De laatste aanslag, dit keer op een vliegtuig van Malaysian Airlines heeft alle kenmerken van alweer een valsevlagoperatie van de Amerikanen en hun operatives die sinds de opstand in Kiev in de Oekraïne dit jaar massaal actief zijn. Zo´n $5 miljard is er gestoken in deze operaties door de Amerikaanse overheid in dat land. De Amerikanen hebben reeds een hele lange geschiedenis van Valsevlagoperatiesdit soort ondermijnende activiteiten. We zagen het bijvoorbeeld in september vorig jaar in Syrië met de chemische aanvallen, die in feite zijn gepleegd door de jihadisten in dat land en die op hun beurt zijn gefinancierd door de CIA en bewapend door Saoedi-Arabië met instemming van de VS.

De CIA is een staat binnen de staat en handelt in wapens en drugs om hun operaties te kunnen financieren. Zodoende komen deze operaties niet op de balans te staan (in financiële termen noemen we dit off balance expenditure) van het ministerie van defensie of buitenlandse zaken. Met andere woorden het gaat buiten de Amerikaanse auditors om, zodat het verborgen kan blijven voor de kritische ogen van het onwetende Amerikaanse volk. In de jaren 80 was er het Iran-Conta schandaal waarbij Oliver North vliegtuigonderdelen verscheepte naar Iran in ruil voor dollars die dan werden doorgesluisd naar de Contra´s in Nicaragua om zodoende de Sandanista regering omver te werpen. Ook ging een wapenleverantie aan Al Qaida enorm de mist in toen de jihadisten het niet eens waren met de overeenkomst en de Amerikaanse ambassadeur ombrachten in Benghazi  Deze affaire werd gauw de doofpot ingestopt, omdat het anders gevolgen zou hebben voor het duo Obama-Clinton en dat moest ten koste van alles worden vermeden.

Dit zijn duidelijk gevallen van Deep State, waarbij een kleine machtige elite het lot bepaalt, niet alleen van de Amerikanen, maar de gehele westerse wereld. Een van de organiisaties verantwoordelijk die militair advies en bijstand geeft aan de overheid in Kiev is de Rand Corporation, een Amerikaanse organisatie gelieerd aan het Pentagon. Niet verwonderlijk dat de Amerikaanse politiek er als de kippen bij was om de schuld bij de Russen neer te leggen. Dit werd nog eens beaamd door de kliek in de Oekraïne.

De reguliere media in de

CIA Operative

CIA Operative

Verenigde Staten is in handen van deze zelfde kliek en zijn spreekbuizen voor het militair-industrieel complex, dus van kritiek op de Deep State is geen sprake natuurlijk. Dat is ook de reden waarom het aantal kijkers en lezers van deze media dramatisch is gekelderd over de afgelopen jaren. De meeste mensen begrijpen dat ze van deze staats- en corporatistische propaganda niet beter worden en immer zijn voorgelogen. Critici zoals Julian Assange en Eric Snowden worden vervolgd voor het openbaren van de criminele activiteiten van het Amerikaanse regime.

Barrack Obama is nu degene die drones blijft afvuren op mensen die als gevaarlijk worden beschouwd. Nu is het van de zotte dat deze mensen nooit een rechtszaak hebben gekregen, maar er vallen tevens veel andere onschuldige slachtoffers bij. Verder worden door de NSA vele buitenlandse leiders afgeluisterd en laatst werden twee Amerikaanse spionnen door Duitsland het land uitgewezen, wat erop duidt dat de VS iedereen als potentiële vijand ziet, zelfs de Europeanen.

Met andere woorden Amerika is verworden tot een staat, die ons allemaal in gevaar brengt via overbodige organisaties als een Nato bijvoorbeeld, waar veel Nederlandse soldaten hun leven voor opofferen en onszelf handenvol geld kost om nutteloze operaties en oorlogen te voeren alsmede te financieren, zoals in Afghanistan en Mali, waarbij de wapens en fondsen sowieso aan de jihadisten werden geleverd door de CIA in de jaren 80 en 90.

We hebben niets anders dan last van deze interventionisten binnen de Amerikaanse overheid en ik hoop van harte dat het Amerikaanse volk eens wakker werd en deze lieden eens liet vervolgen voor de problemen die ze allemaal veroorzaken in de wereld.

Het neerhalen van een burgervliegtuig behoort tot een van de grote dieptepunten van deze interventies.

71 REACTIES

 1. Vreemd dat men nog steeds spreekt over complottheorieën terwijl vele bewijzen keer op keer laten zien wie de echt schuldigen zijn, bewijzen die men niet officieel wil hebben, stapelen zich op. Amerika is een jammerlijk door en door verrot land geworden en de EU een stuk onderkruipsel waarbij NL even het ongehoorzame jongetje was die stoens zaken doet met de Russen en even terechtgewezen moest worden door wat NL’ers naar de eeuwige jachtvelden te sturen.

  Albert S. [65] reageerde op deze reactie.
  appie b. broek [68] reageerde op deze reactie.

 2. @Musjes [64]: Inderdaad Musjes, dat is ook het probleem, want de complotten blijken grotendeels op waarheid te berusten. Zo ook met Pearl Harbor, waarbij zelfs notabene de BBC een documentaire heeft gemaakt in de jaren 90. Roosevelt wist al in september 1941 dat de Japanners een aanslag zouden plegen op Pearl Harbor zie de documentaire Timewatch http://www.youtube.com/watch?v=jUKEVoK4XMg

  Maar omdat de politieke elite maar blijft jengelen dat het een ´conspiracy´ zodat critici in een bepaalde hoek worden geduwd. In plaats van te kijken naar de echte bewijzen. Zodoende kan de elite gewoon zijn gang gaan, vooral met mensen die dat geloven. Dat is juist het tragische van het verhaal.

 3. @hendrik j. [39]:

  Had in mijn eerdere commentaar aan u geschreven omtrent de dubieuze rol van de Oekraïne zelf in dit geheel.
  Worden mijn woorden nu ondersteunt?

  Las net het onderstaande in de Telegraaf:

  Kabinet Oekraïne biedt ontslag aan

  KIEV –
  Premier Arseni Jatsenjoek van Oekraïne heeft donderdag zijn ontslag aangeboden. Dat meldde het Oekraïense persbureau Interfax donderdag. De reden voor het ontslag van Jatsenjoek en zijn regering zou onenigheid over begrotingszaken zijn. Voorstellen voor nieuwe wetgeving op het vlak van energie en meer geld voor defensie haalden de Rada (het Oekraïnse parlement) niet, omdat de regeringscoalitie uit elkaar was gevallen. Jatsenjoek trok daaruit zijn conclusies.

  „Wat voor opties hebben we als de coalitie uit elkaar is gevallen, er niet gestemd is over wetten, soldaten niet betaald kunnen worden, dat er geen geld is om geweren te kopen, dat er geen mogelijkheden zijn om de gasvoorraden aan te vullen”, zo lichtte Jatsenjoek tegenover parlementariërs zijn beslissing toe. Door het vertrek is de weg vrij voor nieuwe parlementsverkiezingen, die mogelijk in oktober worden gehouden.

  De prowesterse regering-Jatsenjoek trad in februari aan na het gedwongen vertrek van de pro-Russische president Viktor Janoekovitsj. Die pakte zijn biezen na massale protesten die ontstonden nadat hij op het laatste moment had geweigerd een associatieverdrag met de EU te ondertekenen.

  Pro-Russische krachten

  Kiev heeft het sindsdien aan de stok met pro-Russische krachten in het oosten van het land die niets van het Westen moeten hebben. De Krim maakte zich al los van Oekraïne en sloot zich aan bij Rusland. Op dit moment vecht het Oekraïense leger in het oosten van het land met diverse groeperingen van pro-Russische separatisten.

  De problemen in het land werden afgelopen dagen op tragische wijze verduidelijkt door de moeizame hulp na de ramp met het vliegtuig van Malaysia Airlines dat uit de lucht werd geschoten en midden in het oorlogsgebied neerstortte.

  Wat moet ik hiervan denken, dat een regering opstapt in zo’n crisis in de burgerluchtvaart op wereld niveau?

  Geen verantwoording durven nemen of is er meer aan de hand?
  De US geeft nu ook aan dat “bewijzen” van de kant van de US ook andere dingen naar boven kunnen brengen, b.v., zoals de US aangeeft, dat het een mogelijkheid is dat Oekraïense soldaten, met een slokje te veel op, debet zijn aan het neerhalen van MH17?
  Wil of kan de Oekraïne hier tegen niets inbrengen en ontvlucht de regering uitleg naar Nederland en de Wereld?
  Wachten af.

 4. “OVV: niet geknoeid met tweede zwarte doos

  DEN HAAG –
  Er is niet geknoeid met de zogenaamde flight data recorder van Malaysia Airlines vlucht MH17. Dat heeft de Onderzoeksraad voor Veiligheid laten weten.

  Een delegatie van de Maleisische regering krijgt de zwarte dozen overhandigd uit handen van de separatisten. Nu worden de vlucht-recorders overgebracht naar Engeland.
  Een delegatie van de Maleisische regering krijgt de zwarte dozen overhandigd uit handen van de separatisten. Nu worden de vlucht-recorders overgebracht naar Engeland.

  Eerder was al vastgesteld dat de cockpit voice recorder niet was gemanipuleerd. Het onderzoeken van de beide zwarte dozen ,,zal nog geruime tijd vergen”, aldus de Onderzoeksraad.

  Elk passagiersvliegtuig heeft twee zwarte dozen. De ene slaat vluchtgegevens als snelheid en hoogte op, de andere neemt de gesprekken in de cockpit op. Die informatie is belangrijk voor het onderzoek naar de toedracht van de ramp.”

  Bovenstaand artikel uit de Telegraaf van vandaag logenstraft de uitlatingen van de Oekraïense regering dat er door de separatisten gemanipuleerd zou zijn met de uitkomst van de zwarte dozen.
  Welnu zijn er soms nog meer “onwaarheden” die de afgetreden regering van de Oekraïne tot nu toe verteld heeft?
  Mocht dit zo zijn dan heet de afgetreden regering nog heel veel uit te leggen aan Nederland en de Wereld.
  Trouwens, vind het erg vreemd dat een regering midden in zo’n Wereldcrisis aftreedt zonder welke vorm van uitleg omtrent deze ramp van Wereldomvang.
  Vooral naar Nederland en de andere getroffen landen toe of verschuilen zij zich voor de waarheid waarvan de US een stukje heeft opgelicht met de uitspraak dat “dronken Oekraïense soldaten” eventueel debet kunnen zijn aan deze ramp.

 5. @Musjes [64]: De term ‘complttheorien wordt nu juist gebruikt om minder gewenste ‘feiten’ en meningen als niet ter zake af te kunnen doen.

 6. Een interessante observering van Lew Rockwell over de goedgelovigheid van de Amerikanen, ook van een aantal Nederlanders merk ik.

  http://www.lewrockwell.com/lrc-blog/do-americans-regard-russia-as-a-serious-threat/

  We zien aan de CIA en het militair-industrieel complex hoe ze hebben huisgehouden in de wereld.

  http://www.lewrockwell.com/2014/07/william-blum/us-military-and-cia-intervention/

  Met andere woorden de Amerikaanse overheid is de vijand van ons allemaal.

  appie b. broek [70] reageerde op deze reactie.

 7. @Albert S. [69]: De Amerikaanse overheid? M.i. zit de ‘vijand’ in ons eigen systeem; waarom worden wij ‘dom’ gehouden m.b.t. het toestel van Air India dat plm. 25 mijl achter de MH 17 vloog en het radiocontact van de Oekrainse verkeersleiding met de MH 17 kon volgen.Het past niet in het ‘Poetin-plaatje’ van boycot en oorlogsdreiging. Het begint aardig op de ‘Cuba-crisis’ te lijken, al heb ik die vergelijking nog nergens gehoord of gezien!

  Maar, ‘leerzaam’ is het natuurlijk wel; al was het alleen maar voor wat betreft hoe de ‘democratie’ reageert op een dergelijke situatie!

Comments are closed.