zondag, 30 maart 2014
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

VS wil ambtenaren digitaal volgen

Controle1De regering-Obama wil ambtenaren die toegang hebben tot geheime informatie permanent in de gaten gaan houden. Er is een computersysteem ontwikkeld waarmee kan worden vastgesteld of ze afwijkend gedrag vertonen. Databanken die het (regerings)systeem controleert zijn die van luchtvaartmaatschappijen, creditcardbedrijven, de krijgsmacht, politie en justitie en de burgerlijke stand.  TT  

Nuttige informatie dat we nu zeker weten dat ‘ZE’ alles nakijken, al werd even vergeten dat de telefoon en internet data ook gecontroleerd worden.

Schandalig, maar wat is dat nog in deze overheidswereld, is dat de overheid zelf, haar datagluurders niet vertrouwt. En in plaats van zich af te vragen waarom er Snowdens opstaan en of de overheden zelf wel goed bezig zijn, gaan ze weer een Big Brother stap verder: de controleurs worden gecontroleerd, nu nog de controleurs van de controleurs van de…..

Maar ondertussen bent u minder dan een pion, slechts een klein digitje in een machtige allesoverheersend systeem.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Goed Geregeld, Overheid, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Raymond schreef op : 1

    www.youtube.com

    Tja…vooruitziende blik in 1961.

    Wat nu gaande is , trachtte hij te voorkomen , nl. doelbewust geschapen chaos en hysterie.

  2. Scrutinizer schreef op : 2

    Nou dat onze public SERVANTS gecontroleerd worden, is het enige wat ik nou es wel goed vind. Juist -en alleen- zij behoren niets te verbergen te hebben.