GeheimTimmermans zie ik nog altijd als een van belangrijke uitlokkers van de oorlog in de Oekraine. Voor de verkiezingen in het begin van het jaar, was Timmermans zowat om de andere dag in Kiev om te proberen de Oekraine in het EU-kamp te krijgen. De opdracht van  was immers de EU-invloed uit te breiden yot aan de Russische grens!

Maar voorde blunder dacht ik nu aan het recentere neerstorten van het passagiersvliegtuig MH17 en hoe daar de communicatie over gevoerd wordt.

De vorige week kwam Timmermans bij een praatprogramma met de mededeling dat een Australische passagier een zuurstofmasker om zijn nek droeg.

Alle nabestaanden weer in paniek  want er was altijd verteld dat alle passagiers wel in één klap dood geweest zouden zijn. En nu zou blijken dat er tijd was voor zuurstofmaskers??

Maar die mededeling is niet de grootste blunder. De grootste blunder is dat dit gegeven zolang geheim gehouden is!

Met welk doel? Wat is er nog meer geheim gehouden? Waarom gaat het onderzoek zo traag? Waarom was het voorlopige rapport zo vaag? Zelfs Poetin heeft bij de Verenigde Naties geklaagd dat dat  rapport zo vaag is. Iets waar je ook  al niets meer over hoort.

Overheden willen  graag allerlei dingen geheim houden; welke drang is groter, hun zaken geheim houden, of zelf alles willen weten over de burgers?

 

 

10 REACTIES

 1. Het is een mooie blunder, want als een passagier de tijd had om een masker op te doen, dan is het vliegtuig niet geraakt door een BUK-raket van de ‘separatisten’. Zo’n raket laat een vliegtuig direct totaal ontploffen en hevig brandend naar beneden storten. Beschietingen vanuit een militair vliegtuig (van het Oekrainse leger) veroorzaken een neerstorten zoals met de MH17 is gebeurd: in grotere stukken, niet brandend!

 2. De waarheid wordt niet geopenbaard omdat deze niet naar de zin van de amerikanen is! Deze waarheid is al lang bekend. Maar de propaganda door de USA en klakkeloos door de EU puppets wordt nageaapt, zal pas over 30 of 40 of 50 jaar worden prijs gegeven. Net zoals de moord op Kennedy nu pas enigszins duidelijk wordt. Ook de waarheid omtrent 9/11 zal in de toekomst zal worden gepubliceerd wanneer niemand meer verantwoordelijk kan worden gesteld.

 3. Kijk als je zoveel leugens moet onthouden, dan loopt je hoofd hiervan over. Dat is duidelijk het geval bij de Bilderberger Frans Timmermans. De werkelijke toedracht is in de doofpot beland en nu moeten de leugens en misinformatie vanuit Brussel, de Nato en Washington hun werk gaan doen. Probleem is wel dat mensen binnen de overheden zo min mogelijk hun mond open doen en als ze iets vertellen proberen deze leugens en misinformatie te onthouden. Timmermans is hiermee door de mand gevallen. Vandaar de enorme internationale ophef.

  Feit is wel dat MH17 is neergeschoten door een gevechtsvliegtuig van de Oekraiense luchtmacht en dat dit zo snel mogelijk in de doofpot had moeten worden gestopt nadat de schuldvraag die werd toegeschreven aan de separatisten of de Russen in het westerse gezicht is ontploft.

  De waarheid heeft een eigenaardige consequentie en dat is dat deze uiteindelijk allemaal boven water komt drijven.

  Onbezoldigd ruifvuller [8] reageerde op deze reactie.

 4. Hoezo blunder?
  Het neerhalen van het vliegtuig zorgde kortstondig voor de nodige ophef maar leverde niet de benodigde resultaten op.
  Je kan dan ofwel nog eens een false flag operation op touw zetten, of tegen een fractie van de kost, met wat “nieuwe” info (of “info”?) het vuurtje weer aanwakkeren.
  Dus ofwel heeft men die info eerst strategisch achter gehouden om er in een later stadium alsnog mee te kunnen uitpakken, ofwel heeft men bewust de zoveelste leugen gefabriceerd, of dacht u dat wie loog over de ware toedracht van het incident en zomaar de schuld in de schoenen van een ander probeerde te schuiven, wel betrouwbaar is als het gaat om details van wat zich aan boord afspeelde? Eerst liegen over de schuldvraag maar wel super eerlijk zijn over een mondmaskertje? Ik ben helemaal niet zeker of er een australier was die zo’n ding droeg.
  Hoe dan ook: dit is geen communicatieve blunder, dit is uitgekiende propaganda om de emoties opnieuw te doen aanwakkeren.

 5. De waarheid is heel simpel……..
  Waar blijven de foto’s van die 3 satellieten die er op dat moment boven waren….. en die alles gezien hebben…..
  Waar blijft de tape van de verkeersleiding van Kiev?
  En wanneer krijgen wij antwoorden op de 10 vragen gesteld door Moskou????
  Maar ja dat komt de USA niet uit , en daarom wordt er de hele tijd van alles gelogen over de MH 17…..

  Fred Vd Sanden [10] reageerde op deze reactie.

 6. “Overheden willen graag allerlei dingen geheim houden; welke drang is groter, hun zaken geheim houden, of zelf alles willen weten over de burgers?”

  Het zusje van Flibje is toch Hypocrietje ?

 7. Dat van dat mondkapje is natuurlijk wel vreemd en niet in de eerste plaats omdat het nooit eerder is verteld of er foto’s van zijn opgedoken. Bijna iedereen weet wel dat zo’n kapje niks voorstelt. Bij iedere vlucht laat de FA zo’n ding zien. het is een stukje licht plastic met een elastiekje. Nu zouden er talloze lijken naakt op de grond zijn aangetroffen, door de kracht van de wind naar verluidt, en zo’n kapje zal blijven zitten?

  @Albert S. [3]: “Feit is wel dat MH17 is neergeschoten door een gevechtsvliegtuig van de Oekraiense luchtmacht…”

  Daar leek het in mijn ogen eerst ook op totdat ik alles ben gaan lezen wat ik maar tegenkwam op het www. Maar wat gewoon domweg niet te begrijpen is is dat de mensen van Flightradar24.com (i.c. F-UKHH1 een ontvanger in Kharkiv) het signaal van de 777 nog hebben opgevangen 10 – 15 km VOORBIJ de crashsite, die op zich al een enorm gebied beslaat. En dat kan dus gewoon niet.

  https://twitter.com/flightradar24/status/489806795725348864/photo/1

  Hier een interessant overzicht van de crash site:

  http://graphics.wsj.com/mh17-crash-map/

  De positie die Flightradar24 geeft is pal boven Snizhne!

  Niks is wat het lijkt dus ik steek voor de BUK- noch de straaljagertheorie mijn hand in het vuur.

 8. Het is heel simpel, men moet ons de opnames van de zwarte dozen laten horen, dan weten we precies hoe het zit en waarom Poetin wel/niet schuldig is en wie toestemming gaf om wel/niet het toestel te laten vliegen boven oorlogsgebied.

  Als Rusland werkelijk schuldig is dan kan dat toch met een black box opname zo even worden aangetoond. Veel belangrijke en vooraanstaande psychopaten roepen dat de Russen fout zijn in deze, maar waarom dan niet simpel dat aantonen met opnames van de cockpit. Er zal dan ongetwijfeld iets te horen zijn en of het kogels waren of een raket en ook of de bemanning noodsignalen hebben doorgegeven, noodsignalen die Kiev dan zouden moeten hebben ontvangen. Of waren de piloten met kogels doorzeeft of is er helemaal geen vliegtuig neergestort?

  In de wereld van list en bedrog is namelijk niets onmogelijk, maar zou het ook de MH370 geweest kunnen zijn die men op de grond heeft laten ontploffen en daarna nog heeft voorzien van een paar mitrailleur salvo’s? Het is maar een creatieve gedachte en een verplaatsing in de zieke geesten die ons besturen, maar in dit hele geval en met alle waanzinnige verhalen en leugens van de politici sluit ik niets meer uit.

 9. @Henk2 [6]: Precies, op de dag van de “ramp” kregen we via de MSM meteen te horen dat er 3 (amerikaanse?) satellieten boven het gebied hingen, waarvan er zeker 2 precies naar het betreffende gebied keken. Volgens mij waren het infraroodbeelden, correct me if I’m wrong. Maar deze beelden heeft niemand ooit gezien, er wordt zelfs door niemand meer over gesproken….kwijt geraakt misschien? Of staat er iets anders op dan ze zouden willen?

Comments are closed.