EuroParlementVeel mensen twijfelen erg over wel/niet/wat te stemmen voor het EuroParlement op 22 mei aanstaande.  Daarom geven we hier wat hulp en/of advies over wat u zou kunnen doen.*****
Enkele adviezen van belangrijke mensen, waaronder Reiny, Tutu en Herman Rompuy.

 

Om te beginnen een belangrijk advies van Reiny, waarmee u tevens de Vrijheidsgedachte onder ogen brengt van politici en ambtenaren

Brief_Open Openbrief    aan alle bestuurders.
Geachte bestuurders van Nederland.   

Ik zend mijn stem pas voor de Europese verkiezing retour, want ik ga voor het eerst in mijn leven niet stemmen. De redenen daarvoor zijn dat ik een Nederlander wil blijven en geen ondergeschikte Europeaan van Nederlandse afkomst .
Als ik wil verhuizen, dan wil ik dat vrijwillig zelf kunnen regelen, en daarbij vind ik dat het Bestuur van EU te dwangmatig optreedt en ons land te veel beperkingen met wetten en regels oplegt.

Ik wens u een zonnige verkiezingsdag en mocht de zon te veel schijnen, zoek dan de schaduw op om een zonnesteek of andere nare kwalen te voorkomen. Zo kies ik er voor uitsluitend de Euro te accepteren en een goede samenwerking met alle landen, maar niet voor een ondergeschikte rol in de EU.

Mei 2014.
Reiny

Person_Tutu Eentweede advies komt van de Zuid Afrikaanse Bisschop Tutu:

Desmond Tutu heeft  een dringende oproep aan de Zuid-Afrikaanse kiezers gedaan: “Denk! Stem niet gedachteloos, wees geen stemvee”.
uit <http://nos.nl/artikel/639440-denk-wees-geen-stemvee.html>

Maar aan “denken” kleeft het nadeel dat je de zwendel en machtshonger van politici gaat begrijpen en dat je dan helemaal niets doet. En dat terwijl er partijen zijn die nuttig ku8nnen zijn voor het uittreden uit de EU (zonder de troep die je er vaak bij krijgt)

 Zover te zien zijn er  twee Partijen die in de buurt komen. Die beloven “Uit de EU” te gaan en zeggen weinig of geen andere mooie dingen te beloven.
Die Partijen zijn:

ARTIKEL 50 1ARTIKEL 50, die haar naam ontleent aan het Artikel 50 van het Verraad van Lissabon waarin duidelijk de mogelijkheid van het uittreden van een staat uit de EU wordt genoemd, geregeld.

Omdat de LP niet meedoet, zijn drie kandidaten van de LP op deze kieslijst overgestapt.

ANTI EU(ro) PARTIJ ANTI-EU(ro) PARTIJ. Deze Partij heeft het grote voordeel dat haar naam heel duidelijk voor iedereen aangeeft waar ze voor staan. Dit komt duidelijk en eerlijk over.

Het is niet onmogelijk dat wij voor 22 mei over deze partijen nog meer informatie kunnen geven. Beide partijen zijn gevraagd hun standpunten op de Vrijspreker te verduidelijken omdat veel libertariërs het met de hoofdtrekking van hen eens is.

Person_Rompuy_vuistAls klap op de vuurpijl hebben we voor u  de mening van de hoogste baas in de EU, de EU-President Herman Rompuy  Die zegt in een interview met Deutsche Wirtschafts Nachrichten dat stemmen overbodig is want de beslissingen worden toch elders genomen !
{Van Rompuy hält EU-Wahl für überflüssig: „Entschieden wird woanders“
uit <http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/04/23/van-rompuy-haelt-eu-wahl-fuer-ueberfluessig-entschieden-wird-woanders/>

Het Rompuy-interview eindigt terecht als een drama met
TRANEN
DOEK
AQUAVIT
———————————————-
 P.S. VRAAG:
Hebt u aanvullende gegevens? Weet u nog meer alternatieven? Adviezen?
Laat ze ons weten.

7 REACTIES

 1. Nou heb ik natuurlijk de wijsheid niet in pacht, integendeel. Echter heb ik wel even de moeite genomen om door de verschillende partij programma’s te scrollen en ik moet zeggen dat A50 de hakken aan AEUP laat zien. Afgezien van het feit dat AeuP niet verder komt dan enkele standpunten zonder het aandragen van een visie, dan wel oplossingen vind ik de communicatie van A50 beter en doelgerichter. Heldere bewoordingen. Is Artikel 50 een goede naam? Nee, maar dat is D66 ook niet en laten we eerlijk zijn het bekt wel lekker…. A50…

  Ik geef geen adviezen. ( Niet zonder een factuur er bij te sturen ) maar ik zou op grond van de info die nu voor ligt kiezen voor A50.

  Rompuy? Te walgelijk om een woord aan vuil te maken. De man doet mij denken aan Smeagol uit de boeken van JRR Tolkien. Net zo betrouwbaar….

  Roi [2] reageerde op deze reactie.
  investigate4truth [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Pendragon [1]:

  Ach beste Pendragon,

  De EU-President Herman Rompuy spreekt bijna nooit de waarheid, hij zei (indien waar?):

  … dat stemmen overbodig is want de beslissingen worden toch elders genomen!

  Precies!
  Er zitten daar door de mand genomen een stelletje zeer goed betaalde ja-knikkers op kosten van de Europese belasting betalers.

  De macht is aan de Koningshuizen en de Centraal Bankiers.
  The Rothschilds
  http://www.google.nl/#q=the+Rothschilds

  Met aan de top het Vaticaan!
  Plus nog een hele berg, ehhh piramide Bilderberg ballen, marionetten!
  nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Bilderbergconferenties

  Het Vaticaan & Kroongenoten dus, ofwel De Paus, de Zwarte Paus, (van) de Jezuïeten, Vrijmetselaars, de Illuminaten.

  Van de “New World Order”.

  Novus Ordo Seclorum (op 1 dollar biljet).

  http://www.theinsider.org/reports/new-world-order/

  Democratie bestaat niet.

  Dat is een illusie, politiek is een schijnvertoning, theater en dus deceptie, zeker voor belangrijke zaken.
  Geld, Energie, (incomplete) wetenschap = Macht = Controle.

  Meer info?
  Zomaar een greep:

  nieuwemedianieuws.nl
  jhaines6.wordpress.com
  eclinik.wordpress.com
  jamesjpn.net

 3. @maks [5]: ANTI eup…. Ik heb een weerstand tegen alles waar ANTI voor staat. Als AEUP haar naam zou aanpassen waarbij je een “positief gevoel” zou beleven heb je de helft van de wedstrijd al gewonnen.
  Je hele communicatie moet gericht zijn op je partij idealen. Als ik naar de website van AEUP kijk zie ik een te gezond “Arisch” blozend kind dat mijlenver van de werkelijkheid staat. Ik kreeg de indruk dat Olvarit een nieuwe site had gelanceerd.

  Afgezien daarvan zou het verstandig zijn voor zowel AEUP als A50 1 blok te vormen en niet allemaal voor eigen parochie te gaan staan preken. De versnippering in het politieke landschap is al veel te groot.

Comments are closed.