Person_Verhofstadt_vBaalen_OekraïneNOS: 10 augustus:

” Landjepik

De minister [Frans Timmermans] benadrukt dat landen niet het recht hebben te proberen hun wil aan andere landen op te leggen door landjepik of onrust stoken, zoals Rusland bij Oekraïne doet.*****

De Russische inmenging heeft volgens de minister geleid tot een felle gewapende strijd in Oost-Oekraïne, met grote internationale gevolgen.”
_______________________________________******

*Zie foto. Commentaar overbodig!

12 REACTIES

  1. Tsjonge: We geven € 11 miljard aan de niet-democratisch gekozen regering van Oekraïne en zijn verbaasd dat zij daar wapens van koopt om het democratisch referendum in Oost-Oekraïne af te schieten. Wie mengt zich hier nu in, of stookt onrust?

    • Rechtstreeks, ook de reakties kan ik lezen, maar de tekst van de artikel niet.

  2. tuurlijk de reden van de problematiek in oost ukraine waren het gedrag van herr von balen en zn debiele medejuicher.

    net zoals zij natuurlijk ook de schuld zijn van het stelen van een deel van georgie, het stelen van de krim, het proberen om op dezelfde wijze molavie te decimeren en nu dus oost ukraine.

    ik ben nieuwsgierig of zij ook de schuld gaan krijgen als die maffia capo uit moskou de baltische staten aan pakt.

  3. Ik wil de heer Timmermans er best fijntjes aan helpen herinneren dat het stichten van staten niets anders was en is dan “landjepik” van land van anderen dan wel het op onrechtmatige wijze claimen van land dat nog niemand toebehoorde. Dus elke staat heeft aan landjepik gedaan, ook de staat die hij vertegenwoordigt.

Comments are closed.