zondag, 9 maart 2014
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Stuur Toine een kaartje!

Toine_MandersDe  beperkingen waarin Toine Manders wordt vastgehouden zijn opgeheven. Zijn vriendin mag Toine inmiddels weer zien, zij het maar 1 keer per week, en Toine heeft zijn zoon heel even mogen vasthouden.

Donderdag (6 maart) was er een hoger beroep over de verlenging van het voorarrest. Dit heeft Toine verloren, op welke gronden is onbekend. Hij zit dus helaas nog wel even vast.

U kunt Toine een hart onder de riem steken door hem een kaartje te sturen. Er is een postbus geopend waar alle post aan Toine heen kan. Bij voorkeur kaarten e.d. en geen brieven in een dichte enveloppe. Alle post zal door de LP gescreend worden voor het wordt doorgezet.

Het adres is:
Postbus 411
2700 AK Zoetermeer

bron

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Ratio (auteur van dit artikel) schreef op : 2
  Ratio

  @Naam * [1]: Ik weet ook niet waarom de LP daarvoor kiest, het staat op de site. Ik heb de afweging gemaakt en vind het belangrijker dat Toine een kaartje krijgt. Dus ik heb toch een kaartje verstuurd.

 2. Ratio (auteur van dit artikel) schreef op : 3
  Ratio

  @Naam * [1]: Ik zou de LP medewerkers nu niet direct als censuursmurf betitelen. Waarom de LP screent weet ik niet, wellicht willen ze voorkomen dat eventuele informatie die belastend voor Toine kan zijn, zonder dat de afzender zich ervan bewust is, wordt doorgezet.

  Naam * [5] reageerde op deze reactie.

 3. Meneer Storm schreef op : 4

  @Naam * [1]: Mee eens: laat Teeven cs maar DOODVALLEN.

 4. Naam * schreef op : 5

  @Ratio [3]:
  Dan zou het men sieren om er open over te zijn. Ik houd niet zo van ambtenaartjes (publiek/privaat) die mij menen te moeten bedreigen met zwarte blokjes op een kaart welke ik eventueel stuur.
  Verder is hier een gezellig liedje om naar te luisteren bij het doorkrassen van alle post: youtu.be 🙂

 5. jessica schreef op : 6

  De reden is niet om censuur toe te passen maar ter bescherming van Toine zelf. Alle post wordt voor deze aan Toine gegeven wordt gelezen en wellicht zelfs gekopieerd. Vandaar dat de LP deze afweging (terecht) gemaakt heeft.
  Toine heeft inmiddels de eerste kaartjes ontvangen en is er erg blij mee.