1860-russian-americaNiet alleen de inwoners van de Krim zijn hun heersers zat. Tienduizenden inwoners hebben reeds gestemd op een petitie gericht aan de Obama administratie om Alaska uit te doen treden uit de Verenigde Staten en toe te laten treden tot Rusland. De teller staat op het moment dat ik dit artikel schrijf op ruim 28 k handtekeningen.

Dit zijn mensen die door de hoepel van registratie op de Witte Huis site zijn gesprongen. Als er honderdduizend mensen de petitie tekenen dan zal het witte huis met een verklaring komen over de petitie. De petitie is als volgt:

Groups Siberian russians crossed the Isthmus (now the Bering Strait) 16-10 thousand years ago. Russian began to settle on the Arctic coast, Aleuts inhabited the Aleutian Archipelago. First visited Alaska August 21, 1732, members of the team boat “St. Gabriel »under the surveyo Gvozdev and assistant navigator I. Fedorov during the expedition Shestakov and DI Pavlutski 1729 1735 years. Vote for secession of Alaska from the United States and joining Russia

1860-russian-america

Het is natuurlijk maar de vraag in hoeverre dit serieus te nemen is, het is als een verzoek om van de regen in de drup te geraken. Het is wel een mooie manier van burgerlijk verzet. Analoog aan het Krim referendum dat de westerse regeringen verwerpen een mooie opgestoken middelvinger van een volk dat het zat is.

8 REACTIES

 1. Duidelijk geval van hypothermie, dat ze met al die natuurlijke bronnen onafhankelijk willen zijn daar kan ik best inkomen maar je dan “vrijwillig” aansluiten bij Rusland?? Zeker geen treinen daar in Alaska want die mensen sporen echt niet….

 2. Ik annexeer ze wel. Iedereen wil horen bij glorieus Rusland.

 3. Poetin is jarenlang zwart gemaakt door het Westen,net als hier in Nederland,Fortuijn en Wilders.
  Om het criminele gedrag van de westerse politici te camoufleren,hebben ze dit goed kunnen volhouden.
  Veel van de onderdanen hebben deze leugens als zoete koek aangenomen en kunnen nu niet geloven dat de politici al die jaren gelogen hebben.
  Criminelen zijn het van de bovenste plank.

 4. Ik juich het toe.
  Natuurlijk is het op zich absurd om de ene heerser om te willen ruilen voor de andere.

  Maar zoals ik het bekijk, staat het Westen nog steeds te boek als een lichtend voorbeeld van “vrijheid en democratie.” Onterecht.
  Rusland is geen haar beter, maar over Rusland heersen ten minste geen valse sprookjes over een gezonde democratie of zogenaamde vrijheid.

  De reden dat ik dit, en de afscheidingsbeweging van Venetië, en van de Krim en van Schotland en anderen toejuich is ten eerste omdat steeds meer mensen laten blijken hun lot in hun eigen handen te willen hebben. En ten tweede prikken ze de zeepbel door dat Westerse landen zoveel te bieden hebben. Steeds meer mensen zijn gedesillusioneerd door Westerse landen. Vooral richting de elite is het goed dat dit signaal publiekelijk wordt afgegeven.

  De slaven worden wakker.

  Philosoof G&R Eigenwijs. [7] reageerde op deze reactie.

 5. Jaren geleden was er in Frankrijk, in Bretagne een beweging voor zelfstandigheid en een autonoom Bretagne. Omdat deze lieden wat lastig werden en niet konden worden gepakt door de politie heeft de Franse regering besloten special forces tegen deze seperatisten in te zetten. Nou was er een probleem: de Franse wet verbied dat er militiaren worden ingezet tegen de eigen bevolking. Dus wat deed men: klein verzoekje aan de Emgelse regering om wat S.A.S. Troepen te sturen die als het even kon ook Galic spraken. Die kwamen er en pas toen een onschuldige boer de dood vond kwam er protest, maar ondertussen waren deze soldaten in het geheim al maanden actief.

  De rellen vorig jaar in Griekenland: je moet als politieagent een enorme schoft zijn om je eigen bevolking incluis vrouwen, kinderen en oma’tjes van het wegdek en het trottoir af te meppen, toch? Nou, er was ook daar dus iets geregeld….met de Franse slag zeg maar. Griekse politie agenten die hun eigen famillie in puin meppen? Dat zal in een land met een traditie van hechte familllie banden niet goed vallen, verre van….
  Er bestaat een internationaal politie korps dat in Italie is gelegerd en behalve Spaanse, italiaanse, Franse, Portugese en Duitste politie mensen ook Nederlands personeel heeft. Totaal rond de 8000 man, gelegerd vlakbij Ravenna. Het heet Eurofor.
  Opgericht om met harde hand burgerlijke onrust te bestrijden. Bij voorkeur in landen waar betreffende agenten geen binding mee hebben of sympathie voor voelen of wanneer de politie in een land mee sympathiseert met de bevolking.
  Kortom, het hebben van een grondwet en rechten zijn relatief.

  Toen Bulgarije onder Russisch bewind uitkwam was het eerste artikel van de grondwet dat iedere Bulgaar een vuurwapen mocht bezitten, van .22 tot .50, volautomaat als men wil. Ook mag men daar openlijk een vuurwapen dragen, alleen niet in toeristen resorts. Een vergunning is 25 euro, en dat is alles. Alleen, het bezit van een wapen zonder vergunning is een hals misdaad, men is verantwoordelijk voor het eigen wapen. Wapenbezit en grondwet zijn een ijkpunt voor vrijheid, helaas niet voor intelligentie….

  Een volk wat onderdrukking heeft gekend zal bereid zijn te vechten voor vrijheid en het recht het eigen leven te bepalen.
  Het recht om je eigen leven te bepalen heb je in Nederland ook: ofwel doe je wat er gezegd word, ofwel vertrek je naar elders. Ook dat is vrijheid, dat je voorouders al tientallen generaties in Nederland wonen maakt hierbij niet uit, ook zij waren immers bezit van koningshuis en staat.
  Kortom, een splitsing van Nederland in een vrij Nederland en een slavenstaat zou een logische stap zijn. Vrijheid begint bij jezelf, en voor een staat is het gevaarlijkste een zelfstandig denkend mens, want macht is wat je een ander geeft, je zou de ander ook de illusie van macht kunnen geven….

  ” de wet in zijn streven naar gelijkheid verbied het zowel de armen als de rijken te stelen, te bedelen en te slapen onder bruggen”.
  ( anatole france)

  Hub Jongen [8] reageerde op deze reactie.

 6. @Individualist [5]:

  Misschien is het toch een goed idee, dat Poetin en Obama
  van landruilen.
  Hoeft er ook verder niet gekisebist te worden.
  Zijn zij dan elk op de plek aangekomen waar ze invloed willen uitoefenen.

  Hoe eenvoudig kan het niet zijn?

 7. @rikkie [6]:
  Goed om deze feiten nog eens in de aandacht te brengen, rikkie.
  Maar waarom zou je dat niet in in een artikel doen?
  Nu komt het op plek 6 in een draad; als artikel krijgt het veel meer aandacht, en lange reacties blijken ook nog minder aandacht te krijgen dan korte.
  stuur maar aan info@vrijspreker.nl als je dat wilt.

Comments are closed.