avatar MMAPEen interessante discussie. Niet alleen verschillende meningen over goud, ook over FED en wel of geen inflatie. KLIK om een 9 minuten durend filmpje te bekijken. Sorry, wel in Engels, niet in Nederlands.

5 REACTIES

 1. De grote klap voor de Amerikanen komt wanneer in April 2014 de top van China officieel mededeelt welke omvang hun goudvoorraad heeft aangenomen. Dan zal blijken dat die vele malen groter is dan de inmiddels ernstig geslonken voorraad in de USA. Op dat moment valt de bodem en het vertrouwen in hun dollar weg en wordt het de mensen duidelijk hoezeer ze zijn voorgelogen door FED en US Gouvernement.

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Joseph Kétèll [2]:
  Hoe zit dat precies met die top in april?,
  Is er dan alleen iets over goud of is er meer?
  Is wel belangrijk om meer over te weten? En ook bekend te maken.
  Zou je er een artikel(tje) over kunnen/willen maken?

 3. Ik denk dat Schiff het bij het rechte eind heeft, maar ik denk ook dat Eric Mecking een punt heeft. Dus ja, inflatie of deflatie, het zal sterk afhangen van welke producten/diensten je neemt. Het kan zo maar gebeuren dat de dollar onderuit gaat en dan wordt het hier deflatie. Maar het kan ook zijn dat dan de euro mee gaat. Lastig te voorspellen waar het heen gaat, maar voor goud is elk scenario positief.

Comments are closed.