zondag, 5 oktober 2014
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

WORLD TRADE CENTER nog steeds heeft de overheid geheimen.

war_PutinGeen wonder dat conspiracy-verhalen blijven opdoemen. Die krijgen nu een weer andere dimensie doordat Edward Snowden nieuwe gegevens gegevens vanuit Rusland heeft vrijgegeven.******
Terwijl er in Amerika in het congress druk getracht wordt om een geheim document van 28 bladzijden openbaar te maken.

Op de site: ohln.nl    wordt duidelijk gesteld dat:” 9/11, afkomstig van klokkenluider Edward Snowden en de Russische geheime diensten, in afzonderlijke documenten op het internet bekend maken : De bewijzen zijn duidelijk aanwezig en het is onweerlegbaar dat er een valse vlag-operatie is uitgevoerd op 11 september 2001 en dat het een complot was met een multinationaal karakter.  Bewezen is dat Amerika, Israël, Engeland en Saudi-Arabië allen direct betrokken zijn geweest bij de uitvoering en bij de cover up van deze misdaad tegen de mensheid.

Wel, dat laat aan duidelijkheid niets te wensen over.
Nu nog de echte bewijzen,
en dan de reacties van de politici !!!

En dan de rechtvaardige straffen ??

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Harry Kieper schreef op : 1

  Mijnheer Jongen heeft ook al een klap van de molen gehad. Eerst verwijzen naar een of andere bespottelijke Belgische site van onduidelijke signatuur die volstaat met complotten, die op zijn beurt weer verwijst naar een Engelstalige complotsite waar natuurlijk van weer alles wordt beweerd zonder zelfs maar een fatsoenlijke bron aan te halen.

  Maar de redenatie van Jongen zal wel als volgt zijn: het staat op internet, dus moet het wel waar zijn. Of nee, toch ook weer niet: ‘Nu nog de echte bewijzen’.

  Om Jongen uit de droom te helpen: al een jaar lang wordt door even vage sites beweerd dat Snowden Russische documenten heeft die het ‘bedrog van 9/11’ zou aantonen. Tot op de dag van vandaag is nog geen velletje papier boven water gekomen, dus de wens zal wel weer de vader van de gedachte zijn.

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. dZvZtKm schreef op : 2

  zoalang het de aandacht weghoudt van serieuze problemen dan is het voor een overheid mooi meegenomen.
  www.zerohedge.com

 3. Hub Jongen (auteur van dit artikel) schreef op : 3
  Hub Jongen

  @Harry Kieper [1]:
  Is het niet waar dat er nog steeds gekibbeld wordt in het Amerikaanse parlement om die geheime 28 pagina’s vrij te geven?

  Bestaat er een duidelijke rationele verklaring voor het instorten van gebouw 7?

 4. ron schreef op : 4

  Hub, ik begin mij een beetje zorgen te maken over je geestelijke gezondheid. Dat je dit soort onzinsites serieus neemt.

  Complotdenkers trekken alles uit hun verband:

  “I think the 28 pages are stunning in their clarity in terms of how demonstrative they are in showing the planning beforehand, the financing, and the eventual attacks on that day,” said Lynch, adding questions remain whether individuals identified “were acting as part of a government, or acting as rogue agents”.

  www.aljazeera.com

  En ga eens een serieuze site over Gebouw 7 opzoeken. Die zijn er ook.

 5. mike schreef op : 5

  mhhhh kan het niet zo zijn dat gewoon een stunt is van de Russen om de VS een hak te zetten, aangezien de 2 daar al een tijdje mee bezig zijn.

  aka zwarte pieten ……….

  Ik vermoed dat je een derde total onafhankelijke macht nodig hebt die deze berichten op enige waarden kan inschatten ……

  Vervolgens komen de amerikanen weer met wat info over de brug over de russen ……….

  Het lijkt me dus niet geschikt in de heets van de strijd bepaalde berichten in te brengen, waardoor men kans heeft dat berichten in waarde zakken

 6. Robert schreef op : 7

  @G.Deckzeijl [6]: zoek eens op five dancing israeli 9/11. Een van de uitspraken van de mannen was dat ze in NY waren ” to document the event”