De Bond van Wetsovertreders (BWO) wil een procedure starten bij het gerechtshof in Den Bosch als justitie niet overgaat tot vervolging van de juweliersvrouw uit Deurne, die vrijdag twee overvallers in haar zaak zou hebben doodgeschoten.

Dat maakte de bond zondagochtend bekend, “Je moet niet voor eigen rechtertje spelen.”

Een Bond van Wetsovertreders, wie verzint zoiets maar we hebben ook een bond van pedofielen (Martijn) zodat alles mogelijk lijkt.

Die BWO zal vast wel gesubsidieerd worden en in allerlei overlegorganen met de staat zitten.

Volslagen waanzin natuurlijk, zulks kan alleen onder een socialistisch regime. Zelfs Kafka had dit niet kunnen bedenken.

Logisch overigens dat deze wetsovertreders (in gewoon Hollandsch criminelen) streven naar een veilige werkomgeving voor hun leden waar de klanten gewoon de spullen overhandigen of anderszins vrijwillig meewerken om de “wetsovertreder” zijn werk te laten doen zonder toestanden en zeker niet gaan schieten want dan wordt het gevaarlijk op de werkvloer en komt de productie in gevaar.

 

 

 

10 REACTIES

 1. “Niet voor eigen rechter spelen” ??!!

  Als een rechter zijn werk niet doet of kan doen wat blijft er dan over?

  Ook hier is men weer bezig met de gevolgen en niet met de oorzaak.

  Eén er van was zeker een bekende voor meerdere delicten en hij was 20 jaar. Hoe kon het dan dat hij vrij rond liep?

 2. Geen vuurwapens voor juweliers:
  “Een ander risico van winkeliers met wapens is volgens Van der Vlist dat overvallers andere doelen gaan uitzoeken.’
  http://www.eo.nl/ditisdedag/item/geen-vuurwapens-voor-juweliers/

  Kijk, de nieuwe aanpak. Winkeliers moeten zich maar laten plunderen voor de goede zaak volgens deze *beveiliger*. Dat overvallers altijd de zwakste doelen uitkiezen is hem in zijn loopbaan blijkbaar niet opgevallen. Dat komt omdat de ouwetjes die bijna dagelijks wel ergens in het land beroofd worden hem kunnen niet inhuren van hun AOW.

 3. @Pendragon [5]: Het bestaat echt. Ik ben volkomen perplex. Werkelijk mensen, dit land is nog zieker dan ik al die heb gedacht. Wetsovertreders met een echte eigen bond. WHAHAHAHAAHAHAHAAA, ik pis in m’n broek van het lachen… En we vinden het kennelijk nog normaal ook….

 4. waarom komt de BWO wel op voor de overvallers maar niet voor de juweliersvrouw die ook de wet overtrad omdat ze geen wapenvergunning had?

 5. BWO is toegetreden tot het narrenland.
  Eerst de slachtoffers keihard aanpakken en dan de moroc’s pam
  peren.
  We zijn verloren.

Comments are closed.