Eerste GOEDE daad van Tsipras !*****
PERSON_TsiprasAlexis Tsipras is kennelijk niet heel erg bang of onder de indruk van de uitspraak van Jeroen Dijsselbloem dat er maar “BEPERKTE”  onderhandelingsruimte is. Zie onderstaand bericht op EUobserver /Europolitics.*****

En hij is het ook eens met de Vrijspreker die over deze materie al eerder `ei dat we door idioten geregeerd worden.*****
Nooit gedacht dat een communist het nog eens met ons eens zou worden!!!

The new far-left government in Greece dropped a bombshell on its first day in office by abjuring an EU statement on Russia. It said in a press communique on Tuesday (27 January): “the aforementioned statement was released without the prescribed procedure to obtain consent by the member states and particularly without ensuring the consent of Greece”. “In this context, it is underlined that Greece does not consent to this statement”. It added that its new PM, Alexis Tsipras, expressed “discontent” in a phone call to EU foreign relations chief Federica Mogherini. (EUOBSERVER.COM)

In a strongly worded statement, Vytenis Andriukaitis, the commissioner for health and food safety, has called on the member states to refrain from concluding bilateral agreements with Russia on re-opening trade in pig meat. (EUROPOLITICS.INFO) EU rammelt.

Wat dit laatste betreft zou ik net denken dat door wel te onderhandelen de deur voor vredesbesprekingen net open blijft staan. En daar hoef je geen slappe houding voor aan te nemen.

12 REACTIES

 1. “En hij is het ook eens met de Vrijspreker die over deze materie al eerder `ei dat we door idioten geregeerd worden.”

  We worden niet door idioten geregeerd. Integendeel. De genoemde ‘idioten’ weten heel goed wat voor gevolgen hun acties hebben. (Er zitten hooguit wat echte idioten in de kamers als bankvulling en het komt voor dat ook kabinetsleden aangestuurde idioten zijn) En er zijn machten in de wereld die daar heel veel baat bij hebben. De ‘idioten’ zitten er niet mee. Zij zijn gerekruteerd om een agenda uit te voeren en te verkopen aan het stemvee met behulp van een vals masker genaamd “sociaal-democratie” (bolshevisme) en in ruil zitten zij hun er leven lang cushy bij. Het klassiek verhaal van je ziel verkopen aan de duivel. Zo simpel is het, maar je moet wel je oogkleppen afdoen als je je hoofd uiteindelijk uit het zand trekt.

  Als men de Nederlandse regering – of die van eender welk westers land – bedoeld kan men in plaats van een ‘overheid’ beter van een ‘onderheid’ spreken want een eigen beleid vormen is er echt niet bij. Zij zijn de stadhouders van weleer. Wie nu nog echt gelooft dat Mark Rutte en zijn kabinet het beleid bepalen in Nederland is beyond hope.

  Wij leefden ogenschijnlijk in een waar paradijs in de jaren ’60. Economische groei en iedereen werd er beter van. We waren toen ook nog een relatief traditionele samenleving. De kwaliteit van leven was goed. Dat heeft niet lang mogen duren want hoewel nog niet effectief geïmplementeerd waren de agendapunten van de militair-industriële elite al wel geïnitieerd (hoewel ik persoonlijk dit militair-industriële complex als instrumenteel in dienst van een hoger einddoel beschouw). We leven nu met de resultaten daarvan.

  Veel mensen hebben zich zand in de ogen laten strooien en het is werkelijk ON-VOOR-STEL-BAAR wat voor een absurde maatschappelijke toestanden een aanzienlijk deel van de Nederlanders als nu als normaal beschouwen. Ook de meesten die zichzelf als non-mainstream denkers beschouwen.
  Want jezelf hiertegen verzetten op de enige wijze welke effectief kan worden beschouwd wordt ook door de meeste ‘wakkeren’ gezien als extremisme.

  Rinus De Nadenker [2] reageerde op deze reactie.
  Corné [3] reageerde op deze reactie.

 2. @BSN [1]: Goed gebrult, leeuw!
  En weet je wat ook zo fnuikend is? Die verdomde polderconsensus in dit land, en dat is nog niet eens een specifiek Nederlands gegeven.

 3. @IIS [4]: De NEEDERLANDER is dan ook het domste, slaafse en volgzaamste volk ter wereld, geef het SVHKB * met een tutter erbij voor in de mond, en het is tevreden!

  * Schaatsen, Voetbal, Homo’s ( Gordon, Joling, de Leeuw ), Koninklijke Bilderberg ( koning Pils en Junta Max )

 4. @BSN [6]:

  Vreemd, maar ik heb juist het idee dat men sinds ’45 gewoon door is gegaan met het bezetten van NL en EUropa en dat als de jongens van toen die vochten voor de bevrijding van EUropa en daar hun leven op een dramatische manier voor hebben gelaten een kristallen bol hadden gehad en even een paar zaken hadden mogen bekijken wat de toekomst betreft ze rechtsomkeert hadden gemaakt.

  BSN [8] reageerde op deze reactie.

 5. Toch moet ik zeggen, als ik zo lees wat die Tsipras zegt, dat het vooral een echte Griek is. Veel stoere taal, veel trots, niets te bieden. In de Eurozone hebben ze niets te zoeken, nooit gehad ook. Van mij mogen ze terug naar de drachme.

 6. Griekenland is het eerste land dat de EU vaarwel gaat zeggen en zich aansluit bij de BRICS. De Nato moet het land verlaten en de schulden worden afgestempeld. Dit is het beste wat Griekenland kan doen. Als Griekenland uit de EU en de Nato is zullen andere landen weldra volgen. Dan is het einde verhaal voor de Brusselse en Amerikaanse fascisten.

Comments are closed.