SU-25 OEKRAINEHet interview met een Oekraïense piloot klikt bijzonder geloofwaardig, Het noemt de naam van de piloot,Vladislac Voloshin. en veel detais. Het  interview is op diverse plaatsen op het internet geplaatst en interessant om te lezen.*****
ZIE bv. : http://www.rt.com/news/216871-ukraine-military-mh17-report/   

Het meest opvallende op dit moment is de stilte (ontwijking?) in de Nederlandse MSM. Samen met de klungelige behandeling van het onderzoek naar de oorzaak wekt dat alleen maar argwaan. Wat steekt hier achter?
Als dit bevestigd kan worden, wie is dan verantwoordelijk? De hoogste baas in Kiev? De President van de Oekraïne- Petro Poroshenko ? Of “wij”  die de opstand in Kiev hebben gestimuleerd en er veel aan gefinancierd hebben en dat nog doen?

De NL-politici, waaronder Timmermans, von Baalen (samen met vriendje Verhofstadt) die zich voor het kaartje van het imperialistische Amerika hebben laten spannen, zijn zeker niet onschuldig.

Het wordt hoog tijd dat de waarheid aan het ligt komt.

17 REACTIES

 1. Het is in principe mogelijk dat 1 enkele opgekochte luchtverkeersleider dit op zijn/haar geweten heeft en de piloot er in heeft geluisd. http://en.wikipedia.org/wiki/Ihor_Kolomoyskyi <–deze man heeft een prive leger van 40.000 man dat zeer enthousiast Oost-Oekrainers aan het afslachten is. Hij is machtiger dan Porosjenko en zou dit best op zijn geweten kunnen hebben, zodat de crash ook voor de Oekrainse regering als een verrassing kwam. Hij heeft vrijwel zeker de slachtpartij in Odessa georganiseerd. Hij zou van plan kunnen zijn een staatsgreep te plegen – het gaat er wel heel raar aan toe daar op het moment. "De kans is levensgroot, dat Washington het niet met hun ondergeschikten in Kiev eens is en dat de “strafbataljons” zich nu tegen de Junta keren." https://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/12/26/russische-troepen-in-de-donbass-vanaf-28-december-2014/

 2. http://www.academia.edu/8776021/The_Snipers_Massacre_on_the_Maidan_in_Ukraine Kolomoyskyi kan ook achter de sniper-slachtpartij op de Maidan zitten. De man heeft een groot deel van de media in handen, rechtstreeks of via via (de bank). Het is een crimineel van het ergste soort. Porosjenko was toen nog helemaal niet in the picture; de werkelijke macht lag bij K. want hij is eigenaar van de neo-nazi Maidan kliek. Joods heh dus dat ligt nogal voor de hand (kuch).

  Hub Jongen [6] reageerde op deze reactie.

 3. @WijRos [1]:
  Inderdaad zegt dat iets. Niet onderschatten, maar blijft moeilijk om echt te WETEN.

  Houd jij het Franse nieuws bij?
  Zou fijn zijn als je belangrijke dingen zou willen doormelden.
  aar alvast dank voor.

 4. @Hub Jongen [6]:

  Om enig evenwichtig nieuws te krijgen zul jhet staatsnieuws van zeker 3 of 4 partijen bij moeten houden.
  De overheden proberen alles af te doen als een “conspiracy” helaas zijn het nu net de overheden die aanleiding geven tot conspiracy theorieën omdat ze er zelf vaak een hoofdrol in spelen.
  De burgers worden er altijd van beschuldigd maar de geschiedenis leert dat met name overheden middels propaganda en mis-informatie dit soort luchtkastelen opbouwen. Het beste voorbeeld is wel onze geweldig draaiende Westerse economiën die volledig gefinancierd wordt door doodleuk steeds meer te lenen.

 5. Nog maar eens herhaald: Denk je nu werkelijk dat wanneer de waarheid naar de zin van de usa regering zou zijn geweest, de wereldpers niet met mega letters het verhaal zouden publiceren en permanent zouden herhalen? Het echte verhaal wordt over 50 jaar verteld, wanneer niemand meer verantwoordelijk kan worden gesteld en het publiek niet meer geïnteresseerd is. Net als de moord op Kennedy die zaken anders wilde uitvoeren dan de gevestigde powers voor ogen hadden.

  WijRos [9] reageerde op deze reactie.

 6. @Joseph Kétèll [8]:
  Ik denk als Rusland of de Pro Russen dit gedaan hadden dan hadden we dat al lang breeduit gehoord er waren AWACs genoeg in de buurt.
  We kunnen dus aannemen dat Kiev voor de 2e keer “per ongeluk” een passagiersvliegtuig neergeschoten heeft.

 7. @Hub Jongen [6]: Deductie. Occams scheermesje. Simpelste verklaring voldoet, maakt niet uit wie dan wordt aangewezen als dader of aanstichter. En niet te vergeten: denk als een crimineel, laat je niet hinderen of blindmaken door morele overwegingen, want die hebben criminelen ook niet. Dus denk niet: oooooooo dat kan niet want dat zou IK nooit doen, nee, denk: wat zou IK doen als ik een crimineel was, gegeven deze situatie. Dus schrap je eigen vaak onwillekeurige aannames die gebaseerd zijn op je fatsoen, je moraliteit. Die zijn niet van toepassing. Fatsoen brengt geen miljarden in het laatje.

 8. Tsja, de waarheid zal ongetwijfeld aan het ligt komen…
  (zie laatste zin artikel…)

 9. Zou Timmermans dit al lang geweten hebben? Hij werd toch gekozen tot politicus van het jaar?

  • @Pteranodon [13]:
   Lees ook het boek “Gekaufte Journalisten” van Udo Ulfkotte. [Kopp Verlag]
   Dan kunnen we praten over andere propaganda.
   Maar dat zal wel niet lukken, want er is een interview met Ulf op RT.

 10. Goed artikel Hubert, we weten al langer dat de VS samen met de EU een smerig spelletje spelen. Ik zie beide regio´s overgenomen worden door een fascistische financieel-politieke elite, die hun eigen falen willen verbloemen door oorlogen uit te lokken via dit soort valsevlagoperaties. De Amerikanen zijn daar meesters in (Lusitania, Pearl Harbor, Tonkin etc.).

  Van Baalen, Verhofstadt en Timmermans zijn gewoon nuttige idioten die dit spelletje proberen door te spelen. Ook als al het bewijs tegen hen pleit. Zo zitten deze walgelijke lieden in elkaar.

  • En dan wordt iemand nog tot politicus van het jaar gekozen. Wat zijn wij toch diep gezakt.

 11. @Pteranodon [13]: Net zoals CNN, Bloomberg, Wall Street Journal, Economist, Financial Times, MSNBC etc. beruchte propagandazenders zijn voor de VS.

Comments are closed.