EuropolEn weer krijg ik rode vlekken voor mijn ogen als ik lees hoe onze ouderen in verzorgingstehuizen worden verwaarloosd. Gewoon verwaarloosd omdat die dieven in Den Haag zo nodig geld moeten storten naar de EU om zuidelijke landen te helpen. Het is een grof schandaal. En er is in heel Den Haag geen politicus te vinden die het lef heeft om z’n mond open te doen. ZESHONDERDTWEEENVEERTIG miljoen. U leest het goed ZESHONDERDTWEEENVEERTIG miljoen gaat er naar Brussel.

Is dit op zich staande feit niet voldoende om tegen die hele dievenbende in Brussel te zeggen dat ze tot voorbij de lippen in de str*nt kunnen zakken en artikel 50 in werking laten treden. Weg uit de EU. Die moloch is toch al gedoemd te sterven, dus waarom niet een beetje helpen aan het stervensproces.

De Nederlandse Naheffing. Gek he? Mij bekruipt het gevoel dat die EU naheffing betaald moet worden met een naheffing die Wiebes van de week heeft bekend gemaakt. En nu bekruipt mij ook het gevoel dat beide heffingen al lang gelden bekend waren, maar dat er een toneelstukje wordt opgevoerd waarbij de burger in slaap wordt gesust.

Het enge zit ‘m hier in dat er in ieder geval 1 partij keihard staat te liegen. De EU zegt immers dat het bij de lidstaten bekend was dat er een naheffing aan zat te komen. En onze MinFin roept dat ie het nooit heeft zien aankomen. Wie oh wie liegt er in dit stukje? Als de MinFin dit nooit heeft zien aankomen zou ie ballen moeten tonen en gewoon niet betalen. Immers onze verzorgingstehuizen hebben dat geld keihard nodig. Jammer voor de Spanjaarden, Bulgaren en andere zielepoten ver weg. Maar onze eigen mensen dienen voorrang te hebben op die ontwikkelingsgebieden. Oh jee…. Nou ben ik niet policor en zomaar een fascist geworden omdat ik kies voor onze eigen Nederlanders die zorg nodig hebben. Het is niet anders.

Wordt het niet eens tijd dat dit land, dat onze samenleving andere keuzes gaat maken die in het belang zijn van de burgers in dit land? In plaats van de foute keuzes die nu gemaakt worden.

ingezonden door Pendragon via info@vrijspreker.nl

12 REACTIES

 1. Het Nederlandse volk zal er niets tegen doen, nu niet nooit niet. Iedereen die door het educatie systeem is gesleept, zal de overheid accepteren als autoriteit.

  Principles of Secondary Education 1918

 2. Als je nog een beetje serieus gelooft dat de NL regering of 1e/2e er ook maar enigszins zijn voor de belangen van de NL bevolking, dan ben je in mijn ogen een tikje wereldvreemd.

  Geenstijl publiceerde een tabel met wie wat betalen moet en de politieke kaste is toevallig genoeg zelf vrijgesteld van meebetalen aan die naheffing. En van die heffingen zullen er vast meer volgen.

  Ik beschouw de regering als de vertegenwoordigers van een buitenlandse koloniale macht. Net zoals de NSB dat vroeger was.

 3. De exponent van de onderdrukkende Staat is Staatssecretaris Van Rijn. Deze politicus is in staat om zonder blikken of blozen zijn eigen moeder in de rotzooi te laten zitten. De vader van Van Rijn is een geweldige vent om zijn zoon publiekelijk de oren te wassen.
  Ook de dochter van Samsom is slachtoffer an het beleid dat door haar vader wordt verdedigd; Samsom is geen haar beter dan Van Rijn.

  Is het nou toeval dat beiden deel uitmaken van de PvdA, de partij die beweert op te komen voor de armen? Het is in de PvdA blijkbaar heel gebruikelijk om je afkomst te verloochenen zogauw je op het pluche zit.

  Wat zou de werled veel beter af zijn zonder politici!

 4. Het mag duidelijk zijn dat de EU niet meer verliefd is op Nederland, behalve op haar geld. De EU zou eigenlijk aan Nl de volgende vraag moeten stellen: ” Houd je na al die jaren nog stééds net zoveel van mij als ik van jou? Ja, zeg je? Nou, laten we dan maar snel uit elkaar gaan!”

  Een beetje zoals Merkel tegen de UK…

 5. En natuurlijk woord er weer gestemd op Partijen zoals D-66-VVD-PVDA-CDA en de christelijke partijen.
  Die Nederland helemaal kapot maken omwille van die rottige eu dictatuur.
  Bij de volgende eerste kamer verkiezingen zullen dergelijke partijen weer winnen met een of ander glad verhaal.
  Helaas vergeten de mensen welke afbraak politiek deze partijen gevoerd hebben.
  Maar blijkbaar vinden de Nederlanders het fijner om miljarden en nu weer 640 miljoen aan de eu te geven.
  En in ruil daar voor elk jaar meer belasting,hogere huren,hogere ziektekostenverzekering,minder lang WW,een wegwerp artikel van de baas I.V.M. aanpassing ontslagrecht,hogere gemeente belasting,hogere energie belasting,en zo kan ik wel eindeloos doorgaan.
  De meeste mensen in Nederland vinden dit blijkbaar toch een erg fijn belijd.
  Als het merendeel van onze bevolking dit beleid wil ?
  Zou ik zeker adviseren om vooral op bovenstaande partijen te stemmen.

  Fred

 6. … Hoe zout wil je het hebben… Ik was laatst in gesprek met iemand over de EU… En over de netto bijdrage die we doen aan die EU. Maar… zo zei hij, daar krijgen we ook wel heel wat voor terug… Bijvoorbeeld een tochtig winkelcentrum of een wipkip op de speelplaats. Toen ik hem probeerde uit te leggen dat we toch beter dat geld zelf kunnen houden en het hier in eigen beheer te besteden aan zaken die WIJ belangrijk vinden zat ie me aan te kijken alsof ik zo uit een ei was gekropen. De discussie stopte meteen…. Misschien, heel misschien is er toch een zaadje geplant….

Comments are closed.