Centra; Banks ENDAls je je wil voorbereiden op de gebeurtenissen van morgen in de financiële EU, is kennis nemen van onderstaand artikel de meest aanbevolen weg. Artikel van Deense SAXO Bank, die bekend staat voor haar scherpe analyses van de EU/  STERK AANBEVOLEN! *****

Het geeft tevens een uitstekend inzicht over wat er in de EU aan het gebeuren is!

Saxo Bank Warns “This Is The Endgame For Central Banks”

Submitted by Tyler Durden on 01/20/2015 – 12:15
Major central banks claim to be independent, but they are totally under the control of politicians. Many developed countries have tried to anchor an independent central bank to offset pressure from politicians and that’s all well and good in principle until the economy spins out of control – at zero-bound growth and rates central banks and politicians becomes one in a survival mode where rules are broken and bent to fit an agenda of buying more time. What comes now is a new reality…

ZIE: http://www.zerohedge.com/news/2015-01-20/saxo-bank-warns-endgame-central-banks 

3 REACTIES

  1. Ze bedoelen het niet andersom? Dat politici onder controle staan van de centrale banken, want de centrale banken hebben de hele wereld in hun macht incl. overheden en politici.

  2. Euro’s scheppen volgens de economische school van Zimbabwe. Wie er niet voor heeft gestuurd is niet geschikt voor Brussel en Frankfurt.

Comments are closed.