Waaom dan al dat gedoe in en om de Krim? Waarom al dat gedoe van de EU om de Oekraïne? Welk voordeel zit daar in voor Henk en Ingrid?/

/

Wat hebben Henk en Ingrid er aan als Fran en Marx met sancties Vladimir gaan pesten? En dat terwijl je weet dat Vladimir de troeven in handen heeft?

41 REACTIES

 1. Oorlog? Ik niet, absoluut niet.

  Ik heb geen vijanden in Rusland, en andersom zullen er ook weinig Russen zijn die mij als hun vijand beschouwen.

  Als Timmermans en zijn EU-vrienden graag willen gaan vechten, dan gaan ze maar zelf. Gewoon, echt zelf, ranseltje en pistooltje mee, en hup, vechten maar. Daar zou ik dan nog tegen zijn, maar ach, polderjihadi’s schijnen niet tegen te houden te zijn, dus waarom polderministers dan wel?

  Ik blijf thuis voor WOIII, dat zou iedereen moeten doen.

  plato [28] reageerde op deze reactie.

 2. Elk individu moet zich nooit meer een oorlog in laten jagen!
  Door internet kunnen meer dan ooit tevoren mensen samen afspreken zich nooit weer voor het karretje te laten spannen van de wereldmachthebbers die zo nodig oorlog willen veroorzaken.

 3. Historisch zijn er (bij mijn weten) maar weinig keren geweest dat een bevolking oorlog wil. Meestal wil een prins, president of een andere heerser dat.
  Jan Soldaat (voorheen burger) mag naar het front vanwege dienstplicht en dreiging met executie bij weigering. En dit terwijl de elite zit te hoeren en snoeren in hun paleizen. Zo’n oorlog vind mend wel geil, want dan verdient men er lekker veel geld aan via belangen in banken en wapenindustrie. Is het ooit anders geweest?

  Timmerfrans zie ik als een nuttige idioot voor de anderen. Zelf lijkt hij te denken dat hij Super-Jezus is. Wat is er eigenlijk gebeurd met Oberfeldwebels Van Balen & DieRareBelg? Wat zijn die stil opeens…

 4. De LME (Londen Metal exance) zit te springen om een oorlog!

  Jhon

 5. Niemand wil oorlog…….niemand die ( nog) normaal is ontwaakt s’morgens met de onweerstaanbare obscessie on anderen te gaan doden…….. alleen in de dromen en de mentale wereld van de niet meer humane money junkies die zonder blozen hun eigen moeder zouden vermoorden voor de kick zoals alle andere junkies…terwijl ze op dat zelfde ogenblik reeds denken aan de volgende kick, it is an addiction …….alleen psyschopathen et sociopathen zijn begaan met macht………zij zijn de “rulers” ,

  “ALL wars are bankers wars……..” check it out !

  het is niet bealngrijk wie wint……alle partijen worden gefinancierd tegen interest………en nadien met monsterbedragen beladen voor de wederopbouw….tegen nooit meer terug te betalen interesten……

  We voeden onze kinderen op als voer voor hun monsterlijke veelvraaterij………en kannonnenvlees…..en verkopen zonder het te beseffen ons nageslacht bij hun geboorte aan het amglosaxisch en maritiem systeem door een geboorteacte te ondertekenen.

  Staat je naam in hoofdlettres………ban ben je geen indivdu maar een coorperatie/bedrijf dat hun toebehoort…..met de belofte van opbrengst die hun toebehoort…

  Wie oorlog predikt hoort in een gevangenis of een mentaal instittuut om er NOOIT meer uit te mogen……..maar op school wordt nu geleerd dat ” wright is wrong end wrong is wright……”

  De wereld staar iop een jritsich keerpunt………allen in een openlucht gevangenis of eens en voor altijd de beerput ledigen…..en die stinkt …….elke 4 minuten sterft een kind van honger , oorlog of ander plaag……

  Op de rand van een dreigende oorlog, ditmaal mogelijks nucleair……prijken de borsten Van Kim Kardasian op de eerste paginas van de presstitudes en hun toiletpapers…

  Probeer elkeen uw menselijke identiteit en waarde te behouden ( dit is nu strafbaar )…..vrijheid is het eerste kriterium……kreatie en welzijn zijn het gevolg…..en de vruchten waarmede je uw en alle andere kinderen kunt ( op) voeden………..

  We worden wereldwijd geregeerd door mentaal zieke en gevaarijke gevoelsloze mensen..als je dat nog mensen kunt noemen…..het is ook de vereiste om de nobelprijs voor de vrede te mogen ontvangen…….en : “YES ………..WE CAN DRONE YOU !!!!!!!!!!!! ”

  Pendragon [22] reageerde op deze reactie.

 6. Oorlogen zijn het gevolg van overbevolking. Hoe los je dat anders op. Op een of andere manier ontstaat een situatie waarin mensen agressief worden. Misschien omdat ze geen toekomst zien. Je moet het natuurlijk wel in de tijd zien. Achteraf lijkt het allemaal zinloos. Maar neem nou Europa. Met zijn hoevelen waren we geweest zonder die wereldoorlogen? Was het hier gewoon een soort India geweest. En dat past niet bij onze volksaard.

  wereldburger [11] reageerde op deze reactie.
  Timothy [25] reageerde op deze reactie.

 7. OH……..voor ik het vergeet……….Diego Garcia ontbreekt op de wereldkaart.

  Een stukje van de puzzle in de aanloop naar een poging tot een ” false Flag ” evenement….?

  Wat schuilt er in een van de loodsen daar……….een ” maleise “.?

  Een gesofistikeerd en stilgezwegen software programma laat toe in moderne airliners de besturingskrontole over te nemen in het geval van een kaping……….maar wat als je de wereld op zijn kop zet en ontdekt dat de ” war on terror ” zijn eigen opdrachtgever blijkt te zijn………?

  De verziekte en wereldvreemde elite heeft geen keus meer……..het aantal brandhaarden op deze wereld is meer dan onrustwekkend…en een teken aan de wand….

  Oorlog word geboerd om de petrodollar ( en niet op de allereerste plaats omwille cab de olie zoals algemeen word verondersteld ! )ceilig te stellen en de daaruit vloeiende kriminele inkomsten niet te verliezen want dat is het enige wat de dolar overeind houd en het enige andere alternatief dat overblijft is een wereld beurscrah die onvermijfbaar dichterbij sluipt en momenteel zijn kritisch momentum heeft bereikt ( de escalerende en geensceneerde oorlogsdreiging in de Ukraine is daar enkel een betekenisvolle etterbuill van )…..

  Vechten of moorden voor water om niet te sterven door dorst binnen de eerste dagen……na een crash…wie denkt daar nu aan…nog snel even gaan werken voor de welvaartstaat…ter onzer aller welzijn…..vergeet nooit om kollectief te denken..dan gaat alles altijd beter…en eerlijker…nietwaar.
  Dat merken we toch iedere dag!

  Maar het onwaarschijnlijke ..dat zal en kan bij ons nooit of te nimmer ooit gebeuren ( bij anderen welk dus !! ), daar is deze generatie overtuigend door en voor gebrainwashed….maar dat zullen iik de eerste plunderaars , verjrachters en moordenares worden….de hoede huisvaders…

  De enige vraag die rest is niet meer ……of……….maar enkel wanneer!

  Maar ja in Nederland ( en andere ) is alles zo netjes en keurig gereguleerd en geordend……..tot er geen drinkbaar water meer uit de kraan stroomt…..en na die uren de rekken in de Aldi leeg blijken te zijn…..na enkele dagen heeft ook de politie en zijn familie honger en dorst.

  Maar ja , het zal wel erf rustig blijven in de straat en ook in de mooie stad….we zijn toch een vrij ,democratisch ingesteld,moreel en goed opgevoed volk dat zich niet of nooit zal verlagen tot een moorddadig overlevings instinct.

  En we hebben ook allemaal nog onze wapens om ons en onze families te beschermen tegen plunderaars…..

  Waarom zich zorgen maken..het zal allemaal wel koelen zonder blazen..
  Dat staat beschreven in alle geschiedenis boeken…en nooit is een Atoom Bom gedropt ,…zelfs niet voor het goede doel…… en desgevallend zijn het Peace Bombs……………and drones looking for any form of resistance…..met een beetje collateral damage…het zall je vrouw of je kind maar wezen..,ieder zijn eigen zorgen…….maar het drinkwater pak ik je af…..al moet ik er voor vechten….of erger!

  Hollywood…..is het is nog geen tijd voor de premiere van 9/11 II “The Revenge ! “………..

 8. @Hub Jongen [7]: @Hub Jongen [7]:
  Het zou helemaal niet positief uitvallen, want dat zal opgevat worden als een akkoord met de huidige status quo, dus gezien worden als mandaatverlening voor juist de mensen (VVD en PvdA met gedogers D66, CU en SGP) die nu juist doende zijn oorlog in de Oekraïne te maken.

  Ik zou het een duidelijker signaal vinden als mensen allemaal lokaal zouden stemmen.

  Harrie Custers [17] reageerde op deze reactie.
  MMAP [24] reageerde op deze reactie.

 9. @plato [8]:

  Nog een voorbeeld mooie welopgeboede en wetenschappelijk onderlegde man…..

  “Oorlogen zijn het gevolg van overbevolking. Hoe los je dat anders op.”

  Ik heb daarvoor een prima oplossing voor je probleem…….begin met je zelf maar sterf niet dom door zelfdoding……..alvorens je het verschil begrepen en geassimileerd hebt tussen feiten en propaganda……

  Misschien wil je na die uiterst pijnlijke bewustwording TOCH wel blijven leven … ditmaal om het leven van anderen beter te maken…..en daar wordt je zelf ook beter van…ECHT WAAR !

  Kleine vraag….global warming…fact or propaganda.?

  Een waardevol, eerlijk en waarheidsgetrouw antwoord…..toon me hoe je met jouw wagen rijd en parjeerd, dan weet ik zowieso wie je bent en wat je echte verborgen menselijke waarden zijn !

  Na een vernieuwde eindeloze bijdrage uit je portefeuille ( ook al is die al leeg ) …zal het allemaal beter gaan…”a sustainable planet” …dank zij jouw en onze bijdrage en je voorbeeldige zelfdoding …….uw reddende logische oplossing en persoonlijke bijdrage….

  Wel welbedankt vanwege mij en ons allen om ons van je carbonfootprint te verlossen..
  Dus meer “sustainable living space” voor ons (eindelijk)…..nogmaals van harte bedankt , je bent een echte gulle mens..ik zal bloemen komen zetten op je graf…..ach nee , want dat is te belastend voor het milieu en voor het klimaat……en dus nog meer taxen!!!!!!!!!!!!

  wereldburger [12] reageerde op deze reactie.

 10. @wereldburger [11]: @Hub Jongen [7]:

  Gegroet Huub,

  99% is tegen oorlog…………..echter de meerderheid stemt ( soms gedwongen op straf van boete ) op de overgebleven 1%;

  Vriendelijke groeten , doorzettingsvermogen en moed voor de interessante strijd van deze menselijke en moreel gerechtvaardigde site…

 11. Meestal wil een hooggeplaatste de oorlog,vanwege hebzucht,niet meer,niet minder.
  Dat de bevolking daarvan de dupe is,deert deze hebzuchtigen totaal niet.
  Nu is het niet anders,de EU en de VS,willen zoveel mogelijk landen bij Europa,de natte droom van de elite.
  En gaat het niet goedschiks,door al jaren de Oekraïne valse beloftes te doen,dan maar kwaadschiks,met misschien een fikse oorlog tot gevolg.

 12. Je hebt twee soorten oorlogen; één waarbij de elitaire psychopaten de dans ontspringen en het volk moet lijden en vechten en je hebt er één, een totaal nieuwe, die met kernwapens waarbij de elite ook zal worden getroffen en het grootste deel van de bevolking zal worden gepulveriseerd. Mijn voorkeur gaat uit naar een snelle oorlog waarbij het lijden zo kort mogelijk duurt, want ik ben er één die geen zin heeft om die verschrikkingen mee te maken waar ik soms nog wel eens veel ouderen over hoor. Ik bedank er voor en laat het een oorlog zijn die iedereen treft. Want dan zou het misschien nog wel eens kunnen overwaaien, omdat de machtigen op aarde niet het risico willen nemen ook getroffen te worden, vandaar dat ik dan ook pro atoomwapens ben.

  Maar goed, als het moet, dan moet het, als het gebeurt, dan gebeurt het, er is niets of niemand die de toekomst kan stoppen. Wat vaststaat zal komen.

 13. Herhaling van zetten, de elite overspoelde de wereld zo rond 1920/29 met geld en trok vervolgens de stekker eruit, wat een mega crisis veroorzaakte en waarbij de elite meer macht kreeg en veel geld kon binnenharken, daarna kregen we de zionisten marionet Adolf Hitler die met een oorlog in Europa Amerika volledig van macht en een bloeiende economie voorzag. En ditzelfde spel wordt nu weer gespeeld.

  Een Dow jones die vanaf het einde van de WOII en wederopbouw van Europa een waanzinnige vlucht wist te maken http://stockcharts.com/freecharts/historical/djia19401960.html En nu gaan we weer? Dollar, euro, Yen, enz. samen in één nieuwe valuta, met één nieuwe wereldorde/macht. Het is de totale natte droom van de huidige nazi’ zionisten. Alleen vervelend dat, tenminste zo lijkt het, Poetin net even wat anders wil en hopelijk niet zal bijten in de lokaas die men hem voorhoudt.

 14. Putin’s speech exposes the NWO

  Helemaal aan het eind van deze video http://www.youtube.com/watch?v=wH0eHekt84g zie ik op het eind, ongeveer 30.24 minuten, twee heel zuur kijkende jongens die niet blij lijken met Poetin. Iemand die deze satanisch ogende gezichten herkend?

 15. @Caroline Vonhoff [10]: Carolien, welke redenen/argumenten zijn daar voor?
  Ik meen jou te kennen van DDS en stel jouw mening zeer op prijs.

  Verandering vanuit het systeem en bottom up?
  Ik vrees dat bij de gemeentebesturen al te veel vazallen rondwaren die voor hun opdrachten naar boven slijmen en voor de uitvoering naar beneden slaan. Via het systeem van stemmen is de mensen hun stem, hun zeggenschap ontnomen. Nog te velen hopen waarschijnlijk tevergeefs dat hen toch nog een kruimeltje ten deel zal vallen.

  Caroline Vonhoff [20] reageerde op deze reactie.

 16. So long as there are sovereign nations possessing great power, war is inevitable. Albert Einstein

  En zo lang je weet dat de “mensen” die nu aan de macht zijn niks liever willen dan een populatie reductie van 80%, is de kans vrij groot. Rusland daarentegen heeft een legermacht waar je U tegen zegt dus dat wordt nog “leuk”.

 17. Voor Henk en Ingrid zitten er helemaal geen voordelen aan. Want H&I staan op het punt compleet geruineerd te worden. Wellicht dat een uitleg aan H&I op zijn plaats is. Hier volgt een lesje in de ESSENTIE van het banksysteem: http://www.youtube.com/watch?v=2B_SxGmSJP0 – helaas wel in het Engels.

  • @Timothy [25]: waarvan akte.

   En het enige wat ik kan doen is zelf veranderen: ik bèn soeverein.
   En wat de rest doet, dat moeten en mogen ze zelf weten.
   Mits zij mij maar met rust laten.
   Daarnaast kan ik de interactie zoeken met mensen en samen in vrijheid werken aan de ontwikkeling van nieuwe systemen die het samenleven dienen waaronder de bescherming van vrijheid en eigendom en niet de controle en de verrijking van een groepje machtswellustelingen en egoïsten.

 18. “The West could also suffer costs if Russia cuts off energy supplies to Europe and further squeezes the Ukrainian economy. But Western officials say that is a price they are willing to pay and have pledged economic support to Ukraine.”
  http://www.washingtonpost.com/world/national-security/us-warns-russia-against-annexing-crimea/2014/03/16/2b4a7006-ad45-11e3-9627-c65021d6d572_story.html

  Het schijnt dat Henk en Ingrid maar al te bereid zijn de kosten te dragen van een in hoge nood verkerend land dat zij inmiddels feilloos op de kaart kunnen aanwijzen. Als je de politici mag geloven.

  En: http://rinf.com/alt-news/latest-news/benefits-ukraines-economic-crisis/ <– er is ondertussen genoeg winst gemaakt op Ukraine al hebben Henk en Ingrid daar niets van gemerkt; wellicht is de Ukraine al zodanig uitgeperst als een citroen dat er niets meer valt te halen. In dat geval kan er misschien een fijn burgeroorlogje worden gekweekt om Henk en Ingrid bezig te houden? Er lopen nogal wat kannibalen los rond op zoek naar werk nu de klus in Syrië min of meer gedaan is. En ook de fascistisch geïnspireerde jeugd uit Europa zelf kan op vakantie naar de Krim! Zijn wij er meteen van verlost 🙂
  http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2014/03/16/dertig-nederlandse-syriestrijders-opnieuw-in-nederland/

 19. @Pendragon [22]:

  Inderdaad…..de komputer is 12 jaar oud…en er staan geen leesbare letters of tekens meer op het klavier…giswerk dus.

  Ter info,ik franstalig en ik doe mijn uiterste best…in jullie taal.

  In deze “moderne” en technisch geperfectioneerde maatschappij is de vorm meestal belangrijker geworden dan de inhoud…dat merk je alle dagen, ook aan de consumptiegoederen.

  Een spellingscheker…..dat is zeker OK maar de mijne checkt en korrigeert de franse taal…en dat loopt fout af en kan af en toe zelfs iets grappig opleveren.

  Beste groet uit Belgie.

 20. @Caroline Vonhoff [10]: Ben ik het niet mee eens en ik verwacht de komende tijd uw zinnetje als citaat vele malen te kunnen spiegelen aan de werkelijkheid die anders ligt.

  Want: de landelijke partijen kijken en gebruiken de “populariteit” en uitslagen van de lokale verkiezingen ELKE KEER WEER om hun landelijke politiek in een beter licht te zetten. Zelfs de LP legt de link tussen lokaal en landelijk.

  Ik ga pas stemmen, wanneer er een hokje aan te kruisen is dat inhoudt: “ik wil zelf beschikken over mijn leven, ik verfoei elke vorm van macht boven mij en wens buiten het systeem van gedwongen collectiviteit gelaten te worden”.

  Ongeacht hoe fanatiek (en zelfs hier op dit forum haast obsessief) partijen worden verdedigd, mijn steun krijgen ze niet. Nooit.

  Wim Boon [28] reageerde op deze reactie.
  Philosoof G&R Eigenwijs [29] reageerde op deze reactie.

 21. @plato [8]:

  We zouden met de hele wereld bevolking in australie kunnen wonen en per persoon zo’n groot stuk land kunnen hebben dat we in al onze voedingsbehoeften kunnen voorzien.

  Het probleem wat dus op dit moment onstaat is één van kunstmatige schaarste, die wordt gecreeërd door overheden en grootbedrijven die handje klap met elkaar spelen. Hierdoor is eerlijke concurentie van het MKB onmogelijk. Want wie kan concureren met de slavenlanden waar mensen letterlijk werken tot ze er dood bij neervallen. En alsof dat nog niet genoeg is zorgt de overheid voor overregulatie voor MKB in combinatie met hoge belastingen terwijl ze gaten in de wet houden zodat het grootbedrijf deze belastingen niet hoeft te betalen.

  Als de mensheid werkelijk vrij zou zijn zouden we een situatie kunnen creeëren waarin iedereen maar 2 dagen per week hoeft te werken en de rest van de tijd zelf vrijlijk kan invullen. Dus waarom hebben we dit niet? Simpel omdat we het toestaan dat er een parasietair systeem van ons leeft.

  Harrie Custers [26] reageerde op deze reactie.
  MMAP [34] reageerde op deze reactie.

 22. @Caroline Vonhoff [20]: weet je wat vernieuwend zou zijn? Beginnen met een dienstverlening naast de huidige gemeente. De mensen alternatieven bieden. Het monopolie voor de zittende macht doorbreken. B.v. een administratiebureautje dat de afvalverwerking regelt? Dat namens de mensen die het mandateren contracten sluit. B.v. compensatieregelingen bij evt. planschade. Zo iets.

  In ieder geval gericht op het teruggeven van de zeggenschap aan de mensen.

  Helaas kan ik niet op jou stemmen. Ik woon niet in Amsterdam en ik stem niet. Of beter gezegd: ik behoud mijn stem.
  Wel heb ik jouw kandidaatstelling via Facebook en Twitter gedeeld.
  @caroline bedankt voor je reactie. Ik wens jou fiducie, wijsheid en ook succes toe.

 23. @MMAP [24]: Helemaal mee eens. Niet stemmen geeft overigens politici de ruimte om schaamteloos en arrogant te zeggen dat men het blijkbaar met het beleid eens is, of zoals Eberhard van der Laan onlangs zei: “niet stemmen, niet zeiken”. Alsof er wat te kiezen valt.
  Zelf ga ik wel stemmen. Ik neem het kiesformulier, zet er in het stemhokje met een viltstift op: “INCOMPETENT” en “GECORRUMPEERD”, loop terug langs de tafel met de burgemeester en/of een wethouder, vouw het open, laat het zien, vouw het weer op en stop het vervolgens in de stembus.

 24. Hitler is democratisch verkozen.
  Na een bindend referendum zou de oorlog niet zijn
  begonnen.

  De Nederlandse regering is democratisch verkozen.
  Na een bindend referendum zat Nederland niet
  in de Eu.

  Deze vorm van democratie is dood en niets anders dan
  een tijdelijke dictatuur.

  De macht ligt immers niet bij het volk.

  Een democratie waarbij belangrijke beslissingen
  niet kunnen worden genomen zonder een bindend referendum
  zou al een hele verbetering zijn.

  Wim Boon [32] reageerde op deze reactie.

 25. RUSLAND WIL HELEMAAL GEEN OORLOG.
  Titel klopt niet en brengt de mens op een verkeerd been. Schaam je schrijver.

  Europese en USA elite willen de oorlog, macht, en alles kapotmaken wat nog kapot kan gaan. NAP en democratie.. la me niet lachen.. das zo’n ouderwets woord wat in de praktijk niet bestaat.

  Individualist [36] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.