Politiek, is de kunst om steeds nieuwe belastingen te ontdekken.

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

2 REACTIES

  1. Zo als in mijn gemeente de bewoners/huurders precario belasting laten betalen voor de waterleiding omdat deze in gemeentegrond zit.

  2. Alles is maar tijdelijk.

    Het is in de politiek zo dat alle politici vertrekken een keer, en na overheersers zoals Stalin en Hitler Alva enz. enz. zijn er ook ander op macht beluste figuren opgestaan. Dat is en blijft altijd zo, en wij hebben niet het eeuwige leven, en hoe ons nageslacht gaat regeren is niet te voorspellen, wel weet ik dat ze hoger opgeleid zijn en vaak flexibeler en sneller reageren dan mijn generatie. Daarbij zijn ze in weelde opgegroeid en redden het ook wel weer. Politiek gezien, bij ons was er een partij, Jezus Leeft, maar die is nu ten grave gedragen, dus ook dat is vergankelijk.

Comments are closed.