de wiet rokende homosexuele illegale immigrant zijn wiet plantage gunnen, hem een geregistreerd partnerschap aanbieden, en staan voor zijn recht op een automatisch vuurwapen.

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

3 REACTIES

 1. Geregistreerd partnerschap?
  Wat nou geregistreerd?
  Bij wie?
  Wat is het nut van zulke registratie?
  Is de seks dan beter?
  Lijkt een anus dan ineens meer op een vagina?
  Een echte libertarier, haalt gewoon zijn schouders op als een al of niet wietrokende immigrant (*) homofiel blijkt te zijn.

  (*) wat niet bestaat als je gelooft dat grenzen niet bestaan, tenzij je bedoelt een marsmannetje wat naar onze planeet migreert! dus daarmee is eveneens al aangegeven wat de libertarier denkt over “illegaal” in de context van “immigratie”.

  Ratio [2] reageerde op deze reactie.

 2. @.M [1]: de libertarische immigrant zou inderdaad zijn neus ophalen voor dit partnerschap. Zolang we nog in een situatie zitten dat velen graag trouwen is het alleen maar netjes om dit ook aan de homo’s aan te bieden, maar het is een punt waar je duidelijk vraagtekens bij kan zetten

  .M [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Ratio [2]: Maar zelfs een immigrant (legaal of illegaal) bestaat alleen maar als je grenzen erkent. In een statenloze samenleving ga je een nieuwkomer in Amsterdam niet een ander label oplakken, naargelang van of hij uit Roosendaal of iets verderop uit Antwerpen komt.
  Ofwel ben je nooit immigrant, ofwel -als je het op bekijkt op het niveau van de locale gemeenschap- ben je in Amsterdam al immigrant van zodra je er van buitenaf komt vestigen. Een Haarlemmer is dan al een immigrant.
  Kies je voor de eerste insteek, dan ben je dus nooit immigrant (legaal of illegaal, je bent het dan gewoon niet meer, tenzij je van een andere planeet zou komen) en dat is net het punt wat ik wilde maken: in een Libertarische wereld zoude de zaken ZO anders zijn, dat het niet alleen gaat over of de immigratie legaal was of niet, maar dat wellicht het hele concept ineens uit de mensen hun hoofden zou verdwijnen. Zoiets van: als je in een boek uit de 20e eeuw het woord tegenkomt dat je dan moet gaan googlen wat dat middeleeuwse begrip betekent.

Comments are closed.