Referendum_KrimVraag: Zelfstandig worden of bij Rusland. De keus om bij Oekraïne te blijven ontbreekt.********
De grote machtsblokken bemoeien zich er mee: Rusland, EU en Amerika.********
Alle drie staan ze klaar om miljarden (belasting)geld te schenken aan Oekraïne en of de Krim.******
Onduidelijk wat ze precies willen naast “macht” en ook hoe het afloopt. Immers wat ook de uitslag wordt, dat is nog lang niet het einde.

 

Het meest irritante is dat de EU zich er mee bemoeit. Mogelijk zelfs de oorzaak van de ellende is. Zie maar de kreten van Timmermans, van Baalen en Verhofstadt en hoe zij de Oekraïners opjutten.

Een aardig artikel over hoe het zover gekomen is:

http://www.theguardian.com/world/2014/mar/05/ukraine-russia-explainer

5 REACTIES

  1. Een referendum is een manier om op democratische methode de mening van de bevolking te peilen wat zij er van vinden. Daar de EU en Amerika er bij voorbaat tegen dit referendum zijn geven zij met andere woorden aan dat zij tegen elke vorm van democratie zijn. En vele denken nog steeds dat wij in een democratie leven. Wordt wakker en zie hier het duidelijke bewijs dat zowel Amerika en de Europese Unie geen democratie accepteren, ook al schreeuwen ze dat telkens als zij weer eens een land binnen vallen. Dat zij vrede en democratie willen doorvoeren in het desbetreffende land. Schijn bedriegt hier weer nu in de Oekraïne, waar zij zelf een democratie omver hebben geworpen en een staatsgreep hebben gepleegd in naam van die zogenaamde democratie.

  2. Volgens Obama erkent de VS het referendum niet. Weten we gelijk wat een democratie voor de VS is.

  3. De EU en de VS worden geregeerd door een fascistoide kliek. Zij hebben helemaal geen belang bij inspraak of soevereiniteit van de bevolking, want dat doorkruist hun eigen gevestigde belangen en dat van hun vrienden in de corporatistische kartels. Let wel de overgrote meerderheid van het Congres en de Senaat in de VS is miljonair. Daarom is die hele Republikeinen en Democraten-show een farce en je wordt toch wel opgelicht door deze charlatans.

    http://finance.townhall.com/columnists/danieljmitchell/2014/03/04/cronyism-corruption-and-dc-nepotism-n1803658/page/full

    Waarom moeten gewone mensen keuzes hebben, ze doen maar wat wij willen en als ze dat niet doen dan sturen we wel de CIA, IRS, NSA of bij ons de FIOD of gedachtepolitie op hen af.

  4. @reiny [4]: In 2011 hebben de steenrijke (oligarchen), vertegenwoordigt binnen de Raad van de Verenigde Naties, de Mensenrechten van 1948 afgeschaft. (z.o.z.) Er is geen politieke partij die het volk hierover heeft geïnformeerd terwijl iedereen weet dat een democratie zonder mensenrechten niet kan bestaan en dat onze kinderen zonder mensenrechten geen enkele toekomst hebben. Dit betekent dat daarmee de originele en soevereine mensenrechten van 1789 weer in kracht treden. Iedere ouder is dan ook aan zijn kinderen, en aan de gevallenen van de voorgaande revoluties, verplicht deze mensenrechten opnieuw bij Koning Willem Alexander en zijn gemalin, t.b.v. het algemeen belang, terug te vorderen Daarmee ook artikel 2. “Het recht op verzet bij onderdrukking” de politieke invloed van Spinoza. Artikel 6: het idee van de algemene wil van Rousseau (La volonté générale). “Macht doet nooit een stap terug – behalve voor grotere macht” Malcolm X. 1925-1965. De volonté générale is een grotere macht. Artikel 6.Mensenrechten 1789

Comments are closed.