slaveHet EU volkslied en de vlag, ze zijn er. En erger, er is EU militarisme. De laarzen staan al klaar zoals het kleine orkest ooit zong. Een uur rijden van de Nederlandse grens vond op 30 juni dit walgelijke spektakel plaats.

De vlag der EU wordt niet langer gedragen door burgers maar door militairen. De vlag wordt niet langer door jonge kinderen begeleid maar door automatische wapens dragende soldaten. Iedere vorm van individualisme was in de ceremonie uitgebannen. De mensen die bij de vlag kwamen waren geen individuen maar gehoorzame ondergeschikten die geen lach op hun gezicht hadden.

 

6 REACTIES

 1. zo gekonfronteerd met dit plaatje is het wel even schrikken.
  je weet dat het ultieme einddoel is een verenigd europa en daar past een eu leger bij.

  maar het zien is…., vooral ook omdat de eu in niets lijkt op een democratisch instituut, kijk je naar de ongekozen koningen van de eu, dan geven sujetten als bv schultz, verhofstad, junckers, v rompuy en reding geen enkele hoop.

  we zullen nog meer gebukt gaan onder decreten, wetten en eisen.
  ik krijg er een slecht om niet te zeggen opgejaagd gevoel van.
  en dat muziekje, brrr

 2. Nu nog wordt de film trilogie The hunger games gezien als science fiction. We zijn hard op weg naar de dag dat deze serie werkelijkheid gaat worden..

 3. Doodeng… Wat Napoleon niet is gelukt en later ook niet ontvouwt zich nu voor onze ogen… En we staan er bij en kijken er naar…

Comments are closed.