftijd lager, is de kans op succes groter.
  Ayaan Hirsi Ali viel van haar geloof af, toen zij een keer met vacantie op Kreta was, maar daar was ik niet bij
  Hugo van Reijen

 9. Of je nu jood, christen of moslim religieus bent, iedere religie is domweg boekies lezen en behelst het tegenovergestelde van alle goede bedoelingen of oprecht geloven in liefde en wederzijds respect.

  Het valt altijd weer op dat hun god, hun religie, hun broeders en zusters het altijd bij het rechte eind hebben en dat een niet religieuze een antisemiet is, of als een -discriminerend- varken moet worden betracht of mag worden bestempeld als minderwaardig stuk heiden.

  Iedere religie die komt met een zogenaamde god en kuddes schapen en wolven is intolerant, doortrapt en een gevaar uit pure egoïsme en lijfsbehoud en is absoluut te versmaden. En een religieuze, die zelf niet van onbesproken gedrag hoeft te zijn, omdat zijn god hem alles vergeeft en zijn/haar alwetende boek hem het venijn van het leven leert te hanteren en te verspreiden en die altijd zal/moet kiezen wat vooral voor hem/haar en zijn/haar religie het beste uitkomt. Religieuzen zijn wat mij betreft net als politici niet te vertrouwen en smerige huichelaars en bovenal zeer gevaarlijk voor een soeverein, vrij en weldenkend mens.

  Mensen die geloven in het goede met hart en ziel, zonder boek, zonder geld of kerk, daar zou eens meer over nagedacht kunnen worden. Pas dan ben je op weg om een echt volmaakt en goed mens te worden. Daar kan geen boek, geen kerk of andere dwingende staat/gemeenschap tegenop.

  Als je al een God zoekt, zoek eens bij jezelf vanbinnen en probeer jezelf een dienst te bewijzen door je niet langer als en niet nadenkend stuk vee één kant op te laten sturen. God is alleen daar waar de goede geest is.

 10. Demonstratieverbod Deurne gaat te ver:

  “Het opleggen van beperkingen is begrijpelijk, maar een algemeen verbod vergaand.” Dat stelt Otto Adang, lector Openbare orde en Gevaarbeheersing aan de Politieacademie in Apeldoorn. “De dynamiek is aanwezig voor meer problemen, maar dat wil niet zeggen dat je het grondrecht om te demonstreren opzij kunt zetten. Dat is een groot goed.”
  http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2014/03/demonstratieverbod-deurne-gaat-te-ver

  Stelling: Politiek Correctisme is de meest schadelijke religie ter wereld.

  wladi [15] reageerde op deze reactie.

 11. @Ness [14]: zoal gewoonlijk zullen de ware gelovigen dit niet laten gaan totdat het weer duidelijk is dat zij hier de dienst uitmaken. Dus zal er nog een tijdje flink worden gedemonstreerd en zal de les weer overkomen en zullen juweliers voortaan minder geneigd zijn zich te weer te stellen als zij door Marokkanen worden belaagd.

  Les geleerd en niet meer happen naar het Marokkaanse baajse.

  Ness [16] reageerde op deze reactie.

 12. @wladi [15]: Welnee. Een underdogsysteem wordt met opzet gekweekt om de maatschappij verdeeld te houden zodat Politiek Correcten hun leer kunnen opleggen. De meerderheid moet worden klem gezet, en die meerderheid is hier atheïstisch, een treurige ontwikkeling want deze ontspoorden hebben de neiging zelfstandig te denken bij een IQ > 100.

  En de voorspelling is dat er steeds meer atheïsten bij zullen komen. Die voorspelling is gedaan na zeer grondige studie van sociale architekten; het is een ontwikkeling waar de maatschappij niet meer onderuit kan komen. Onze criminele klootzakjes worden verkocht onder de noemer “moslims” om naar atheïsme neigende mensen de stuipen op het lijf te jagen maar het zijn gewoon drugsverslaafden hoor.

  De religie heet trouwens Politiek Correctivisme.

 13. Er stond een reactie op de website van de moskee in Eindhoven waar één van de twee gedode Marokkanen werd herdacht: “Twee Marokkanen zijn in Deurne in hun nek geschoten door een varken” Over discrimineren gesproken! Ik ben blij met de dood van de twee Marokkaanse overvallers. Als twee blanke overvallers waren doorgeschoten was ik ook blij geweest! Het is overigens een grove fout om het christendom met de islam te vergelijken en dan te zeggen dat ze hetzelfde zijn omdat ze totaal verschillend zijn.

Comments are closed.