SWISS LOGOHet voordeel van een referendum is dat het JA of NEE wordt. Het geeft duidelijkheid, maar dan is het 100 of o procent. Bij nul procent moet je weer5 opnieuw beginnen om een verandering te krijgen. Lang en moeilijk.
Peter Schiff hoopt van wel en ziet goud stijgen naar $5000.-Peter Schiff:
Finally, Schiff shared his insights on the upcoming Swiss referendum and why he thinks it may potentially have a bigger impact ‘beyond Swiss borders.’ On November 30, the Swiss will vote on whether or not the Swiss National Bank will have to hold at least 20 percent of its assets in gold.

“This can be a game-changer worldwide,” he said. “If the Swiss franc stops falling and starts rising because of this…more people will understand that a strong currency is good not a weak currency.

We’re in the Best Environment for Gold

P.S. Of het werkt, betwijfel ik, maar kwaad kan het niet om een extra kaarsje aan te steken voor Ayn Rand !!

3 REACTIES

  1. Het is inderdaad een unieke kans om de bankmaffia een gevoelige tik uit te delen. De propaganda die wordt gevoerd om de bevolking te intimideren spreekt voor zich. Het is ook weer een test om te zien of mensen eigenlijk willen weten hoe ze bedrogen worden. In dat opzicht zou een “nee” wel teleurstellend zijn…
    Een kaarsje opsteken, bidden, hopen helpt. Ik zie het voor me, blijven geloven… iedere gedachte heeft invloed, al zien we het niet.

  2. Ik hoop ook op een ja. Maar of we daarmee ons goud terug krijgen. Vanzelfsprekend hoop ik daar ook op. Laat de Zwitsers het geld dat ze indertijd voor dat goud betaald hebben, maar van Duitsland terug vragen.

Comments are closed.