Ik neem aan dat de verschillen u duidelijk zijn.

.Democraat : Republikein

.Daarom is het belangrijk wat u bij volgende verkiezingen doet.

Want nadat u uw mandaat aan een politicus gegeven hebt, heeft u geen recht meer om te klagen. Door te stemmen zegt u dat die ander voor u mag zeggen wat er gaat gebeuren. Dat recht houdt u wel als u NIET stemt!

1 REACTIE

  1. Politici hebben hun eigen belangen en moeten de belangen van de overheid dienen. Dat is waar het om draait.
    De kiezer, u, komt in deze overwegingen niet voor. U bent er alleen om hem of haar daar neer te zetten. Het beleid van de overheid zal er echt niet door wijzigen in een volwassen democratie. In een echte democratie zie je na de verkiezingen de hele overheid van hoog tot laag vervangen worden. Niet dat ik dat propageer, ik vind dat we het best zonder overheid kunnen stellen, helaas zal dat nog wel even duren.

Comments are closed.