De laatste aanslag, dit keer op een vliegtuig van Malaysian Airlines heeft alle kenmerken van alweer een valsevlagoperatie van de Amerikanen en hun operatives die sinds de opstand in Kiev in de Oekraïne dit jaar massaal actief zijn. Zo´n $5 miljard is er gestoken in deze operaties door de Amerikaanse overheid in dat land. De Amerikanen hebben reeds een hele lange geschiedenis van Valsevlagoperatiesdit soort ondermijnende activiteiten. We zagen het bijvoorbeeld in september vorig jaar in Syrië met de chemische aanvallen, die in feite zijn gepleegd door de jihadisten in dat land en die op hun beurt zijn gefinancierd door de CIA en bewapend door Saoedi-Arabië met instemming van de VS.

De CIA is een staat binnen de staat en handelt in wapens en drugs om hun operaties te kunnen financieren. Zodoende komen deze operaties niet op de balans te staan (in financiële termen noemen we dit off balance expenditure) van het ministerie van defensie of buitenlandse zaken. Met andere woorden het gaat buiten de Amerikaanse auditors om, zodat het verborgen kan blijven voor de kritische ogen van het onwetende Amerikaanse volk. In de jaren 80 was er het Iran-Conta schandaal waarbij Oliver North vliegtuigonderdelen verscheepte naar Iran in ruil voor dollars die dan werden doorgesluisd naar de Contra´s in Nicaragua om zodoende de Sandanista regering omver te werpen. Ook ging een wapenleverantie aan Al Qaida enorm de mist in toen de jihadisten het niet eens waren met de overeenkomst en de Amerikaanse ambassadeur ombrachten in Benghazi  Deze affaire werd gauw de doofpot ingestopt, omdat het anders gevolgen zou hebben voor het duo Obama-Clinton en dat moest ten koste van alles worden vermeden.

Dit zijn duidelijk gevallen van Deep State, waarbij een kleine machtige elite het lot bepaalt, niet alleen van de Amerikanen, maar de gehele westerse wereld. Een van de organiisaties verantwoordelijk die militair advies en bijstand geeft aan de overheid in Kiev is de Rand Corporation, een Amerikaanse organisatie gelieerd aan het Pentagon. Niet verwonderlijk dat de Amerikaanse politiek er als de kippen bij was om de schuld bij de Russen neer te leggen. Dit werd nog eens beaamd door de kliek in de Oekraïne.

De reguliere media in de

CIA Operative

CIA Operative

Verenigde Staten is in handen van deze zelfde kliek en zijn spreekbuizen voor het militair-industrieel complex, dus van kritiek op de Deep State is geen sprake natuurlijk. Dat is ook de reden waarom het aantal kijkers en lezers van deze media dramatisch is gekelderd over de afgelopen jaren. De meeste mensen begrijpen dat ze van deze staats- en corporatistische propaganda niet beter worden en immer zijn voorgelogen. Critici zoals Julian Assange en Eric Snowden worden vervolgd voor het openbaren van de criminele activiteiten van het Amerikaanse regime.

Barrack Obama is nu degene die drones blijft afvuren op mensen die als gevaarlijk worden beschouwd. Nu is het van de zotte dat deze mensen nooit een rechtszaak hebben gekregen, maar er vallen tevens veel andere onschuldige slachtoffers bij. Verder worden door de NSA vele buitenlandse leiders afgeluisterd en laatst werden twee Amerikaanse spionnen door Duitsland het land uitgewezen, wat erop duidt dat de VS iedereen als potentiële vijand ziet, zelfs de Europeanen.

Met andere woorden Amerika is verworden tot een staat, die ons allemaal in gevaar brengt via overbodige organisaties als een Nato bijvoorbeeld, waar veel Nederlandse soldaten hun leven voor opofferen en onszelf handenvol geld kost om nutteloze operaties en oorlogen te voeren alsmede te financieren, zoals in Afghanistan en Mali, waarbij de wapens en fondsen sowieso aan de jihadisten werden geleverd door de CIA in de jaren 80 en 90.

We hebben niets anders dan last van deze interventionisten binnen de Amerikaanse overheid en ik hoop van harte dat het Amerikaanse volk eens wakker werd en deze lieden eens liet vervolgen voor de problemen die ze allemaal veroorzaken in de wereld.

Het neerhalen van een burgervliegtuig behoort tot een van de grote dieptepunten van deze interventies.

71 REACTIES

 1. @hendrik j. [26]: Het probleem is dat de VS en hun corporatistische aanhangers (Neocons) continu Rusland hebben uitgedaagd sinds het uiteenvallen van de Sovjet Unie. Ze hebben een grote kans laten varen om Rusland mee te krijgen en als volwaardig lid van de Europese familie te laten opnemen. In plaats daarvan zijn de oligarchen met hulp van de kliek in Washington en New York Rusland gaan leegplunderen. Veilingen werden gehouden waar alleen de oligarchen met geld en kapitaal van de westerse corporatisten de bezitten voor een appel en een ei konden kopen.

  Verder is de volstrekt nutteloze organisatie als een Nato verder naar het oosten opgeschoven, terwijl het Warschau Pact begin jaren 90 werd ontbonden. Sterker zelfs zij gingen over tot bombardementen op landen als Joegoslavië, wat buiten hun jurisdictie lag en volledig voorbijging aan art. 5 van het Handvest van die organisatie.

  Ik heb geen roze bril op ten aanzien van Amerika, want ik weet hoe zij te werk gaan. De wereld is een stuk onveiliger geworden met de VS, daar zij overal steun geven aan terroristen, het ondermijnen van democratieën, het installeren van marionettenregimes, het intimideren van onafhankelijke landen, het binnenvallen en bombarderen van soevereine staten etc.

  Nu dat de economische instorting van de VS nabij is wordt dit land heel erg gevaarlijk vooral met psychopaten als Hillery Clinton en John McCain. Deze zijn bereid om tot het uiterste te gaan om de agenda van de Neocons tot uitvoering te brengen.

  Ik breng hulde aan Putin voor zijn terughoudendheid ten aanzien van zoveel provocaties in het verleden. Maar ja, hij weet natuurlijk dat Amerika desperaat is geworden en haar dollar straks ter ziele zal gaan tezamen met haar macht.

  De BRICS bank wordt een welkom alternatief voor de corporatistische kliek van IMF, Wereldbank en OESO, die al jarenlang wordt gedomineerd door de Amerikanen.

  http://news.xinhuanet.com/english/world/2014-07/18/c_126771294.htm

  Ten aanzien van Tsjechië is dat niet verwonderlijk, want zij hebben decennialang onder het communisme geleefd en ik begrijp hun angst. Rusland is geen Sovjet Unie en de Russen hebben geen enkele interesse in Oost-Europa, zolang haar grenzen niet wordt bedreigd door militair-agressieve staten als Amerika. De Tsjechen hebben de Sovjet Unie verruild voor de West-Europese variant daarvan, de EU. Zij hadden beter moeten luisteren naar hun president toentertijd, Vaclav Klaus, die hen de gevaren van deze entiteit.

  De teerling is geworpen, want zodra Duitsland zich bij de BRICS voegt is het afgelopen met de macht van de VS en de EU en als je terug wilt naar het communisme is deze laatste entiteit en zeer geschikte kandidaat gezien hun ´democratisch´gehalte.

  Om in de woorden te blijven van libertariër H.L. Mencken te blijven is dit citaat zeer van toepassing:

  “The most dangerous man, to any government, is the man who is able to think things out for himself… Almost inevitably, he comes to the conclusion that the government he lives under is dishonest, insane, and intolerable.”
  – H.L. Mencken

  hendrik j. [33] reageerde op deze reactie.

 2. @Ivor Biggun [30]: tsjonge, is me dat even een overtuigende reaktie, als u serieus wilt worden genomen, zult u toch met iets anders moeten komen dan dit soort losse flodders.

 3. @Albert S. [31]: u bent van alles wel erg goed op de hoogte, is het niet, dat maakt het extra verwonderlijk zoals u opkijkt naar rusland, een land dat een cultuur van onderdrukking kent.

  waarbij men nooit en ook nu niet, ook maar enigszins oog heeft voor het belang van de gewone man en iets van democratie.

  overigens, mocht er ooit een wereldregering komen, dan zou ik als ik u was beslist solliciteren, uiteindelijk weet u hoe alles in elkaar steekt.

  daniel [35] reageerde op deze reactie.
  Albert S. [38] reageerde op deze reactie.

 4. overigens daar waar het gaat om oud president klaus, de man is en was sterk tegen de euro gekant, maar zeker niet tegen amerika, integendeel zelfs.

 5. Hendrik J.: ik zat uw commentaar te lezen,#1, waarin u schrijft dat u nog geen bewijzen heeft gezien van het tegendeel dat Rusland onschuldig zou zijn.

  met name in linkse kringen, is amerika de boeman en duidelijk is ze niet echt brandschoon zijn , maar iets beweren betekend iets bewijzen, en…bewijzen zag ik niet.
  dus alweer een overbodig artikel van een hater?

  Wat mij verder opvalt is dat u aangeeft dat iets beweren gestaafd dient te worden met bewijs, in uw optiek.
  Welnu mag ik dan deze tegenvraag stellen: Heeft u ooit bewijs gezien op de bewering van Bush dat Irak “massa vernietiging wapens” bezat, na de oorlog is er niets maar dan ook niets gevonden. Uit “bewijs” in deze is wel een oorlog voort gekomen, op een basis van, achteraf, gevormde leugens.
  Dus als u commentaar geeft zorg dan ook dat u dit goed onderbouwd en niet klakkeloos andere aanvalt omdat u toevallig US minded bent.
  Zelf ben ik ook geen fan van Rusland maar om nu zomaar de US te geloven dat zij “bewijs” hebben is in mijn ogen toch te lichtzinnig.
  Tevens geeft de niet benoemde 3e macht, de Oekraïne zelf, ook aan “bewijs” te hebben, satelliet beelden, waaruit blijkt vanwaar de raket aanval plaats vond, heeft de Oekraïne dan zelf ook satellieten rond de aardkloot vliegen of borduren zij voort op de door de US verschafte gegevens?
  Kijk Rusland heeft nu beelden vrijgegeven van hun radar met een beduidend ander scenario, n.l. van een eventuele jager in de nabijheid. Of ze op waarheid berusten moeten we maar afwachten en waarom is de Oekraïne zo fel dat de “blackboxes” overhandigd en nagekeken moeten worden door een team experts die alleen uit het westen, en geen enkele expert uit Rusland, komen, heeft Rusland geenexperts op dit gebied of staat er iets op waarvan de Oekraïne niet wil dat dit naar buiten komt?
  Is maar een vraag en geen vaststelling mijnerzijds.

  hendrik j. [39] reageerde op deze reactie.

 6. @hendrik j. [33]: Hendrik, ik kijk niet op tegen Rusland, maar ik kan mij heel goed verplaatsen in de Russen en Putin, dat is iets anders. Als ik deze positie zou zitten zou ik precies hetzelfde hebben gedaan.

  Ik begrijp wel de reactie van jou, maar net als jij ben ik ook decennialang voor de gek gehouden door de westerse elite. Deze mensen in Brussel en Washington hebben niet onze belangen voor ogen, voor hen telt macht, geld en invloed, meer niet (om de woorden te gebruiken van Frits Bolkestein tijdens een bijeenkomst een paar jaar geleden). Dat daardoor duizenden mensen het slachtoffer worden deert deze psychopaten niet. Let wel de meeste westerse politici zijn of psychopaten of meelopers met de kliek die het eigenlijk voor het zeggen heeft.

  Volgende keer zal ik een uitgebreid artikel schrijven over de wedijver achter de schermen tussen enerzijds de petrodollaraanhangers (VS en een paar bondgenoten zoals de Britten en Australiërs) en de BRICS. We gaan nu naar een tijdperk van echte waarde (goud en zilver) in plaats van papier en schuld gepropageerd door de elite in Washington en New York.

  De Yuan wordt een tussentijdse reservemunt totdat de BRICS-bank volledig operationeel is en de dollar als reservemunt voorgoed kan worden geëlimineerd. Het is juist in ons aller belang om de BRICS hierbij van harte te ondersteunen en ons te ontdoen van de corporatisten en zelfbenoemde elites in Brussel, Londen en Washington.

 7. @Johan [36]: idd was dat een volslagen fiasco, en een bewezen feit, het zou dan ook niet bij me opkomen dat te willen ontkennen.

  waar ik eerder op reageerde was op een stuk vol met niet onderbouwde, (kan ook bijna niet) feiten die zonder meer als waar werden aangeboden.

  laten we eerlijk zijn, het twin towers inferno is ook nog nimmer volledig overtuigend bewezen.

  was het een valse vlag of waren het gewoon moslimidioten, naar mijn overtuiging dat laatste overigens.

  Johan [40] reageerde op deze reactie.
  kukumatz [66] reageerde op deze reactie.

 8. @hendrik j. [39]:

  Dank voor uw antwoord, begreep al dat er heel veel twijfels zijn over diverse “vaststaande” gevallen in het verleden.
  Onderop mijn commentaar geef ik aan dat de Oekraïne, als 3e partij, ook niet echt bewijzen aandraagt en of zij misschien bang zijn voor iets wat op de “blackboxes” staat en hierbij een kleine onderbouwing die mij toch wel achter mijn oren doet krabben:

  Oekraïne: rebellen manipuleerden zwarte dozen

  KIEV –
  Oekraïne heeft aanwijzingen dat pro-Russische rebellen met de zwarte dozen van het rampvliegtuig hebben geknoeid. Dat heeft de Oekraïense vicepremier Volodimir Groysman maandag gezegd.

  Hij liet tijdens een persconferentie weten dat de rebellen „bepaalde dingen” hebben gedaan met de apparatuur. „Er is informatie dat de recorders al deze dagen in handen zijn geweest van de rebellen”, zei hij ook. Hij kon niet zeggen op welke manieren de rebellen met de zwarte dozen zouden hebben geknoeid en uit welk bewijs dat zou blijken.

  In zwarte dozen worden de vluchtgegevens en de gesprekken in de cockpit opgeslagen.

  Hier wordt duidelijk gezegd dat de “rebellen” met de uitkomst van de boxen geknoeid hebben en dat de Oekraïne hier bewijs van heeft.
  Echter er wordt niet aangegeven waaruit het “bewijs” bestaat en welk gegeven gewijzigd is.
  Als nu blijkt dat uit de gesprekken op de boxes anders zijn dan de Oekraïne zou willen heeft men nu al een drempel opgericht met deze opmerkingen,
  Komt erop neer dat men kan zeggen: “zie de wereld wat wij bedoelen? De gesprekken zijn gemanipuleerd om ons, de Oekraïne in een kwaad daglicht te zetten”.
  Hoop dat ik het mis heb maar wachten af.

 9. @Ivor Biggun [30]: Wat een sneue reactie. Ik kom met tegenargumenten, verwijzingen en links en het enige dat je er tegenin kunt brengen is de tegenargumenten te ondergraven door te stellen dat ondergetekende een puppet van een of ander regime is. Je morele high ground is nergens anders op gebaseerd dan op het klakkeloos nablaten van een aantoonbaar verrot Russisch regime.

 10. Ik begrijp dat men de ‘Westerse’ landen niet op hun blauwe ogen gelooft, maar dan gelijk de Russen verheffen tot maatstaf van hoe een eerlijk mens zich gedraagt vind ik de reinste complotdenkerij. Ik lees dat de Russen zelf grotendeels de Russische media geloven terwijl zij juist extra wantrouwend zouden moeten zijn. Zo gingen na het overlijden van Stalin mensen huilend de straat op en werden er in de drukte duizenden vertrapt. Decennia lang zijn ze voorgelogen op een manier die wij ons niet kunnen voorstellen. Hun president is een oud-KGB-er. In het westen komt uiteindelijk nog de waarheid boven. Ik zeg niet dat ze het gedaan hebben, maar wat uit Rusland vandaan komt moet men ook met een hele grote korrel zout nemen. Daarnaast vind ik het schattig om te zien dat de wildste complottheorieën circuleren over enorm complexe operaties die alleen ontdekt zijn door een paar mensen die vanuit hun appartementje een beetje op internet surfen, want dat kunnen ‘ze’ dan weer niet tegen houden. Ik ben Libertariër omdat ik niet geloof dat centraal plannen werkt en mensen gestuurd kunnen worden. Toch circuleren er ideeën die juist het tegendeel beweren dat er perfect centraal gepland kan worden en iedereen gestuurd kan worden. Volgens mij spreekt dat zichzelf juist weer een tegen. Laten we nu eerst denken aan de nabestaanden en eens afwachten wat er uit het onderzoek komt voordat er et vingers wordt gewezen.

  appie b. broek [49] reageerde op deze reactie.
  nu even niet [50] reageerde op deze reactie.

 11. @Leendert [48]: ‘Je reinste complotdenkerij’, ja dan houdt alles op natuurlijk! Wie wil er nu geassocieerd worden met ‘complotdenkers’? Niemand natuurlijk, en vandaar dat we steeds tegen dezelfde ‘rampen’ aanlopen! Niet willen leren van fouten uit het verleden, omdat we steeds weer denken zelf het buskruit te hebben uitgevonden! Nou, laat mij maar lekker een complotdenker zijn; geeft een hoop rust, kan ik je verzekeren!

  Leendert [52] reageerde op deze reactie.

 12. Amerika staat op de rand van instorten, nu landen als China en Rusland de petrodollar de nek om willen draaien. Immers dat zou leiden tot een totale instorting van de VS. Vandaar dat m.i Obama er alles aan gelegen is de aandacht af te wenden van dit probleem en overal problemen zal creëren om dat te voorkomen. Ondertussen worden we wel WOlll ingedommeld. En onze stoere Frans Timmermans maar huilie huilie doet. hypocriet!

 13. @appie b. broek [49]: Volgens mij is het ten eerste het wiel opnieuw uitvinden en hij heeft het buskruit niet uitgevonden. Ten tweede wil ik graag wel zelf graag nadenken zonder dat een ander mij een opinie of gedachte oplegt. De strekking van mijn verhaal is dat omdat u het Witte Huis niet gelooft, je automatisch de Kremlin moet geloven. Daarnaast geloof ik meer in stupiditeit, grove overschatting van vaardigheden, kuddegedrag en kansen op fouten dan bewust gedrag. Laten we nou eerst even wachten met oordelen in plaats gelijk met vingers gaan wijzen, maar een ieder zijn ding.

  appie b. broek [55] reageerde op deze reactie.

 14. @nu even niet [50]:

  We zullen zien, ik ben nog steeds blij dat ik in deze tijd in Nederland leef en niet in de jaren dertig onder Stalin in de Sovjet-Unie, maar misschien ben ik al te ver heen.

 15. @Leendert [52]: ‘Zelf nadenken zonder dat een ander een opinie of gedachte oplegt’, daar ben ik ook erg voor, dus daarover zijn we het wel eens! Tegelijkertijd ‘zie’ ik allerlei ‘krachten’ aan het werk om de ‘publieke opinie’ zoveel mogelijk op de ‘anti-Poetinlijn’ te krijgen en schroomt men niet daarbij gebruik te maken van de ‘goedgelovigheid’ van de mensheid.
  Zie bijv. de ‘haast’ waarmee men Poetin wil veroordelen en hieraan de eis dat hij de Oekrainse ‘seperatisten/terroristen/rebellen’ niet langer ondersteunt. Levensgevaarlijk, onze ‘volksvertegenwoordigers spelen met vuur en hebben hun eigen geheime diensten, staat in de staat, niet langer in de hand!

  In het door u genoemde ‘Foreign Policy Journal’ lees ik o.a.

  ‘Kerry’s statement is just another of the endless lies told by the
  US secretaries of in the 21st century’

  Godzijdank zijn er nog meer ‘sites’ met twijfel aan de ‘schuld’ van Poetin, ook al probeert men dergelijke dissidente meningen als ‘complotdenken’ te qualificeren!

  Leendert [56] reageerde op deze reactie.

 16. @nu even niet [46]: Wat een sterke inhoudelijk reactie heb jij. Vol met argumenten. Voor een vrijdenker kun je wel erg slecht met andere meningen omgaan.

 17. @appie b. broek [55]: Ik heb er een nacht over geslapen en moet toch mijn mening herzien. Ik heb ook een reactie geschreven hoe ik er nu tegenaan kijk.

  De Amerikanen beschikken nou niet over het track record dat we ze moeten geloven op hun blauwe ogen.

  Zo hebben we natuurlijk de beweringen van de Amerikanen over de WMD in Irak en de link tussen al Qaeda en Saddam. Op basis van de bewijzen is men er tegenwoordig van overtuigd dat beiden er niet waren.

  http://en.wikipedia.org/wiki/WMD_conjecture_in_the_aftermath_of_the_2003_invasion_of_Iraq
  http://en.wikipedia.org/wiki/Saddam_Hussein_and_al-Qaeda_link_allegations

  Gelukkig heeft nu in een groot gedeelte van het land ISIS de macht, dus we kunnen in ieder geval nog wel zeggen dat de bevolking er een hoop op vooruit is gegaan sinds de val van Saddam…..

  De Amerikanen maken overigens nog steeds gebruik van Guantanamo Bay en het Rendition programma waardoor ze geen enkele rekening hoeven te houden met de wet en ‘gewoon’ kunnen martelen.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Extraordinary_rendition

  Ook de mysterieuze dood van ambassadeur Stevens in Benghazi is nog altijd omgeven van onduidelijkheid. Zo heeft een CNN-reportage het over tientallen CIA-agenten die aanwezig waren tijdens zijn dood. Dat wil niks zeggen, maar gecombineerd met alle andere feiten geeft dit geen lekker gevoel.

  http://thelead.blogs.cnn.com/2013/08/01/exclusive-dozens-of-cia-operatives-on-the-ground-during-benghazi-attack/
  http://edition.cnn.com/2013/11/15/politics/benghazi-cia-nondisclosure-agreements/

  Amerikanen voeren drone-executies uit in Pakistan, Jemen en Somalië. Ik geef daar geen bronnen van, want dat lijkt me bekend. Net als Guanatanamo en het Rendition programma een heerlijke wettige basis.

  Bij de gifgas aanval in Syrië liep Kerry te roep toeteren dat het zeker Assad was terwijl later onderzoek van een voormalig VN-onderzoeker en een MIT-professor toch iets heel anders concluderen.

  http://www.voltairenet.org/IMG/pdf/possible-implications-of-bad-intelligence.pdf

  Er kon op basis van de beschikbare bewijzen helemaal niet geconcludeerd worden dat de aanval vanuit het Assad gebied plaats vond. Hij was uitgevoerd vanuit rebellengebied of niemandsland. Ook Pullitzer-prijs winaar Seymour Hersh heeft daarover geschreven, je weet wel die ‘amateur’ van My Lai en Abu Ghraib, en plaats grote vraagtekens bij de voorspiegeling van zaken. Grappige reacties ook onder het artikel.

  http://www.lrb.co.uk/v35/n24/seymour-m-hersh/whose-sarin

  Daarnaast hebben we tuurlijk nog het PRISM-programma van de NSA waar op massale schaal al ons digitale verkeer in de gaten wordt gehouden.

  http://en.wikipedia.org/wiki/PRISM_(surveillance_program)

  Zo werd bijvoorbeeld ook Angela Merkels telefoon afgeluisterd van 2009-2013. Ook werd er recent een Amerikaanse spion Duitsland uitgezet en is er onderzoek naar een tweede.

  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/07/09/mogelijk-tweede-amerikaanse-spion-in-duitsland/

  En zoals der Spiegel constateert hebben de Amerikanen nog geen enkel bewijs geleverd, alleen maar insinuaties.

  http://www.spiegel.de/politik/ausland/mh17-abschuss-usa-haben-keine-beweise-fuer-mitwirkung-russlands-a-982423.html#ref=plista

  Daarom is het goed dat er mensen als Ron Paul zijn die hun hoofd koel houden in tijden wanneer de emotie regeert, want ‘in war, truth is the first casualty’.

 18. @hendrik j. [24]: Het is wel bevreemdend,dat het westen wel een referendum goedkeurt,waarbij de Falklands zich bij Engeland aangesloten hebben,maar een referendum als dat bij de Krim gebeurde niet als legaal erkent.
  Verder wisten de inlichtingendiensten van de US,Engeland en Frankrijk,dat de mogelijkheid bestond van het neerhalen van een passagiersvliegtuig,waarbij de beklemmende vraag opduikt:Waarom sloot petro poroshenko,de Joodse oligarch en vooruitgeschoven nieuwe leider uit Kiev het luchtruim niet?
  Leest U wat uit http://www.globalresearch.ca en ook over het opofferen van Pearl Harbor door Roosevelt,door het afsluiten van de olietoevoer voor het Japanse leger,werd Japan gedwongen de olievoorraden van Nederlands Indie op te zoeken en sloeg Roosevelt 2 vliegen in 1 klap:De US bevolking rijp te maken voor WO II en de bezetting van Nederlands Indie door het Japanse leger met alle gevolgen van dien voor Nederlandse onderdanen.Om over de financieering van Hitler maar te zwijgen.Leuke bevrijders en bondgenoten,nietwaar?

  appie b. broek [59] reageerde op deze reactie.
  Leendert [60] reageerde op deze reactie.

 19. @hadjememaar [58]: Rooseveldt had ‘Pearl Harbour’ nodig om de steun van de ‘isionalisten’ in het Amerikaanse parlement te verkrijgen; zelf was hij n.b.een dergelijk ‘ticket’ tot president verkozen. Na ‘Pearl Harbour’ kreeg hij die steun en kon de ‘As’ Berlijn-Tokio bestreden worden. De ‘voorkennis’ die men van ‘Pearl Harbour’ had, is nooit toegegeven. Ondanks de zes of zeven onderzoekscommissies die zich hiermee hebben bezig gehouden. Zal het met de MH17 ook zo gaan? Ik vrees van wel!

  9/11, Hercules, Faro, om er slechts enkele te noemen, zijn evenzovele ‘rampen’ waarvan de werkelijke oorzaak nooit boven water is gekomen!

  Men kan daar nog aan toevoegen ‘Franeker’, ‘Roermond’ en ‘Nijmegen’. Drie KLM-toestellen, zgn.’Connies’, die in de jaren veertig van de vorige eeuw ‘verongelukt’ zijn en aan sabotage’ gedacht werd. Dat dit in elk geval met de Franeker het geval was is vrij zeker, hierover zijn op internet de nodige gegevens te vinden.

Comments are closed.