In plaats van Wilders’ opmerking dat hij voor minder moslims zou gaan zorgen,
had ik liever van hem gehoord dat hij voor meer joden zou gaan zorgen.mks

Waarom de joodsgezinde Wilders zich niet in deze zin uitlaat, is niet duidelijk.

Terwijl de import van grote hoeveelheden ongeletterde Marokkanen uit het Rifgebergte maatschappelijke kosten met zich brengt die de beneficiaire effecten verre overtreffen, levert de import van kapitalistisch en baatzuchtig georiënteerde joden de maatschappij grote winsten op tengevolge van het feit, dat hun gemiddeld IQ hoger ligt dan het thans vigerende en dat zij onder opoffering van minder kosten opgeleid kunnen worden tot bepaalde functies. Iedere jood erbij is dus winst.

Het beste zou dus zijn, een premie te zetten op import van joden en andere begaafde en of vermogende personen, die het gemiddelde IQ en het pro-capita-inkomen omhoog kunnen brengen.

Overheden echter doen altijd dingen die tegen het belang van de natie ingaan:
minimumlijders worden beschermd en bevoordeeld, intelligente en/of vermogende personen wordt het leven zuur gemaakt, mogen niet vrijelijk immigreren en wordt te verstaan gegeven dat het een gunst is, als zij in Nederland iets mogen beginnen.

In een vluchtelingenkamp in Hengelo wachtten in 1939 tal van joden op toelating.

Hoogbegaafde personen die zich op een presenteerblaadje aanboden, werd de toegang ontzegd of werden con gusto et con amore doorgesluisd naar Engeland en andere landen waar zij na het ondergaan van een interview wel in mochten.

Engeland en andere landen genieten tot op heden de voordelen van hun aanwezigheid.

Dat de doorgesluisden een betere kans kregen de tweede wereldoorlog te overleven is een andere zaak, die echter de validiteit van het bovenstaande niet aantast.

Hugo van Reijen

34 REACTIES

 1. Ik vermoed dat Joden minder geneigd zijn om op socialistische partijen te stemmen. Dit in tegenstelling tot moslims die er maar al te graag op stemmen mits zij maar subsidies e.d. krijgen.

  En ook in 1939 moet de rol van de Amsbergjes familie (toen nog Lippe) niet worden genegeerd. Accepteerde men geen joden om het geliefde en bevriende staatshoofd A. Hitler niet boos te maken?

 2. Meer Joden????
  waarom niet meer mensen die van vrijheid houden(wat ze ook zijn)!

  Israel (hoeft ook niet de joden te zijn) heeft niets met libertarische gewoontes te maken. Alsof geld hebben/maken iets met libertarische gewoontes the maken hebben.
  Kortzichtig

 3. Meer Joden????
  waarom niet meer mensen die van vrijheid houden(wat ze ook zijn)!

  Israel (hoeft ook niet de joden te zijn) heeft niets met libertarische gewoontes te maken. Alsof geld hebben/maken iets met libertarische gewoontes the maken hebben.
  Kortzichtig

 4. Nou, wat hebben al die landen geprofiteerd van die joodse bankiers zeg, enorm…

  Idioot artikel dit!

 5. @frans [5]:
  Schrijver is ANTI-zionist.
  Zionisme gedefinieerd als de wens Palestijns land door dwang te converteren in Israelisch land.

 6. Ik ben voorstander van geheel vrije immigratie onder afschaffing van het totale dwangverzekeringssysteem.
  Als dat momenteel niet te verwezenlijken valt, laten wij dan met een supersnelle procedure beginnen toe te laten wie veel geld heeft en/of veel verstand,
  zonder te letten op ras, kleur of afkomst.

 7. Is dit een erkenning van Wilders? De man is een charlatan die is ingezet door de Amerikaanse zionisten om EU vijandelijke partijen buiten deur te houden. Want wie stemt op Wilders stemt op het luchtledige, op niks en sluit men daarmee libertarische of anti EU partijen buiten.

  Overigens, voor beide geen voorkeursbehandeling, de wereld is holocaust en islam en vooral prestatie en crisis moe, alsof de wereld alleen bestaat uit presteren en geld. Jee, hoe ziek is een mens om te denken dat we het morgen beter moeten doen dan vandaag terwijl het gisteren beter had kunnen zijn, maar niet mocht, want een weldenkende en zogenaamde vooruitstrevende wereld levert nu eenmaal niks.

  De hele verziekte maatschappij moet op de schop, voorop met alle (gesubsidieerde) religies die weg moeten uit het openbaar en uit het politieke systeem en verder weg met het hele door en door zieke geldsysteem die tot op heden alleen maar oorlog en ellende heeft gebracht en maakt dat corruptie welig kan tieren, zeker zolang de zionisten over de centrale banken de baas zijn.

  Will je zionisten iets aandoen wat ze echt niet kunnen verdragen, maak dan van deze wereld een spirituele (niet verwarren met dwingende religies) en harmonieuze wereld in vrede en dan vooral zonder geld, wedden dat ze uit pure wanhoop en frustratie een einde maken aan hun levens. Maar gelukkig voor ze komt het eerst niet zover, daarvoor zijn er te veel mensen op deze planeet, pas na een derde wereldoorlog kan deze wereld eventueel ontstaan, maar dan ook nog onder voorbehoud, want de mens is en blijft gestoord, daar is geen zalf aan te smeren.

  hugovanreijen [9] reageerde op deze reactie.

 8. @Rattebiealoon [8]:
  Neen, het is geen erkenning van Wilders. Ik vind het geen prettige man. Hij stamt af van een islamitische familie in Sukabumi.
  Ik heb het bevolkingsregister in Sukabumi laten bezoeken om navraag te doen, maar het is daar een chaos en er valt over die familie niets te vinden. Misschien ga ik er zelf nog een keer heen,
  als ik toevallig in de buurt ben.

 9. Theoretisch is het niet zo moeilijk.(praktisch wel.)
  Inderdaad stop alle subsidies, stop het feteren van immigranten. Zielig zegt u. Welnu het is niet verboden om deze mensen te helpen, ga uw gang. Stop alle ontwikkelingshulp (50 jaar lang weggegooid geld). Zielig zegt U. Het wordt U niet verboden te helpen. Richt maar een vereniging op.
  Dus geen belasting geld. U zult verbaast staan hoe snel Nederland nog maar 15 mlj. inwoners heeft. Daarmede zal het gemiddelde IQ ook gestegen zijn.

  Philosoof G&R Eigenwijs [11] reageerde op deze reactie.

 10. @mork [10]:

  Waarschijnlijk heb je gelijk.
  Maar er word en of werd ook aan verdient.

  Het is maar wie de balans opmaakt!

 11. Nou moe.. “dat hun gemiddeld IQ hoger ligt dan het thans vigerende” hoe kom je aan die flauwekul? Teveel hasbara gelezen? Lees dit dan ook ff zeg: http://www.columbia.edu/~yc2444/pages/Demographic%20Success%20of%20the%20West%20Bank%20Settlers.html

  Heeh, 7 tot 8 kinderen per vrouw, 2 vrouwen per man, hangen de meest idiote theorien aan – vrouwen moeten blootsvoets met pruik of haren geheel bedekt, wou je DAT importeren? Kindermisbruik mag van Jahweh hoor. Tot ze 9 jaar oud zijn.

  http://www.gilad.co.uk/writings/2015/1/12/spitting-on-other-peoples-prophets-is-not-a-western-value Lees es, spugen op kruizen is een heilige joodse gewoonte; en lees vooral dit blog. De man is een (gematigde) jood en woont in Israel. “Following wave of comments, including – ‘With God’s help, the journalists at Haaretz will be murdered just like in France’ ”
  https://desertpeace.wordpress.com/2015/01/12/charlie-comes-to-israel-for-jesuisgaza-toon/

  Jullie hebben een update nodig mbt de joodse religie. Die doet nl in gruwelijkheid niet onder voor de Islam. En is geheel en al politiek: het zijn precies de joden die het marxisme en communisme hebben uitgevonden en op gruwelijke wijze hebben geimplementeerd in Rusland. Kibboets, rings a bell? http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

  hugovanreijen [15] reageerde op deze reactie.

 12. Het zijn juist de mensen die de joodse gebruiken en gewoonten van zeer dichtbij kennen die kei- en keihard protesteren tegen wat er in Israel gaande is momenteel. Waaronder de journalisten van Haaretz, voor zover hen de bek niet wordt gesnoerd. En met joden in bovenstaande post bedoel ik het levensgevaarlijke zionistische type.

 13. Ik denk dat het mooie aan de libertarische gewoontes is dat het heen en weer gepraat over joden en moslims niet hoeft. beperk een andermans vrijheid niet en leef je leven in vrijheid, als je dat niet kan, wil ik niets met je te maken hebben. En ja ik ben op de hoogte van de joodse anti vrijheid boeken (torah en Talmud babelonische etc.) maakt niet uit, het antwoord blijft hetzelfde.

 14. @Ness [12]:
  Heb de indruk dat de meeste joden niet religieus zijn.
  Daar zijn ze te intelligent voor.
  Dat er in de oorlog zoveel om zeep gebracht zijn, heeft hun
  gemiddeld IQ ongetwijfeld ook omhooggebracht, evenals hun gemiddeld vermogen.
  Hoe meer geld en verstand men had, des te groter de kans om de gaskamer te ontsnappen.
  Als de gemiddelde jood niet intelligenter is dan de rest van de bevolking, hoe komt het dan, dat zij op de gymnasia oververtegenwoordigd zijn?
  Op het Barlaeus zaten in 1941 100 joden op een totaal leerlingenaantal van 400. Van de 100 overleefden er 51 de oorlog.

  Yourke [16] reageerde op deze reactie.
  Ness [19] reageerde op deze reactie.
  frans [22] reageerde op deze reactie.

 15. @hugovanreijen [15]: ik denk dat u niet door heeft dat intelligentie en vrijheid weinig met elkaar te maken hebben. Meeste mensen met PhD etc zullen nooit voor vrijheid willen vechten, die hebben het te goed. Dat joden het goed doen op school heeft meer te maken met opvoeding, had vroeger veel joodse vrienden die geen tijd hadden voor sport en uitgaan, van hun werd verwacht dat ze leerden. Als intellegentie en vrijheid een correlatie zouden hebben zou Israel vrij moeten zijn.

  Zoef [18] reageerde op deze reactie.

 16. Wie niet direct inziet dat dit artikel galgenhumor betreft.
  Is besmet met het reclame syndroom(vette letter cultuur)en kan even goed een ander hobby dan lezen nemen. Mocht men het goed bedoelen, dan nogmaals. Aub stop met uwe mening te delen 🙂

  Wat de dubbel moraal betreft.
  Wilders stemmers hebben vaak geen flauw benul wat de beste man nog meer aan dwang op zijn programma heeft. Moslims en Joden zijn slecht het aas, daaronder zit de haak.

  Prettig wedstrijd.

 17. @Yourke [16]:
  Israel vrij moeten zijn?

  Het aanbidden van studie om zich te verrijken over de rug van anderen zal nooit leiden naar vrijheid. Ik kan een groter deel van de wereld dit verwijten(onderwijs gerelateerd)Maar Joden zijn de Masters. Nemen we het verhaal van Jezus. Dan heeft zijn dood niets van doen met zijn geloof in God. Maar met zijn visioen op de tempelberg waar hij zijn afschuw over de zaken wereld uitsprak. Joden die geen Joden zijn gebruiken niet Joden die goedgelovig zijn. Om hun Gods laster te prediken! Zou Mozes nu geboren worden. En zijn verhaal zich vandaag de dag afspelen. Zou de man na arrestatie met een 1 way ticket naar een gesloten inrichting verhuizen. Juist de Joden zouden zich met al hun kennis en macht. De oren van de kop moeten schamen.

  Yourke [20] reageerde op deze reactie.
  hugovanreijen [21] reageerde op deze reactie.

  • @Zoef [18]:
   Waarom zou een individu zich moeten schamen voor iets dat andere individuen aangericht hebben?
   Als dat zo was, zou ik mij dagelijks moeten schamen voor het feit dat ik Nederlander ben.

 18. @hugovanreijen [15]: Is vrij logisch gezien het feit dat toendertijd meer dan een kwart van de Amsterdamse bevolking zichzelf als jood identificeerde. Het is wel een heel slap excuus om intellekt te bepalen. Een atheist kan geen jood zijn trouwens. En rijkdom aan intelligentie gelijkstellen slaat ook al nergens op. Wat een kul allemaal!

  En zouden we aub eens op kunnen houden met het importeren van mensen? We zitten al 30 jaar meer dan bomvol; mijn zoon met 2 studies en schoondochter die drs is in 5!! talen kunnen nauwelijks een baan vinden. Het is 2015, hallo, niet 1941 – de tijden zijn inmiddels wat veranderd.

  hugovanreijen [24] reageerde op deze reactie.

 19. @Ness [19]:
  Iedere immigrant brengt zijn eigen baan mee.
  Hij werkt niet alleen, maar consumeert ook en wat hij consumeert moet door iemand geproduceerd worden.

 20. Wil Nederland nog het predicaat vrij verkrijgen zal men de kans dat Wilders 75 zetels moet krijgen aangrijpen. Zonder zijn winst is Nederland verzopen in de drek die nu al heerst.

 21. En wat joden betreft, het DNA van deze mensen zit zowat in elk mens wat rond hobbelt op de aardkloot. De oorzaak het constant aanvallen en als slaven over de wereld verspreiden. Het verbieden om een vak uit te oefenen. Juist door geld kwamen ze vrij. Daardoor nog meer kunnen voort brengen van hun nageslacht. Het uit huwelijken aan de vreemde verbasterde het joods zijn. Hele, halve, kwart, tien of minder % alleen wil men het niet weten. Islam de bastaard van de jood. Daarom Islam om niet joods te zijn.

  hugovanreijen [28] reageerde op deze reactie.

  • @dr.Kwast [27]:
   Ik heb mijn DNA laten testen en kwam tot mijn teleurstelling tot de ontdekking, dat ik niet over joods bloed beschik.
   Er zijn mij echter gevallen bekend van personen die hun joodse afkomst weg proberen te moffelen of te ontkennen, ook al ligt die
   er dik boven op.
   Ik denk dat wij hier alle begrip voor op moeten brengen: men is bang voor de volgende holocaust.

   Robert [29] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.