Person_Wilders-vingerWilders heeft gezegd, en in zijn”programma verwerkt: “Hoe minder Marokkanen, hoe beter”. ***** Wel, in deze generaliserende vorm is dat wel discriminatie. Al zou discriminatie niet strafbaar mogen zijn, het is toch niet netjes tegenover nette productieve Marokkanen die hier een bijdrage aan economie en welvaart leveren. ****** Het is niet alleen niet netjes,maar ook nog stom.

Niet alleen stom omdat het onze economie nodeloos minder vooruitbrengt, maar ook omdat dergelijke uitdrukkingen weerzin oproepen en mensen zal weerhouden op op de PVV te stemmen.

Wat veel mensen wel willen, is misdadige en parasiterende personen buiten Nederland houden.
Maar dan moet je DAT zeggen en voor die maatregelen zijn die daarvoor zorgen.

Net als je moet regelen dat niet iedere willekeurige persoon die maar met een teen binnen de NL-grens komt, in de watten gelegd wordt en misbruik van allerlei voorzieningen kan maken.
En dat geldt voor iedereen, of hij/zij nu Marokkaan of Spanjaard of Nederlander of wat dan ook is.
Het gaat om de individuele mens, en niet om  zijn vader of overgrootvader!.

18 REACTIES

 1. Stomme uitspraak? Stom betekent niets zeggen en dat doen overwegend de andere politiek correcte gangsters. Als Marokkanen of wie dan ook zich voelen aangesproken kunnen ze wel een discussie starten en uitvinden waarom Wilders dit zegt. Want hij zal er wel een reden voor hebben, een reden die de meeste NL’ers niet zullen begrijpen 😉

  Het is een duistere kracht dezelfde kracht wellicht die Wilders financiert die er voor zorgt dat nog steeds de grenzen openstaan voor degene die schijt hebben aan dit land. Je kunt mensen eigenlijk niks kwalijk nemen, je moet het de politiek en zijn aanverwante soorten kwalijk nemen die er voor hebben gezorgd dat NL één grote afvoerput is zonder grenzen. Als ik in een ander land zo in de watten werd gelegd met subsidies, toeslagen en uitkeringen waarbij ik ook nog de mogelijkheid krijg om terug te keren naar mijn eigen land met een vette bonus tot aan mijn levenseinde en ik mag straffeloos in het gastland iedereen uitschelden voor varken en hoer, misschien zou ik dan ook wel in zo’n te gek gestoord land willen wonen. Moet je het de buitenlanders kwalijk nemen of moet je het (oude) politici/marionetten die dansen voor en vreten uit de hand van een hogere macht kwalijk nemen?

  Misschien is Wilders wel gewoon een afleidingsmanoeuvre en doet de man helemaal niets anders dan de rest van de gangsters uit de wind houden? Alles is mogelijk.

  Net als een Boeing 777 op afstand uitschakelen/besturen en laten verdwijnen…Alles is mogelijk. Niet dat ik het beter weet, maar de grenzen van wat de mens kan is niet zo heel beperkt meer. Als met drones duizenden onschuldigen op afstand kunnen worden afgemaakt, waarom dan niet meer? Waarom ze het doen is een andere vraag.

  dave [4] reageerde op deze reactie.
  Monalisa [5] reageerde op deze reactie.
  Hadjememaar [14] reageerde op deze reactie.

 2. Zolang iedereen kan komen meegenieten van het dwangverzekeringsstelsel, zal de stroom doorgaan tot het hier slechter zal zijn dan in Afrika.
  Daarna zal Afrika zich met ons solidair verklaren en zal een stroom op gang komen van Europa naar Afrika.
  Hugo van Reijen

 3. @Long Danger [2]:”Het is een duistere kracht dezelfde kracht wellicht die Wilders financiert die er voor zorgt dat nog steeds de grenzen openstaan voor degene die schijt hebben aan dit land.”
  bedoel je Israel?

  “Misschien is Wilders wel gewoon een afleidingsmanoeuvre”
  Vertel eens wat nieuws.
  Farage die een klucht begint met het feminisme tijdens de Kiev-crisis
  waarbij hij een modern feministisch standpunt inneemt en die feministe
  als een dulle tekeer gaat tegen hem met een achterhaald standpunt is het zelfde verhaal.

  “Net als een Boeing 777 op afstand uitschakelen/besturen en laten verdwijnen”
  Zou best kunnen, technisch wel mogelijk in elk geval

 4. de oplossing is afschaffen van allerhande uitkeringen. De allochtonen die dan blijven doen dat dan omdat ze het zelf willen en zullen een productieve bijdrage leveren aan de samenleving. een samenleving waar het loont om je te gedragen en om de taal te leveren etc.

  maar de achterban van Wilders wil dat niet. dat geeft te denken over de moraliteit van die achterban en de bereidheid van die stemmers om productieve mensen te plunderen/weg te pesten.

  H. Clemens [15] reageerde op deze reactie.

 5. @Monalisa [5]:

  Wonen er nog NL’ers dan tussen de Marokkanen? Mits je heel NL bedoelt,want dan gaat die vlieger nog net op.

 6. Dit land is door onze voorouders opgebouwd en er is geen enkele reden waarom we geen restricties zouden mogen stellen aan nieuwkomers. Een boer hoeft toch ook niet iedereen op zijn land toe te laten?

 7. @Lucie [10]: Natuurlijk Lucie. Wilders heeft dat “elders en vroeger” uitgelegd.
  Maar nu doet hij een korte kret: “Hoe minder Marokkanen hoe beter
  Zonder verdere uitleg. En dat is stom, want nu wordt hij daar op veroordeeld.
  Als voorzitter van zijn partij zouhij beter moeten weten, en meer mensen geruststellen.

 8. PARDON !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Wilders heeft al ettelijke malen gezegd dat iedereen die zich netjes gedraagt en aanpast,niks mis mee is.

  PARDON !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Wie …oh wie ?

  Broeder Wilders is VRIJMETSELAAR(punt) , en is de door deze groep ge-orkestreerde antithese van VRIJMETSELAAR Pechthold.

  Either you vote for the devil in red or the devil in blue , Hegeliaans Dialectisch denken , let eens op de perfecte timing de MS-media het verhikkel weer eens uit de kast haalt.

  Laat u niet misleiden , en volg uwer gezond verstand.

 9. De Marokkanen die zich als individu gedragen moet je in een dorp zoeken ! De rest handelt als groep(jes) Je hoort ook weinig commentaar/kritiek van Marokkanen op hun eigen bevolkingsgroep.
  Dan mag je ze ook zoals Heer Wilders doet als groep benoemen. Ze kiezen er nl. zelf voor !!!

 10. @Long Danger [2]:

  Was het ook niet Bolkestein,die destijds, voor de verkiezingen plots met een leuze uit het partijprogramma over immigratie van andere culturen uit extreem rechtse hoek kwam en na de verkiezingen zijn mond weer dichthield?

  Zo gaat dat met de Haagse “v.o.f.List en Bedrog”,voor de verkiezingen alles beloven en liegen alsof het gedrukt staat en na de verkiezingen weer uit het oude vaatje tappen.

  Immers : Veel beloven,weinig geven,doet een gek in weelde leven.

 11. Nou zijn er PVVers die de uitspraak van Geert Wilders over minder of meer Marokkanen verwerpelijk vinden en intussen zijn opgestapt. Zo wordt het kaf van het koren gescheiden! Valse PVVers vinden dat Wilders te ver is gegaan en hebben de PVV verlaten, echte PVVers blijven Wilders steunen en vinden het een prima uitspraak. Die leeft bij veel mensen maar die dat amper durven te zeggen.

Comments are closed.