Waar doet een verkiezing met 1 kandidaat u aan denken? Aan de verkiezing van de voorzitter van de Europese Commissie. De leden van het Europese Parlement hebben gisteren in een geheime verkiezing hun wil mogen uitspreken. Juncker lost Barroso af. Nigel maakt in 5 minuten gehakt van de procedure en Juncker.

Ingezonden door Dikke Leo op info@vrijspreker.nl

7 REACTIES

 1. 1- Mister Farage is een VRIJMETSELAAR (punt).
  2 – Mister Juncker is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid , ook een ” dienaar van het goud en azuur ” .

  Hegeliaanse dialoog , noemt men dit wel .

  Ga niet denken en / of geloven dat de Wilderiaantjes , le Pennetjes , Farange-achtigen enz , enz en al het andere wat tussen de twee zuiltjes bijelkander wordt georkestreerd ….u zal redden.
  Ik hoop zo vurig dat het voor allen die dit fora raadplegen , duidelijk zal worden , dat deze lieden “fopspenen”zijn , en dat u sinds 1954 met “haut und haar ” ingelijfd bent , in “nacht und nebel “.

  En u bent niet meer bezig met leven , maar met overleven , en het zal nog veeeel erger worden , neem dit rustig van mij aan.

  Film 1. http://www.youtube.com/watch?v=Fk_teL3QudI

 2. Bij de afgelopen verkiezingen heeft de EU de beste kans sinds tijden gehad om zich voor me te winnen. En dat zou zijn geweest door me de mogelijkheid te bieden om te kunnen stemmen op welke partij dan ook daar in dat Europese Parlement. Ik zou op de UKIP hebben gestemd. Maar helaas… Bij juist die Europese verkiezingen word ik als Nederlander beschouwd terwijl ik het in werkelijkheid tussen aanhalingstekens ben min of meer. Hij mag mischien zijn eigen agenda hebben (zie Raymond’s reactie nr 1) maar hij zou for the time being wel dat EU-tij een stuk kunnen keren. Als er tegen die tijd een écht Libertarische figuur in dat EP opstaat spring ik van de ene wagen op de andere.

  THX-1138 [6] reageerde op deze reactie.

 3. Die geheime stemming is om dissidenten de kans te geven tegen partijinstructies in te stemmen, dus is eigenlijk wel goed.

 4. Jullie kunnen lullen wat je maar wil, maar ik vind N.Farage TOP!
  Met hem vergeleken is Rutte een echte NOBODY.

 5. @Pteranodon [3]: “Ik zou op de UKIP hebben gestemd. Maar helaas… Bij juist die Europese verkiezingen word ik als Nederlander beschouwd terwijl ik het in werkelijkheid tussen aanhalingstekens ben min of meer.”

  Goed punt! Europeanen stemmen voor een Europees parlement, maar dan wel als nationalisten. Ik had ook graag op Farage gestemd maar daarvoor heb je een Brits paspoort nodig.

  Blijkbaar is de hele structuur van de EU zodanig dat de EU technocraten met hun ambtenarij zoveel mogelijk hun eigen gang willen kunnen gaan zonder al te veel gehinderd te worden door een geïnformeerd en betrokken Europees publiek, want dat is er niet.

  Je ziet overigens wel dat de Britse scholen een stuk beter zijn dan de Nederlandse, want waar vind je in NL een politicus die zo goed kan speechen?

  =====

  “The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you do not have to waste your time voting.”

  – Charles Bukowski

 6. Ah, de strijd voor wie er op de troon moet komen te zitten in Mordor. Ja, dat is zeer belangrijk. Want als de juiste persoon al die macht krijgt dan komt het allemaal goed.

Comments are closed.