logo_goudzilverevent 336_280_met_namenU wenst meer rendement dan die paar procent rente van de bank? Welke door inflatie en vermogensrendement heffing wordt uitgehold en resulteert in een netto verarming? Bent u de adviezen van uw private banking team beu? Prikt u door de “zegeltjesactie” genaamd rentepunten van de ING heen waarmee u tegen halve prijs veel te dure producten kan kopen die u toch niet begeert? Bent u teleurgesteld in de moraal van de Rabo? Ziet u de aandelen markt niet meer zo zitten? Bent u bang voor een haircut van uw spaargeld door de EU om de staatsschulden deels af te lossen?

Wellicht is het dan een goed idee om u op de hoogte te stellen van alternatieven. Vrijspreker publiceert de nodige artikelen om uzelf te beschermen. De mensen achter Edelmetaal-Info doen dit ook en zij hebben besloten dit jaar een goud en zilver event te houden te Nieuwegein. U bent dan zeker 35 euro entree kwijt. Maar krijgt zicht op goudgerande rendementen en de mogelijke bijbehorende risico’s…..(link en inschrijven)

De onderwerpen:

  • Bitcoin: beter geld dan goud?
  • Vind de goudmijn in het mijnenveld!
  • Rendement en bescherming met goud- en zilveropties.
  • The Big Reset: In Gold We Trust

Merk op dat er eerst een parallel programma is waar u kunt kiezen tussen ofwel Brecht Arnaert (Bitcoins: beter geld dan goud?) enerzijds ofwel Peter Vermeulen (Vind de goudmijn in het mijnenveld) en Jan Robbert Schutte (Mini masterclass Opties met kansen op de goud/zilvermarkt: Rendement en bescherming met goud- en zilveropties) anderzijds.

Van 15:30 tot 16:30 is het plenaire gesprek met Willem Middelkoop en Koos Jansen. Van 16:30 tot 17:00 is de borrel.

logo_goudzilverevent_600_200

De sprekers:

Brecht Arnaert

Op Vrijspreker hebben we meerdere keren aandacht gegeven aan deze internationaal opererende spreker. Hij is hoofdredacteur van Macrotrends en volgde onlangs daarmee Tuur Demeester op. Brecht heeft uitgesproken ideeën over de economie en de rol van goud, geld en andere valuta zoals de digitale varianten met als meest aansprekende de Bitcoin. Meer info over Brecht alhier, alhier of alhier.

Willem Middelkoop
Altijd een genot om naar te luisteren. Op zich al genoeg reden om aan dit evenement deel te nemen. Behoeft eigenlijk geen introductie. Oprichter van Amsterdam Gold dat hij inmiddels ook weer heeft verkocht en oprichter van het Commodity en Discovery Fund. Recent kwam zijn boek The Big Reset uit in het Engels.

Koos Jansen
Koos is nog niet zolang bekend in het goudwereldje. Zijn naam sierde diverse Engelstalige sites die naar zijn blog linkte of artikelen overnam. Met name de artikelen over China leverde hem veel publicaties op, zoals op sites als ZeroHedge en TF Metals Report. Zijn onlangs vernieuwde website “In Gold We Trust“.

Peter Vermeulen
De mijnbouwdeskundige. Oprichter van het Plethora Precious Metals Fund. Een fonds dat belegt in “goud- en zilveraandelen”. Recent heeft hij deze video geplaatst op YouTube met een aantal redenen waar je wel of niet moet investeren in mijnbouwaandelen.

Jan Robert Schutte
Zijn naam duikt op als je zoekt naar opties. Daarnaast gaat zijn naam vaak gepaard met die van zijn compagnon Harry Klip met wie hij het boegbeeld vormt van de Optie Academy. Jan Robert is veel gevraagd als spreker oa door zijn enthousiasme, maar ook door zijn praktische deskundigheid. Een voormalig broker en market maker kent de kneepjes van het vak. Hij kent zowel de defensieve beschermende constructies als de aanvallende agressieve! Technische Analyse is uiteraard hem ook niet vreemd, dus een weloverwogen analyse kan hij 29 maart wel geven!

logo_goudzilverevent_600_200_namen

De locatie, inschrijven en aanvang:

Aanvang 13:00 uur, einde 17:00 uur, locatie ’t Veerhuis Nijemonde 4 3434 AZ Nieuwegein

Gratis: koffie, thee, borrel na afloop, parkeren

Inschrijving alhier

2 REACTIES

  1. Mensen die geld overhebben zouden eens meer moeten kijken naar mogelijkheden om het zelf direkt te investeren zodat het iets meer opbrengt dan winst alleen. Er zijn diverse organisties online te vinden waar je zelf kunt kiezen voor een projekt dat je tegen betaling financieel wilt steunen. Ik zou er geen kunnen noemen wegens gebrek aan kapitaal. Maar Patrick Savalle weet er wel een paar denk ik zo.

    Tussen haakjes, iedereen kan zoiets opzetten. Het lijkt me nogal een gat in de markt nu banken geen veilige plekken meer zijn om geld te stallen. Een mens-vriendelijk investeerders (KLEIN) bedrijf waarbij de investeerder de voortgang van het investeer projekt direkt van mens tot mens kan volgen.

  2. Neemt trouwens niet weg dat metalen altijd een goede investering zijn. Ook koper, trouwens. In geval van instorting van het systeem is juist koper het metaal waar zowat de hele industrie om staat te springen. Het is altijd verstandig je geld zoveel mogelijk te spreiden. Stop het in goud, zilver, kleine investeringen, zonnepanelen. Geld is als mest. Werkt niet op beton.

Comments are closed.