Als wethouders 10 jaar wachtgeld nodig hebben, hoe goed waren ze dan als wethouder?

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

2 REACTIES

  1. Ja, dat is voor al die “unieke talenten” die heel veel belastinggeld moeten krijgen vanwege de “grote concurrentie”. Dan vraag je je inderdaad af waarom die 10 jaar wachtgeld nodig zouden hebben. Zij kunnen morgen toch zo bij 10 andere banen beginnen?

  2. Als ze de volgende nationale wedstrijd, “wie kan het hards liegen” uitschrijven, moet er natuurlijk wel een riante prijzenpot zijn. Anders krijgen ze de toppers niet binnen.

    Ter info: Deze wedstrijden worden nu ook al enige tijd op Europees niveau gehouden. Voor zo ver ik kan overzien, met grooet succes. Onze nationaal kampi(oen), Timmermans, is onlangs de top 12 binnen gedrongen. (Als hij me nu maar niet helemaal zoek foetert op facekoek)

Comments are closed.