Windmolen_opwarmingHet gesprek over “Global Warming”, de opwarming van de aarde door menselijk handelen, schijnt op sterven na ten einde te zijn, *****

Zelfs politici hebben het er nauwelijks meer over en spreken lieven over “Climate change”. En dat is een verandering waarin ze altijd gelijk hebben want de klimaatveranderingen op de wereld zijn al miljarden jaren aan de gang en zullen nog wel miljarden jaren doorgaan.

Voor degenen die nog twijfelen is het aardig om een artikel uit de Daily Mail te lezen:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2738653/Stunning-satellite-images-summer-ice-cap-thicker-covers-1-7million-square-kilometres-MORE-2-years-ago-despite-Al-Gore-s-prediction-ICE-FREE-now.html

Met dank aan Naam*.

7 REACTIES

 1. Het hele CO2 verhaal berust op een expiriment wat niemand ooit gevalideerd heeft.
  Er wordt simpelweg vanuit gegaan dat de CO2 in de atmosfeer de straling ‘terug stuurt’ naar de oppervlakte. Hoe hij dit doet zonder arbeid te verrichten, laten ze in het midden.
  De koude atmosfeer kan de warme oppervlakte niet verder opwarmen door zijn eigen straling terug te sturen. Onmogelijk. Dit zou breken met de 1e en 2e Wet van de thermo dynamica. En daarom is iedere beleidsdiscussie zinloos. Zowel beleid voor afkoeling of opwarming.

 2. Stelletje deniers!

  Eerst global cooling ontkennen, daarna global warming, nou ga maar eens global change ontkennen.

 3. Het is mij allang duidelijk dat global warming, global cooling en global change slechts 1 doel dient. Geld maken. Er zitten hele commissies te vergaderen over het klimaat. En het leuke is dat we er geen drol aan kunnen doen.

 4. Iedereen moet nou ’s gaan leren dat opwarming van de aarde aperte nonsens is. Het kan niet, punt, einde oefening.
  Het is allemaal propaganda.
  Al het andere via deze link:
  http://tinyurl.com/o4lglrp

 5. Lijkt mij orima als de aarde opwarmt, niet dan? Hebben we minder energie nodig.
  Men leert kinderen nog steeds dat de warmte van zon komt. Maar hoe kan er dan eeuwige sneeuw op de hoogste bergtoppen liggen?
  Men bevind zich daar immers kilometers dichter bij de zon en het is er toch behoorlijk kouder.
  In de wintermaanden staat de zon dichter bij de Aarde dan in de zomer en toch is het kouder.
  Tsja.
  Indeed, leugens alom, streef naar waarheid.

  Vrede,
  Zè.

  Matthijs [6] reageerde op deze reactie.

 6. @Zé [5]: komt omdat de druk daar te laag is. Je hebt dus minder moleklulen per m^3, daardoor heb je dus weinig botsingen tussen molekulen, ergo wordt er minder energie doorgegeven.
  De hoeveelheid energie per molekuul op 10km is wel degelijk meer dan op 0km hoogte. Echter zijn er op 10km niet zoveel en op 0km wel, dus de energie dichtheid (temperatuur) is dus hoger naarmate je daalt (ook wel lapse rate genoemd).

 7. Je moet toch wat om de angst aan te wakkeren? Als God zo’n beetje bij de goegemeente heeft afgedaan, dan gaan we het over andere boegen gooien. Wat is er zoal voorbij gekomen de laatste jaren:
  Mexicaanse griep, ebola, aids, hpv, global warming, uitsterven van bijna alle diersoorten, Waldsterben door zure regen, opraken van zilver, olie, gas….. wie kent er nog een paar?
  Oh, ja, zonder angst en met echte vrijheid hou je de slaven niet in bedwang hoor…..
  Overigens: je bent al echt vrij; vrijheid die je verleend wordt is nog steeds slavernij.

Comments are closed.